Hold dig opdateret her

Håndbold

- Håndbold for den seriøse håndboldspiller

Håndboldlinjen på SØS er håndbold på højt niveau for dig, som allerede spiller i klub, og som har ambitioner med håndbold. Undervisningen varetages af uddannede trænere, og der er 4 træningspas hver uge, hvor piger og drenge træner hver for sig. Der lægges vægt på et ambitiøst træningsmiljø med fokus på udvikling, og på at spillerne opnår et højt færdighedsniveau, der matcher kravene til en seriøs håndboldspiller.

 

Vi har fokus på en engageret og koncentreret træningskultur, og vi har derfor en række forventninger til dig.

 

Det forventer vi af dig:

  • Du skal være vant til klubtræning 3-4 gange om ugen.
  • Du skal være i god form og have lyst til at videreudvikle dit spil, såvel individuelt som holdmæssigt.
  • Du har ambitioner i forhold til håndbold.

 

Til gengæld får du:

  • Omfattende kendskab til alle aspekter af håndbold
  • Taktisk træning
  • Teoretisk træning
  • Teknisk træning
  • Mentaltræning


Målet er, at du får et dybere kendskab til facetterne i håndbold og får ekstra lyst til at træne, mens du arbejder med dine kompetencer. Vi vægter god hold- og konkurrenceånd højt.

 

Undervisning i håndbold

Du får undervisning 4 gange ugentligt à 90 minutter i almindelige skemauger. Derudover afholder vi i løbet af året 1 træningslejr af en varighed på 3 dage på efterskolen, hvor vi træner elitepræget og målrettet. Ydermere har vi en linjetur i udlandet - dette år går turen til Spanien i 5 dage.

Vi arbejder kompetitivt med skudtræning, forsvar, angreb, kontraangreb, systemtræning samt andre øvelser, der er relevante i kamp.

Vi arbejder med forskellige former for tests og personlige samtaler, så du har mulighed for at evaluere din udvikling i løbet af året.

Efterskolen har et nyere fitnessrum med blandt andet cykler, stepmaskiner, håndvægte og maskiner til styrketræning. Her træner vi den fysiske grundform.

Vi samarbejder med flere håndboldklubber i regionen, bl.a. TMS Ringsted, så det er muligt at træne i klub ved siden af efterskoletræningerne 1-2 gange ugentligt. Har du en overskuelig transporttid til din egen klub, kan du selvfølgelig også fortsætte med at træne dér.

Sydøstsjællands Idrætsefterskole har to haller.

 

 

Turneringer

På håndboldlinjen optager vi til 2 pigehold og 2 drengehold. Alle 4 hold deltager i Efterskoleturneringen, hvor der spilles om Sjællandsmesterskabet for efterskoler og kvalifikation til Danmarksmesterskabet, hvor landets 16 bedste hold kæmper om medaljerne.

Vi deltager ligeledes i DHØ's turnering med pige 1 og drenge 1 (årgang 2023-24 spiller i 1. division A i 1. halvdel af sæsonen) og til diverse stævner med hold 2, fx Næstved Cup og eget stævne.

Der arrangeres træningskampe mod klubhold og tidligere elever for alle 4 hold. 

 

Resultater til SM og DM:

2023:

SØS Sjællandsmestre med pigerne og nummer 2 med drengene

DM:

Drengene: nr. 13

Pigerne: nr. 6

2022:

 

SØS Sjællandsmestre med både piger og drenge

DM:

Drengene: nr. 9

Pigerne: nr. 7

 

 

 

I 2015 fik skolens pigehold en fantastisk flot 1. plads ved DM i håndbold for efterskoler og vandt GULDMEDALJER

 

Om efterskolens faciliteter »

 

Trænere

Håndboldtræner

Har over 20 års trænererfaring, de sidste 10 år på eliteniveau Kurser: Diplomtræner med A licens til Europa Divisionstræner. Træner: HØJ- Elite Herrer - 1. division. Slagelse FH Damer - Liga

[email protected]

Håndboldtræner

Har været håndboldspiller siden 1986 og blandt andet spillet i klubber som: Lemvig håndbold, Odder, Hvidovre og FIF. Håndboldtræner siden 1995. Tidligere konkurrenceløfter i styrkeløft, hvor det er blevet til 2 danske mesterskaber i bænkpres. Certificeret fitness instruktør samt personlig træner ved Fitness Institute. Fysisk træner i DTH håndbold

[email protected]

Håndboldtræner

Har spillet divisionshåndbold i TMS i mere end 20 år. Uddannelse: lærer- og træneruddannet samt en MasterClass i psykologi og ledelse. Skolens viceforstander.

[email protected]

Håndboldtræner

Har spillet håndbold i 15 år i Roskilde Håndbold på højt niveau. Har trænererfaring i aldersgrupperne 13-17 år blandt både pige- og drengespiller i Roskilde Håndbold og for nuværende Københavns Håndboldklub. Foruden håndbold i hallen har jeg meget viden og passion indenfor Beachhåndbold.

Ansat d. 01.09.2022

[email protected]

Bliv elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole

- en efterskole i bevægelse

Ønsker du eller dit barn at blive elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole? Så send os en ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Alle der sender en ansøgning vil blive inviteret til en infoaften på skolen, hvor der vil være yderligere informationer og rundvisning af skolen.


Næste infoaften er til skoleåret 17 / 18: torsdag d. 16 september 2016

Du vil modtage en indkaldelse til aftenen på mail med yderligere informationer, når tiden nærmer sig.

Vi håber på at se dig!

Top