Hold dig opdateret her

Basketball (drenge)

- Sæt målet højt

Spil basket på SØS Idrætsefterskole og bliv en del af et godt træningsmiljø. Vi giver dig et løft i dit spil og redskaber til at udvikle dig markant i løbet af skoleåret.

Masser af træning, kampe og fællesskab

Vi ønsker på basketlinjen, at du forbedrer dig med hensyn til basket, men også som menneske - både individuelt, mentalt og som en del af det gode fællesskab basketlinjen og skolen tilbyder.

Vi arbejder dagligt på at styrke dine spil-færdigheder. Vi lægger meget vægt på disciplin, respekt for coaches, spillere og modstandere, samt at du ønsker at forbedre dig gennem hårdt arbejde til træning og selvtræning.

Til træning arbejder vi med grundlæggende øvelser som ball-handling, passings, shots, defence of offence, vi øver dette gennem holdspil sidst i træningen.

For at kunne være på basketlinjen på SØS kræver det, at du spiller basketball på klubniveau og indgående kender til spillet. Træningen foregår på højt niveau, hvilket du skal være indstillet på og kunne håndtere.

Praktisk om basketball-holdet

I almindelige skemauger:

  • Basket-træning i hallen 4 træninger à 90 minutter i almindelige skemauger
  • Mulighed for morgentræning i perioder

Derudover tager vi på linjetur til udlandet - i år går turen til Serbien, hvor vi har 5 dage med træning, kampe og aktiviteter - herunder en euroleaugekamp.

Om basketball-holdet

Vi har 2 hold, som efter de nye regler under DBBF, spiller i 1. og 2. division.

Vi deltager i DM for efterskoler og vandt guld i april 2024.

Vi har en professionel headcoach, Milan, som står for den daglige træning på SØS. Milan er ansat på skolen og varetager også aften og nattevagter, hvilket betyder, at der ofte også er mulighed for ekstra træning i aftentimerne. Derudover er Kisser assistant coach og tager sig af træningen sammen med  Milan

Læs mere om valgfag »

Læs mere om faciliteterne på efterskolen »

 

Basketballcoach Milan og Kisser

Trænere

A-træneruddannet

A-træner uddannelse indenfor DBBF

[email protected]

Basketcoach

Member of: World Association of Basketball Coaches (WABC)

License number: 2007018822

Se Milan Hinić's CV [email protected]

Bliv elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole

- en efterskole i bevægelse

Ønsker du eller dit barn at blive elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole? Så send os en ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Alle der sender en ansøgning vil blive inviteret til en infoaften på skolen, hvor der vil være yderligere informationer og rundvisning af skolen.


Næste infoaften er til skoleåret 17 / 18: torsdag d. 16 september 2016

Du vil modtage en indkaldelse til aftenen på mail med yderligere informationer, når tiden nærmer sig.

Vi håber på at se dig!

Top