Hold dig opdateret her

Nyt om fodbold på SØS

Panik før lukketid

26-11-2020

Fodboldpigerne fra SØS spillede endnu en meget vigtig kamp - denne gang på udebane mod HIS, som til sidst blev mere spændende, end resultatet fortæller.

Som altid, når modstanderen er HIS, bliver kampene tit meget duel betonet, da der er mange følelser og stor rivalisering skolerne imellem, og denne kamp var absolut ingen undtagelse.

Det var en kamp, som var præget af mange nærkampe og meget kamp om at vinde den centrale del af banen.

Vi havde på forhånd spået, at HIS ville trække sig tilbage, overlade spillet til os og forsøge at straffe os på hurtige omstillinger, hvor specielt en spiller til tider var lidt af en mundfuld.

Det holdt stik, og vi satte os hurtigt på spillet uden dog at finde den samme ro, som vi har vist i den seneste periode, hvilket gjorde, at spillet blev en smule rodet.

Når vi formåede at spille bolden rundt med kvalitet og få berøringer, havde HIS meget svært ved at hænge på, men det var desværre i for få tilfælde, at det lykkedes.

Målet til 1-0 kom efter ca. 12 minutters spil - Emilie fandt Naja i venstre side på kanten af feltet, hvor hun tog et skarpt træk og sikkert udplacerede målmanden.

Resten af halvlegen havde meget samme udtryk, hvor vi mest spillede på HIS’ banehalvdel, og hvor de hele tiden lå og lukrerede på hurtige omstillinger, hvilket de lykkedes med i et par situationer.

Vi reddede heldigvis stormen af og kom til halvleg med en 1-0 føring.

I pausen snakkede vi om at finde lidt mere koncentration og kvalitet i vores afleveringer og 1. berøringer, da det ville kunne give os et endnu større overtag.

Det gik ikke helt som håbet, og kampbilledet blev meget det samme med stort spilovertag til os.

Vi kæmpede forbilledligt og blev ved med at forsøge at få scoret til 2-0, hvilket vil give lidt ro og samtidig tvinge HIS frem på banen.

Der skulle en fantastisk solo præstation til fra Müller, da hun med ca. 20 min igen fik scoret det forløsende mål til 2-0.

Hun modtog bolden på egen banehalvdel og satte med sin hurtighed og fysik ganske let sin direkte modstander på venstrekanten. Tog som vi havde trænet et skarpt træk ind foran HIS spilleren omkring feltet, chippede bolden forbi en mødende midterforsvarer, hvorefter hun enkelt udplacerede en ellers godt spillende HIS målmand. Et virkelig flot mål.

Det gav en smule ro, og HIS havde svært ved at skabe det helt store i anden halvleg, da vi spillede mere koncentreret defensivt.

Men med 4 minutter tilbage fik de scoret efter en andenbold fra et frispark, og det var selvfølgelig med til at skabe lidt panik inden lukketid.

Vi fik reddet stormen af og vandt en fortjent sejr på 2-1 over HIS.

 

 • Naja
 • Müller
 • 1-2 ?

 


Panik kostede sejren

26-11-2020

Fodbolddrengene spillede lokalopgør i efterskoleturneringen mod HIS. Det blev et episk drama, der viste hvor mange følelser, der er i spil i fodbold.

SØS startede med Jonas, Bille, Luca, Anders og Juhl i forsvaret. De fik efter lidt start-problemer godt fat i HIS-drengene. Fase 1-spillet kom til at flyde med skarpe afleveringer og gode løb.

Midtbanen med Hjalte, Bertram og Dahl kæmpede en brav kamp med at vinde det centrale rum på banen. Bertram og Hjalte arbejdede hårdt bag Dahl og Philip, der udgjorde angrebet. Haldbo og Grønbæk spillede kanter og udfordrede gang på gang modstandernes backs på både fart og driblinger.

HIS fik et par muligheder i starten af kampen, men uden at komme til store chancer, og i den anden ende kom SØS hele tiden tættere på. Midt i første halvleg sender Haldbo et skarpt indlæg ind mod Philip. Det ligger desværre bag Philip, men han kaster sig og får på akrobatisk vis sendt bolden i kassen til stor jubel.

Minuttet efter forstummede jubelråbene dog, da HIS udlignede efter lidt løst forsvarsspil.

Kort inden pausen spillede Hjalte en bold i dybden til Grønbæk, der elegant sætter 2 mand af og spiller på tværs, hvor Bille sender bolden i kassen.

SØS fører 2-1 og har kontrollen.

Efter pausen kommer Christoffer og Villads ind som backs, Eyrich som 10’er og Risom og Lauritz på kanterne. Det gav en god ro og pænt spil, som holdt indtil 10 minutter før tid. Her ville drengene gerne afgøre kampen, og der blev satset på svære afleveringer og driblinger uden at have fokus på at forsvare. Det gav HIS nogle løse chancer på dødbolde, og de scorede på den sidste af chancen til slutresultatet 2-2

Det var drengenes sidste turneringskamp inden jul. Hele truppen glæder sig til at få alle mand fit igen, så konkurrencen igen kan skærpe vores performance i kampene.

Det skal dog siges, at efteråret har været meget positivt med en førsteplads i ligaen og en andenplads i efterskoleturneringen.


Pigerne - SØS - Næsgård (skoleligaen)

23-11-2020

Endnu en kamp skulle spilles, denne gang mod Næsgaard og endnu en gang var det under blæsende forhold.

Kampen startede en smule rodet, og der skulle gå lidt tid inden, vi for alvor fik gang i spillet. Vi startede med vinden i ryggen, og som forrige kamp gav det os et tungt pres på Næsgaard, som havde store problemer med at få bolden væk.

Langsomt som afleveringer og bevægelse for hinanden begyndte at fungere, skabte vi flere farlige situationer, hvor vi fik spillet os fint igennem, men ved flere tilfælde stod deres keeper i vejen for mål.

Vi fik presset modstanderen så langt væk fra vores eget mål, at vi aldrig kom i nogle former for problemer defensivt og ved flere tilfælde, fik vi vist et flot gang fodbold med masser af possession og god tålmodighed.

Målet til 1-0, som også var stillingen i halvlegen, kom i de døende minutter, hvor Malou sikkert scorede efter en god aflevering i feltet. 2. halvleg viste endnu en gang, at vi ikke har problemer med at håndtere vinden, og vi fortsætte med at øge vores pres på Næsgaards banehalvdel og kom gang på gang igennem både på kanterne og centralt uden dog at kunne omsætte det til scoring bag deres godt spillende målmand.

Vi spillede igen med god aggressivitet og viste, at vores større bredde var en stor faktor, da modstanderen til sidst så noget møre ud.

Målet til 2-0 kom efter en godt indlæg fra Josefine, som fandt Thea ved bagstolpen og i stedet for at afslutte med det samme, tog Thea bolden ned med brystet for derefter at kanonere bolden ind bag keeperen til kampens resultat 2-0.

Der skal lyde en kæmpe ros til alle pigerne for at kæmpe til sidste fløjt og for aldrig at holde op med at søge muligheden for at score næste mål, og vi spillede med god ro og var hurtige til at generobre bolden

Derudover har det nok været den kamp, hvor Luna har haft mindst at lave og tror faktisk ikke, at de havde et skud indenfor målrammen, hvilket vidner om kvalitet, og at vi på trods af stort overtag aldrig slap taget og koncentrationen.

 • Malou
 • Thea

 

Næste kamp venter allerede igen torsdag d. 26/11, hvor der spilles i skoleligaen mod HIS.


21 ud af 27 mulige point!

23-11-2020

SØS dr. 2 har nu opnået 21 ud af 27 mulige point - har endnu ikke tabt i 9 kampe i træk!!

Igår 23/11/20 mødte vi Næsgaard også i efterskoleturneringen. Udeholdet har tabt 3-2 til vores hold 1, så vi vidste ,at de var en udmærket modstander.

Kampen begyndte med et pres fra Næsgaard trods det faktum, at vi havde medvind. Efter ca. 20 min begyndte SØS-holdet at bide sig fast i kampen med flere gode opspil og muligheder.  Det blev 1-0 (27 min) ved Henkel med en flot afslutning på en fin assist fra Bastian. Dette var også halvlegsresultatet.

I 2. halvleg havde SØS en dårlig periode på 10 minutter, hvor Næsgaard bragte sig foran 1-2 i situationer, hvor vi desværre ikke var skarpe og tydelige nok i vores eget felt. Men heldigvis slap modstanderens kræfter op, og det efterlod store rum på midtbanen, som holdet klogt forstod at udnytte. Det blev 2-2 (62. min) ved Bastian alene mod målmanden på en bold i dybden fra Emil. Bastian sparkede den sikkert ind via overliggeren. Nu var det SØS i førertrøjen med flere gode chancer, og 12 minutter senere blev det 3-2 (74. min) ved Magnus på et glimrende hovedstød på indlæg fra Bastian. I de sidste minutter af kampen kontrollerede holdet kampen og fik sin 9. ubesejrede kamp i træk (6 vundne og 3 uafgjorte)!! Noget af en præstation af gutterne. Denne kampens spiller var Tange fra forsvaret. Tange var her, der og alle vegne. Tillykke.

Næste kamp er ude mod Haslev Idrætsefterskole torsdag 26. november.


Pigerne - SØS - SES (efterskoleturneringen)

19-11-2020

Kampen mod SES var en kamp, som skulle vindes, hvilket vi før kampen var helt bevidst om.

Det var endnu en dag, hvor vinden stod på langs af banen, hvilket vi på alle måder var bedre til at håndtere, end tilfældet var for SES.

Vi startede aggressivt med vinden i ryggen og af den grund, fik vi hurtigt lagt et tungt pres på SES. Med et højt udgangspunkt og et godt pres på vores modstandere kom vi frem til flere gode muligheder, som vi desværre ikke fik omsat til mål.

Der skulle spilles ca. 25 min før føringsmålet kom, da Salome tilkæmpede sig bolden i venstre side, sparkede den ind i feltet hvor Müller kom til og scorede til 1-0.

Ca. 5 min senere kom målet til 2-0 efter et hjørnespark, som efter lidt returbolde igen endte hos sparkeren Naja, som med et hurtigt træk kom fri og sendte bolden ind bag en chanceløs målmand til halvlegsstillingen 2-0.

I halvlegen snakkede vi om at være påpasselige omkring lange bolde fra SES, da de nu havde vinden med sig, og af den grund kunne man forvente, at de ville have lettere ved at fastholde et pres på os.

Dette viste sig heldigvis ikke at være tilfældet, da vi spillede bolden langs græsset med stor omtanke, og kampbilledet var uændret, da vi totalt sad på alt spillet.

Ca. en halv time skulle spilles af 2. halvleg inden målet til 3-0 kom fra Celina efter et godt træk og en sikker afslutning, og dermed fik vi lukket kampen.

Efter yderligere nogle minutter blev Karen spillet fri i bagrummet og kom alene med målmanden, kiggede op og placerede let bolden udenfor hendes rækkevidde til stillingen 4-0.

Kampens sidste spark udmøntede sig i en SES scoring efter en god hjørnesparkskombination.

En virkelig solid kamp af pigerne, som havde en fantastisk indstilling til kampen og som hjalp hinanden kampen igennem med god kommunikation, og der var klasseforskel på de 2 hold. 

 • Müller
 • Naja
 • Celina
 • Karen
 • 4-1??

Dr. 2 mod Sjælsølund

19/11-2020

19/11/20 spillede dr. 2 hjemme mod Sjælsølund Idrætsefterskole. Holdet var plaget af lidt skader, men fik løst det bl.a. ved at sætte Bastian på mål.

Det skal siges her, at Sjælsølund var et bedre spillende hold end os denne dag og kunne også let være kommet foran, hvis ikke det var for Bastian, der stod glimrende.

Vi var pressede i en 4-5-1 formation, men med god organisation og verdensklasse fight lykkedes holdet langsomt med at komme ind i kampen. Og pludselig efter ca. 20 min fik Magnus efter flot opspil en chance, som han kanonerede i mål via overliggeren til 1-0. Stor jubel. Desværre udlignende SES kort efter. Og det stod faktisk 1-1 indtil ca. 10 min før tid. Med ca. 18 minutter igen fik SES en dobbeltudvisning, da dommeren ikke havde givet sin tilladelse til udskiftningen. Holdet gik med det samme frem i 3-5-2 opstilling, og det gav pote. Med ca. 12 minutter igen fik Sander en bold på kanten af feltet og spardede resolut til bolden, der gik i mål uden chance for SES-keeperen. 2-1. Desværre fik SES scoret, da der manglede 3-4 minutter, og kampen sluttede 2-2. Holdet var tilfredse med det uafgjorte resultat, men når man nu var så tæt på sejren, smagte det lidt bitter-sødt.

En kæmpe holdindsats med kampens spiller Bastian i frontlinjen!:-) Tillykke.


Sviende nederlag til drenge 1

19-11-2020

Topopgøret mod SES blev aldrig det velspillede brag, vi havde håbet på.

Vinden var for stærk og nerverne for store til at spillet kunne flyde, som det plejer.

2 minutter inde i opgøret udnyttede SES den første gave til en 1-0 føring. SØS prøvede at udnytte den stærke medvind i denne periode, men uden held. Tværtimod blev det til 0-2, da vores backkæde blev overspillet.

SØS havde i denne periode gode forsøg til Philip og Grønbæk, men uden held.

Hjalte reducerede direkte på frispark, da han sendte et venstrebenshug op i hjørnet.

Pausen blev brugt til at stramme op på aftalerne og justere på afstanden mellem kæderne, men desværre hjalp det ikke.

SES scorede yderligere 3 gange i 2. halvleg, hvor SØS bestemt ikke lignede et tophold.

 

Drengene spiller næste kamp mod HIS torsdag den 26.11, hvor lokalbraget skal kæmpes kl 10.00


Nederlag i målorgie

13-11-2020

Fodbolddrengene spillede onsdag aften træningskamp mod årgang 18.

Kampen var hypet på forhånd pga. årgang 18´s skræmmende offensiv mod årgang 20´s stærke defensiv.

Kampen startede i højt tempo med et fuldbanepres af de gamle elever. De forsøgte fra start at stresse de unges opspil, men i kampens første 20 minutter var det uden den store effekt. Det gav nogle fine omstillingsmuligheder til de unge, der også fik bragt sig foran ved Haldbo efter et flot gennembrud af Grønbæk og Christoffer.

Desværre gav det nogle koncentrationssvigt i de defensive rækker, hvor 2x Uhrbrand og et mål af Daniel vendte det hele på hovedet til en 3-1 føring til de gamle. 2. halvleg gav bedre plads, da begge hold havde stor afstand mellem kæderne. Det udnyttede årgang 18 til yderligere 2 scoringer og en stor føring på 5-1. Pludselig tabte de pusten og koncentrationen, og det gav plads til årgang 20. De sidste 12 minutter blev et stormløb mod modstandernes mål. Først scorede Anders til 2-5 efter et flot gennembrud. Så scorede Risom til 3-5 efter en god afslutning fra kanten af feltet, og til sidst scorede Haldbo igen til 4-5. Desværre kom der ikke flere scoringer, men generelt var det en flot kamp i et højt tempo.

Drengene spiller næste turneringskamp torsdag den 19.11 kl. 10.00, hvor det gælder topopgøret mod Sjælsølund.

 


Stadig ubesejret!

08-11-2020

SØS var fredag på besøg på Gunslevholm for at spille liga-kamp. Med en sejr kunne SØS konsolidere førstepladsen i puljen.

SØS stillede op med Jonas på mål, og han havde en rolig dag på kontoret. Gunslevholms besøg omkring hans felt var meget sparsomme, og det kastede meget få chancer af sig.

Anders, Luca, Jonathan og Juhl spillede i backlinjen, og her vi finder vi en af de primære årsager til den rolige kamp, som Jonas havde. De stod meget stærkt, og de holdt Gunslevholms offensiv-spillere i et jerngreb. Bertram og Hjalte spillede på den centrale midtbane, og foran dem spillede Dahl og Philip sammen for første gang. Bertram og Hjalte dominerede spillet, og deres indbyrdes forståelse giver SØS kontrollen gennem hele kampen. Grønbæk og Risom spillede på kanterne, og de lagde hele tiden et godt pres på Gunslevholms backer. Dahl og Philip spillede en virkelig god kamp. Dahl faldt ofte ned på den offensive midt, hvor han var en sikker opspilsstation. Philip sørgede for et konstant tryk på modstandernes bagrum, der gav gode muligheder for pasningerne til mellemrummet.

Første halvleg gav meget få chancer. SØS havde klart mest possession, men uden at det blev til store chancer. Philip, Dahl og Grønbæk var alle lige ved at rive sig løs, men det blev ikke rigtigt farligt. Gunslevholm havde i samme periode en afslutning, der tog ydersiden af stolpen, men Jonas var hele tiden årvågen.

Anden halvleg fik åbnet spillet lidt mere. SØS kommer tættere og tættere på. Haldbo og Christoffer kom ind på kanterne. Lauritz spillede den offensive midt, og Holst kommer ind på backen. Dette gav SØS mere momentum og dermed også flere chancer. Haldbo, Christoffer og Anders kommer til gode muligheder, men uden held. 12 minutter før tid lykkedes det så. Anders og Haldbo overspiller forsvaret i højre side, og tværafleveringen ligger præcist til Philips inderside til matchvinder-målet 1-0. SØS dominerer de sidste minutter, men uden at afgive chancer til Gunslevholm.

Kampen ender 1-0. Det var en tilfreds trup og stab, der evaluerede sejren og tilmed med endnu et cleansheet.

Onsdag den 11.11 (bagerens fødselsdag) spiller drenge 1 træningskamp kl. 18 mod årgang 18. Næste turneringskamp er den 19.11, hvor de gælder topopgøret mod Sjælsølund på hjemmebane.


"Målmaskinen Hold 2" slog til i Klintsøgaard

03-11-2020

Vinden susede i piletræerne denne dag på Klintsøgaard….

Drengene skulle forsøge at forsvare deres placering som nr. 1 i rækken. I 1.halvleg begyndte vi i en 4-4-2 opstilling i modvind. På mål havde vikaren Møller en lidt vanskelig start. En forholdsvis ufarlig bold gik hele vejen til Møllers felt, der greb bolden. Desværre var Møller nået ud af sit felt, da han greb bolden og der blev korrekt dømt frispark. Det spark gik i muren og ud til en modspiller, der tog en berøring og sparkede bolden i mål. 1-0 efter 5 min.  Efterfølgende stod Møller fejlfrit og hev tilsidst i kampen en klasseredning frem.

SØS var mest på bolden trods vinden, og der var flere gode fremlæg, der var tæt på at give store muligheder. Klintsøgaard blev midt i halvlegen reduceret til 10 mand i 10 minutter, og kort efter blev Jannick sendt afsted på venstrekanten. Han kom forbi sin direkte modstander og sparkede mod mål - deres målmand var ikke helt klar og fik fumlet Jannicks spark i mål - 1-1. Hvilket der stod i pausen.

Det var aftalen, at holdet i medvinden ville vi gå i op i en 3-5-2. Som aftalt så gjort. Der skulle dog alligevel gå 10-15 minutter med at opstille sig til medvinden, inden drengene tog fat.

1-2 Magnus

1-3 William (flot assist af Mads)

1-4 William

1-5 Magnus

1-6 William

1-7 Pantung

1-8 Mikkel U (str)

Mange flotte mål. Håber rækkefølgen er korrekt - det gik jo hurtigt!:-)

Igen en stærk holdindsats med et bund-solidt forsvar som fundament.

Næste kamp for drengene er fredag 6. nov i Gunslevholm kl. 12.

Drengene har stemt på kampens spiller, og stemmerne gik til William for 2. kamp i træk. Tillykke!


Clean-sheet og storsejr

02-11-2020

Fodbolddrengene var på besøg på Klintsøgaard i efterskoleturneringen. Drengene så frem til kampen med en del spænding, da Klintsøgaard er dygtige til at stå kompakt.

SØS var op til kampen ramt af skader og sygdom, men igen kom deres gode bredde til sin ret.

Jonas stod på mål, og han var sikkerheden selv og holdt målet rent hele kampen.

Gustav spillede en fantastisk kamp på højre back, hvor han endda havde overskud til at bryde nogle opspil og sætte gode omstillinger i gang.

Luca havde til dagens kamp overtaget anførerbindet fra Hjalte, og han styrede sammen med Anders det centrale forsvar med hård hånd. Christoffer spiller i venstre side, og han havde et virkeligt godt samarbejde med Risom på venstrekanten.

Bertram, Lauritz og Villads spillede centralt. De svingede gennem hele kampen dirigentstokken og gav ingenting væk. Philip spillede på toppen, hvor han med et flot energimål bragte SØS foran allerede efter 10 minutter, da han loppede bolden elegant over målmanden.

10 minutter senere spiller Lauritz en fremragende bold på højrekanten til Haldbo, der sætter en mand af og spiller i dybden til Philip. Han kommer ind i feltet, hvor han river sig løs og stoppes ulovligt. Haldbo scorer igen sikkert på straffesparket.

Pausen bliver brugt til at justere lidt på preslinje og skubbe hele holdet længere frem.

Juhl kommer ind på venstre back, hvor hans skarpe venstreben lyste op i pasningsspillet.

Jonathan kommer ind i midterforsvaret og Hjalte på den centrale midtbane. Det betød et endnu større pres på Klintsøgaards spillere, som langsomt gav op. Bille, Grønbæk og Dahl overtog de offensive positioner, og det gav straks udbytte. Bille hamrer et frispark i kassen. Grønbæk erobrer en bold og spiller Dahl fri til scoring. Det sidste mål sørger Villads for, da presset på Klintsøgaards forsvar tvinger dem til en svær aflevering gennem midten. Den opsnapper Villads og scorer kampens sidste mål.

5-0 var et godt billede af kampens forløb. 5 forskellige målscorere og et clean-sheet af forsvaret vidner om en stærk kamp af SØS-drengene.

Kampens spiller blev Gustav Holst, der spillede stærkt.

SØS skal allerede i ilden igen på fredag, hvor det gælder Gunslevholm i ligaen. Kampen spilles 10.30 på Gunslevholm.


Pigerne sejrede endnu engang overbevisende

02-11-2020

På en blæsende og regnfuld dag spillede fodboldpigerne på udebane mod Klintsøgaard.

Vi startede kampen i modvind og havde aftalt et højt pres for at holde Klint så langt væk fra vores mål som muligt.

Det virkede i det store hele efter hensigten, og de havde vel knapt en afslutning på mål på trods af vinden som medspiller.

Vi satte os hurtigt på spillet og skabte mange muligheder med direkte bolde bagom Klint’s meget højtstående backlinje og var samtidig aggressive i genpres og duelspillet.

Stillingen efter første halvleg var 3 – 0 i vores favør, men med mere skarphed og koldblodighed i afslutningerne, kunne den føring let have været større.

I halvlegen snakkede vi blandt andet om at udnytte medvinden til at få afslutninger fra distancen og samtidig være mere tålmodige i vores possession, da bolde i længderetningen ville være svære at holde indenfor stregerne.

Ingen af tingene håndterede vi efter hensigten, og halvlegen blev en noget rodet affære, hvor vinden desværre blev en for stor faktor.

Vi skabte chancer på samlebånd og kunne og burde have scoret flere mål end de 2, det blev til i 2. halvleg, men alt i alt endnu en overbevisende sejr til pigerne, hvor vi formåede at holde ”nullet” og vel kun tillade Klint at have en afslutning på mål.

0 – 1 Thea

0 – 2 Karen

0 – 3 Karen

0 – 4 Emilie

0 – 5 Ulka

 

Næste kamp venter allerede fredag d. 6/11, hvor vi skal spille mod Gunslevholm på udebane i skoleligaen.


Sejr efter slutspurt

28-10-2020

Fodbolddrengene mødte Gørlev i efterskoleturneringen. Det var et topopgør mellem nummer 1 og 2 i rækken, og det blev da også en spændende og lige affære til sidste fløjt.

SØS startede med JB i målet og med Christoffer, Jonathan, Luca og Anders i forsvaret. De spillede en stærk første halvleg, hvor det lykkedes at holde Gørlev helt væk for muligheder. Midtbanen med Hjalte, Villads og Eyrich kæmpede med den stærke Gørlevmidtbane om at kontrollere de centrale områder. SØS dominerede i første halvleg, og det lykkedes dem flere gange at sætte Philip, Lauritz og Grønbæk op til gode afslutningsspil. Især havde Grønbæk nogle skarpe afleveringer, der var tæt på at give muligheder for scoring.

Kampen bølger frem og tilbage, men uden at holdene kom til store chancer.

SØS skifter en del ud i pausen. Bille og Juhl kommer ind på backerne. Bertram, Risom, Dahl, Haldbo kommer ind på de offensive positioner. Kampen var præget af den stærke vind på langs af banen. Gørlev opsnapper en bold i opspillet hos SØS og scorer til 1-0 22 sekunder inde i 2. halvleg.

SØS reagerer konstruktivt på modgangen - med det samme kommer der fokus og tempo i spillet. Det giver et hjørnespark, som får en Gørlevspiller til at begå straffespark. Hjalte omsætter det til udligning.

Resten af kampen bliver spillet i højt tempo og med nogle halve chancer til begge hold. 10 minutter før tid skaber SØS en positiv omstilling, der tvinger Gørlev til at begå nogle grove frispark. Dette giver 10 minutters afkøling til Gørlevs anfører. Kort efter er han savnet i forsvaret, hvor Eyrich spiller Haldbo fri på kanten, og hans tværpasning sender Risom i kassen til slutresultatet 2-1 til SØS.

Kampens spiller var Luca, der er meget vigtig i det centrale forsvar.

Næste kamp er mandag den 2.11, hvor SØS skal til Klintsøgaard og spille en vigtig kamp i efterskoleturneringen. Drenge 1 spiller kl 11.30.


Ny sikker sejr til fodboldpigerne

29-10-2020

Tirsdag d. 27/10 var hele fodboldlinjen en tur i Gørlev for at spille 3 kampe i efterskole-turneringen.

Det blev til endnu en overbevisende sejr til pigerne på 7-1 efter en føring på 3-0 ved pausen, men mere om det herunder.

Vinden stod på langs af banen, og vi fik muligheden for at starte med vinden i ryggen i håbet om at fastholde et hårdt pres på Gørlev pigerne.

Endnu engang startede vi ud i en 3:5:2 formation for at skabe overtal på midten og på den måde blive farlige på kanterne hvilket gjorde, at vi kom til flere farlige indlæg, som også resulterede i mål.

Efter en lidt sløv start hvor vi ikke rigtigt fik sat vores spil og ikke fik udnyttet den store plads, vi fik centralt, scorede vi i midten af halvlegen 2 hurtige mål, som gave lidt ro til holdet. Derefter fortsatte vi det store overtag i spillet og skabte flere målchancer, som vi ikke fik det ønskede udbytte af før lige inden pausen, hvor scoringen til 3-0 kom.

I halvlegen snakkede vi om, at vi stadig i perioder spiller for langsomt og med for mange berøringer, hvilket gør, at vi kommer unødigt under pres.

Samtidig blev vi enige om, at vi sagtens kunne lægge noget på præstationen fra 1. halvleg.

Startede på trods af dette nervøst ud i 2. halvleg og Gørlev fik sat et godt pres på os, hvilket gjorde at de fik reduceret efter en situation, hvor vi ikke forsvarede på en tilfredsstillende måde.

Umiddelbart derefter havde Gørlev et par afslutninger, som Luna klarede på fornem vis, og det forhindrede Gørlev i at skabe mere uro for kampens resultat.

Vi kommer langsomt tilbage i kampen, og da målet til 4-1 kommer, falder der ro på os, og vi vender tilbage til vores store overtag.

I resten af kampen kommer vi frem til mange afslutninger efter fine opspil, og det resulterer i yderlige 3 mål, så kampen fortjent vindes i sikker stil med 7-1.

 

0 – 1 Karen

0 – 2 Emilie

0 – 3 Emilie

1 – 4 Karen

1 – 5 Müller

1 – 6 Thea

1 – 7 Karen

 

Nu kigges der frem mod næste opgave, som er mandag d. 2/11 på udebane mod Klintsøgaard.


SØS i flot comback

26-10-2020

Fodbolddrengspillede fredag topopgør med Næsgaard i skoleligaen.

SØS startede med højt pres, hvor vi skulle forsøge at stresse gæsterne. Det lykkedes også fint de første 10 minutter, hvor Bille, Haldbo, Philip og Eyrich kom til fine muligheder, men enten var målmanden i vejen, eller også var det stolpen. Næsgaard havde også et godt organiseret pres. Derfor stod den på hårdt arbejde og mange dueller i små rum på midten, men Hjalte, Villads og Bertram arbejdede som sædvanlig hårdt og holdt Næsgaard fra at komme til afslutninger.

25 minutter inde i kampen gav en dårlig clearing et hjørnespark til Næsgaard. Den blev headet væk, men returbolden skabte uro, og det gav anledning for dommeren til at dømme straffe.

Dette blev omsat til scoring, og så var SØS pludselig bagud for første gang i 4 kampe.

Kort efter spilles bolden frem via Luca og Christoffer til Bille, der afdribler en mand og stoppes ulovligt. Bille brokker sig over den hårdhændede behandling og får en advarsel.

Dette opildner dog SØS til at komme op i fulde omdrejninger, og 2 minutter senere afdribler Eyrich et par forsvarsspillere i deres straffesparksfelt og nedlægges. Straffesparket omsætter Haldbo til udligning, men kommer i verbalt klammeri med en modstander, så begge kommer til afkøling.

Pausen bliver brugt til at få energien ud i fødderne og ikke i mundtøjet. Konrad bytter med Gustav, Jonathan med Luca og desuden kommer Juhl, Grønbæk, Lauritz, Dahl og Risom ind.

Knapt er vi blevet fuldtallige, før Næsgaards omstillingsmaskine slår til. 3 hurtige afleveringer overspiller restforsvaret og bringer dem i en 2 mod 1-situation, som de udnytter til at bringe sig foran 2-1.

Herefter skruede SØS op igen, og pludselig flød spillet. Chancerne blev større og større efterhånden, som uret tikkede afsted. Superredninger af målmanden samt brændte chancer og skud på træværket forhindrede udligningen.

12 minutter før tid fik SØS frispark lidt uden for feltet. Juhl sparker den stensikkert ind til en fortjent udligning, og 4 minutter senere hamrer Risom bolden op under overliggeren til sejrsmålet 3-2.

Det gav naturligt nok god stemning med endnu en flot sejr, denne gang fra baghjul.

Dagens spiller blev Eyrich, der virkelig spiller en stor rolle i afslutningsspillet hos SØS.

Næste kamp er tirsdag den 27.10 kl 10.00 ved Gørlevhallen, hvor det gælder kampen mod Gørlev i efterskoleturneringen.

  


Drenge 2 - Grønsund - SØS (0-1)

21-10-2020

Clean sheet for 3 gang i træk!!

Kampen startede ud med, at SØS som planlagt lagde en god preslinje ved midterlinjen. Vi havde svært ved at komme i gang med spil, og vi var presset godt i bund, når vi havde bolden. Efter vi havde spillet os varme, begyndte vi at vise, hvad vi kan. Preslinjen blev også ændret, så vi nu pressede længere oppe, og det fungerede rigtig godt. Vi fik hurtigt erobret boldene, eller tvunget dem til at sparke langt. Vi begyndte at få gode boldomgange i forsvaret, og de blev spillet op på midten eller skudt langt til angrebet. Man kunne tydeligt mærke, hvordan niveauet i vores spil havde ændret sig. Ca. 20 min. inde i 1. halvleg begår SØS straffe, som kan diskuteres, om det skulle have været dømt. Heldigvis læste JB deres sparker, og han tog bolden med lethed. Det var godt for vores gejst, og vi blev endnu mere tændte. SØS scorer til 1-0, da en lang bold fra forsvaret spiller Henckel i dybden, der får prikket bolden forbi målmanden, og den triller stille mod målet. Deres forsvarspiller forsøger febrilsk at løbe efter og få sparket den væk, men han når den lige præcis ikke og ender med først at røre den, da den havde krydset stregen. Efter målet fortsætter vi det gode spil, men vi får desværre ikke scoret igen.

I 2. halvleg blev der foretaget udskiftninger, og friske ben kom på banen. Vi skulle lige i gang igen efter halvlegen, men der gik heldigvis ikke lang tid inden, vi kom til muligheder igen. 2. halvleg bød på flere store chancer til SØS. Med to skud på træværket og drømme redninger fra Grønsunds målmand, var det et mirakel, at vi ikke fik flere mål. I de sidste 10. minutter af kampen begyndte Grønsund at presse hårdt på. Det kunne mærkes, at de var sultne efter mål, og at SØS bare ville køre sejren hjem. Det resulterede i, at vi ikke fik specielt godt spil i gang, og at vi tit måtte losse den frem i banen, da vi ingen spilmuligheder havde. Det blev meget panisk, og Grønsund kom til flere chancer med skud udefra og en kæmpe mulighed efter et hjørnespark, det var endnu større præstation, at de sparkede den over, end at de sparkede den ind. Selvom vi var presset i bund i den sidste tid af kampen, fik vi kørt sejren hjem og vinder kampen 1-0. En god kamp fra SØS og en genvundet første plads i efterskoleligaen.

Næste kamp i efterskoleturneringen er ude mod Gørlev.

Q/Bugge 20.10.20

 

Nulløsning mod Gunslevholm

Den 8. oktober spillede Hold 2 kamp hjemme mod Gunslevholm i skoleligaen. Det var hele kampen igennem en tæt affære, dog havde SØS generelt godt fast i spillet uden dog at tilspille sig de helt store chancer. Forsvaret gjorde det endnu engang fremragende og  havde godt fast i Gunslevholms offensive spillere og var generelt gode til at spille bolden frem i rum, så at holdet kunne blive farlige. Som sagt var der mange gode opspil og-lige-ved-og-næsten-chancer. En enkelt gang i 1. halvleg var holdet lidt for passiv foran eget mål, og det gav en tilfældig, men kæmpechance til Gunslevholm som Jonas i målet heldigvis tog sig kærligt af!!

2. halvleg var meget som første - lige - men med SØS i kontrol - holdet forsøgte de sidste 10 minutter at presse på, men forgæves. Endnu en virkelig god holdindsats i bæltet og endnu engang holdes nullet - det er vigtigt./MJ


Drenge 1 vinder 2-0 igen

20-10-2020

Fodbolddrengene spillede træningskamp mod Ringsteds U21-hold. Det var et stærkt Ringsted-hold med flere spillere fra sjællandsserie-truppen.

SØS havde Jonas på mål, og lad det være sagt med det samme, han stod en fremragende kamp, hvor han har sikre indgreb i det høje spil, krydret med 3 klasseredninger og gode igangsætninger.

Forsvaret bestod af Holst, Konrad, Luca, Anders, Juhl og Christoffer. Forsvaret var flere gange under hårdt pres, men god opbakning, fart og styrke i duellerne var medvirkende til en uhyggelig god kamp af alle forsvarspillerne.

Midtbanen var Hjalte, Bertram, Lauritz og Eyrich, der med god fart, hurtig boldomgang og nærkampsstyrke dominerede store dele af kampen. Grønbæk, Haldbo, Dahl, Philip, Risom og Bille løftede igen deres spil, og de var stærke i presspillet og hurtige i omstillingerne.

 

SØS er pressede i kampens indledning, hvor de må stå lidt lavere end normalt for at dæmme op for Ringsteds lyn. Det lykkedes til fulde. Selvsikkerheden i pasningsspillet frustrerede modstanderne og tog brodden ud af deres presspil. SØS kommer via gode opspil til flere chancer i kampens indledning, men uden at kunne score.

Pludselig fanger Bille en løs bold i modstandernes felt og sætter den sikkert i kassen til 1-0.

Langsomt, men sikkert, sætter SØS sig på spillet og skaber også gode muligheder via omstillinger.

Efter pausen bliver der rokeret lidt rundt, men niveauet holdes. SØS skaber nogle gode overtalsmuligheder, men det blev ved lige ved og næsten.

Midt i anden halvleg opsnapper Dahl en bold fra en forsvarsspiller og scorer sikkert.

 

Kampen ud sidder SØS på spillet, men uden at skabe flere muligheder. Næste kamp er fredag 10.30, hvor Næsgaard kommer forbi til topopgør i skoleligaen.


Nyt clean sheet til fodbolddrengene

09-10-2020

SØS havde besøg af Gunslevholm i efterskoleturneringen. Der var lagt op til en spændende kamp mellem 2 mandskaber, der gerne vil være spilstyrende.

SØS startede med JB på mål, Bille, Luca, Anders og Christoffer i backlinjen. Hele kampen dominerede de området på vores banehalvdel. Der blev ikke givet noget væk, og især havde Bille på højrebacken en stor rolle i mange konstruktive opbygningsspil.

Hjalte og Villads var over det hele på den centrale midtbane, og foran dem havde Eyrich fundet plads i startopstillingen efter en stærk arbejdsindsats på træningsbanen. Han viste sig straks frem med fremragende boldomgang og et stort løbepensum. Lauritz og Haldbo startede på kanterne, og de var impliceret i mange gode afslutningsspil. P startede på toppen, hvor hans energi og fysik stressede Gunslevholms opspil.

20 minutter inde i kampen spiller Luca fra midterforsvaret bande på Haldbo og går hele vejen til baglinjen, hvor han smider et knivskarpt indlæg på tværs. Her dukker Lauritz op igen og hamrer bolden i kassen. Resten af halvlegen sværmer SØS omkring målet, og det kastede chancer af sig til Lauritz og Haldbo, men uden yderligere scoring.

I anden halvleg kommer Holst, Konrad og Jonathan ind i forsvaret, Risom, Dahl, Juhl og Grønbæk på de offensive positioner. Det kastede flere gode muligheder af sig. Lauritz glider igennem på en god stikning fra Hjalte og fremtvinger et straffespark. Det tager Luca sig af, desværre disker målmanden op med en stor redning. SØS forsætter presset og får annulleret et par mål for offside. Pludselig lykkedes det igen at slippe fri i modstandernes straffesparksfelt, og SØS får et nyt straffespark. Denne gang hamrer Iceman Grønbæk bolden ind til slutresultatet 2-0

Igen en flot kamp af drengene, der hele tiden bygger yderligere på. Den store bredde på holdet har vist sig afgørende i flere kampe.

 

Næste kamp i efterskoleturneringen er den 27.10 mod Gørlev.


6-0 til pigerne

08-10-2020

Torsdag d. 8. oktober spillede fodboldpigerne på hjemmebane mod Gunslevholm. En målrig kamp, som sluttede 6-0 til SØS, efter en 2-0 føring ved pausen.

I kampen praktiserede vi for første gang at spille i et 3:5:2 system, som i det store hele fungerede rigtig fint.

Gunslevholm startede aggressivt, hvor de lagde et højt pres på os og gjorde det svært for os at få gang i vores opspil.

Der manglede vi i perioden at spille mere simpelt med længere bolde, i stedet for at spille for meget centralt hvor Gunslevholm lykkedes med at fastholde deres pres.

Midt i første halvleg finder vi endelig lidt mere ro i vores spil og viser ved flere tilfælde flot og sikkert pasningsspil.

Vi flytter bolden bedre rundt og giver dermed ikke modstanderen mulighed for at holde pres, og langsomt begynder pladsen centralt at blive større og større. Dette udmønter sig i flere rigtig fine opspil, som i første halvleg giver SØS en 2-0 føring.

I anden halvleg fortsætter kampbilledet også på trods af, at vi i løbet af de sidste 40 min laver 7 udskiftninger.

Vi sidder tungt på spillet og giver ikke mange chancer væk, og i de få tilfælde, hvor Guns bliver lidt farlige, klarer Luna opgaverne flot.

Vi formår at holde vores spil på modstandernes banehalvdel og ved højt pres skabe mange chancer, som i 4 tilfælde blev omsat til mål, og dermed sluttede kampen 6-0 til SØS.

Flere rigtig flotte mål, som kom både efter indlæg og skud for distancen, og nu mangler vi bare snart at score efter et hjørnespark.

På trods af en meget fortjent sejr er der masser vi kan forbedre.

 • Bedre til at vurdere hvornår der skal spilles kort/langt
 • Aggressiviteten i det offensive straffesparksfelt
 • Presspil i 1 mod 1 situationer
 • Spil på fejlvendt spiller

En stor ros skal lyde til samtlige spillere, som igennem hele kampen viste en stor arbejdsmoral og en vilje til at kæmpe for hinanden.

Nu er det tid til at holde en uges efterårsferie, hvor pigerne for et lille fysisk program med hjem, som skal gøres os klar til de kampe, som venter i løber af efteråret.

Målscorere i kampen:

 • Thea
 • Müller
 • Celina
 • Katrine
 • Josefine
 • Celina

Smal sejr efter mange chancer

29-09-2020

Fodbolddrengene spillede tirsdag kamp mod Brøndby Idrætsefterskole.

Brøndby har mange dygtige spillere, og de er altid et stærkt hold.

SØS startede med JB på mål. Han havde kampen igennem stærke indgreb, og han var sikker i sine igangsætninger. Hans samarbejde med backkæden virkede perfekt. Her spillede Holst, Luca, Anders og Christopher fra start. De gav ingen chancer væk og spillede klogt forbi Brøndbys pres.

Hjalte, Villads og Lauritz spillede centralt. De har hurtigt fået opbygget en fin indbyrdes forståelse. Der bliver arbejdet hårdt i motorrummet.

Kanterne var Risom og Haldbo. Begge kantspillere var meget aktive i første halvleg, hvor opbygningsspillet ofte gik over kanterne. Dahl var udvalgt som 9ér, og han svigtede ikke. SØS spiller flot op i venstre side, Christopher spiller op til Risom, der skærer ind i banen og spiller til Dahl, der med en flot første berøring kommer alene med keeperen og scorer til 1-0. Det var virkelig et klassemål. SØS kommer til et par chancer mere, men lykkedes ikke med at udbygge føringen.

SØS skruer op for tempoet i 2. halvleg. Duellerne bliver hårdere, og spillet skarpere.

Konrad og Bille kommer ind på backerne, hvor de bygger videre på det flotte forsvarsspil, der efterhånden ser virkelig fornuftigt ud.

Eyrich kommer ind på den offensive midt, hvor han med både fysik og gode pasninger, gør sine medspillere gode. Grønbæk, Juhl og Philip kommer ind i forreste linje, hvor de skaber mange gode chancer.

Brøndby forsøger i starten af 2. halvleg at kæmpe sig til noget momentum, men SØS står godt imod. Det giver flotte muligheder til omstillinger, hvor især kantspillerne er meget aktive. Det giver store chancer til Lauritz, Anders, Philip og Grønbæk, men ind ville bolden ikke. Brøndbys målmand stod en brandkamp, og det er først 2 minutter før tid, at Philip glider fri og scorer til 2-0, der bliver kampens resultat.

Der var igen mange flotte præstationer, men kampens spiller blev Luca, der dirigerede forsvaret til en virkelig flot præstation.

Næste kamp er torsdag den 8.10, hvor Gunslevholm kommer på besøg i efterskoleturneringen.


Brøndby - SØS (piger)

29-09-2020

Tirsdag d. 29/9 blev pigernes første kamp i efterskoleturneringen spillet på udebane mod Brøndby.

Kampen startede lidt nervøst fra vores side og vi formåede kun i glimt at få gang i vores positionsspil.

Vi havde på forhånd snakket om at spille meget direkte i starten af kampen og spille bolde bag om Brøndbys backlinje, men dette var vi ikke skarpe nok til, da vi for ofte forsøger at spille den perfekte bold på selve spilleren i stedet for at udnytte de kæmpe områder, som findes ved modstandernes straffesparksfelt.

Brøndby var det klart mest toneangivende hold i første halvleg og viste flere prøver på godt og hurtigt opspil, hvor de på samme måde forsøgte at spille på løb bagom vores backlinje.

Vi bliver i flere situationer alt for passive i vores forsvarsspil og kommer til at kigge bold i stedet for at holde fokus på den spiller, som man hver især har ansvaret for.

Brøndby kom foran på en løs bold i feltet, hvor vi ikke helt for snakket sammen, og derved giver en Brøndby spiller mulighed for at vinde bolden og score i et tomt mål.

I første halvleg stod vi for ofte i forkerte positioner, hvilket gjorde, at vi kom på mellemhånd og aldrig fik noget nævneværdigt pres på modstanderen, og vi havde vel knapt en afslutning i løbet af de første 40 min.

I halvlegen snakkede vi om at flytte vores hold højere op i banen og derved prøve at få sat en stopper for Brøndbys opspil samt udnytte den plads, som der blev givet os på den centrale del af banen, og det lykkedes ganske fint.

Vi fik sat vores spil langt bedre og fik sat et godt pres på Brøndby den resterende del af kampen, hvilket udmøntede sig i flere 50/50 dueller, som ikke lige gik vores vej.

Oveni det skal det siges, at vi ved 5-6 lejligheder fik spillet bolde tæt foran Brøndbys mål, men hvor vi simpelthen ikke tror nok på situationen og heller ikke er klar til at tage duellen og måske slå os.

Med ca. 10 min tilbage af kampen scorede Brøndby deres andet mål efter en situation, hvor vi flere gange har mulighed for at afvise angrebet.

Det var en kamp, hvor vi havde hver vores halvleg, men hvor vores største problem viste sig at være tydelighed i begge felter, og det formåede Brøndby dygtigt at udnytte.

 


Fodboldpigerne fik en 2-0 sejr i en rodet affære

25-09-2020

Torsdag d. 24/9 kl. 10.30 spillede pigerne deres første kamp i skoleligaen mod de store rivaler og naboer fra HIS.

En masse træninger er gennemført og 2 træningskampe spillet inden kampen, hvor der stod point på spil for første gang. Derfor er det med en vis spænding, man går ind til kampen, og på hvordan vi vil håndtere det, at der nu er point at spille om, og det viste sig at kampens betydning var vores værste modstander.

Vi spillede under det niveau, som vi alle ved, at vi kan præstere på og fik aldrig gang i det spil, som vi i træningskampene har vist, at vi kan levere.

Vi startede kampen i noget, der mindede om medvind og fik lagt et fint højt pres på HIS, som havde svært ved at spille sig frem mod vinden. Vi havde på forhånd snakket om, at HIS ville spille meget direkte og lukrere på vores fejl, og det var også på den måde, de skabte et par skud fra distancen i første halvleg.

Vi formåede som sagt aldrig rigtigt at få sat vores spil, men kom til flere situationer på den offensive del af banen, hvor vi med hurtigere beslutninger og mere ro kunne have skabt farlige chancer, men i stedet tøvede vi og gav HIS muligheden for at blokere opspillet.

I halvlegens sidste minut lykkedes det pludselig at score efter et godt gennemført angreb, hvor Ellegaard finder Celine ved straffesparkfeltets kant, fortsætter sit løb efter bolden, får en bande og bruger sit tempo til at komme forbi forsvarsspilleren og skabe en 1 mod 1 mod målmanden, som sikkert bliver udnyttet.

I anden halvleg kom der i perioder lidt mere struktur over spillet, da vi i pausen havde snakket om ikke at stresse så meget og spille med tålmodighed. Dette gjorde, at vi fik HIS til at bruge mange kræfter på at løbe efter bolden, og at vi bedre kunne sætte afleveringerne igennem kæderne.

Vi manglede dog stadig lidt koldblodighed og kvalitet på den sidste tredje del af banen, og den sidste aflevering blev aldrig med det ønskede udfald.

Med omkring 10 min tilbage af kampen ramte Josefine overliggeren efter et hjørnespark, hvor hun resolut helflugtede til bolden og ærgerligt af denne flotte detalje ikke udmøntede sig i en scoring.

2 – 0 scoringen kom efter ca. 74 minutters spil, da Naja scorede direkte på hjørnespark, og endelig kunne man slappe lidt af.

At vi formår at holde HIS væk fra nævneværdige chancer og endnu en gang spille til 0 er yderst positivt på en dag, hvor vi aldrig rigtigt får spillet til at fungere.

Samtidig skal der lyde en stor ros til pigerne for at blive ved med at kæmpe og aldrig give HIS ro på bolden, hvilket er noget, som vi kan bruge i kampene fremover.

Og nu er vi i gang og har sat 3 point på kontoen.


comeback endte med storsejr

24-09-2020

Fodbolddrengene på SØS tog imod lokalrivalerne fra HIS i skoleligaen

Kampen blev spillet på SØS, og den blev spillet i en intens atmosfære.

SØS startede med Jonas på mål og foran ham Gustav, Luca, Anders og Christoffer.

Motorrummet på midtbanen var fyldt op med Villads, Hjalte og Lauritz. Risom og Haldbo spillede på kanterne, og Philip spillede 9ér.

SØS havde modvind i førte halvleg, hvilket gjorde det svært at spille bolden ud fra egen zone. HIS lagde et godt pres på vores forsvar, som kæmpede med at få opbygningsspillet til at flyde.

Det lykkedes flere gange at spille forbi presset, og så kunne SØS skabe gode muligheder foran modstandernes forsvar.

HIS kommer flere gange til farlige situationer omkring straffesparksfeltet, men uden at skabe åbne chancer. Pludselig får en spiller fra HIS blokeret en clearing, og returbolden stryger i mål, da Jonas opdager faren for sent. Det blev den sidste fejl Jonas lavede, og resten af kampen var han sikkerheden selv. Kort efter målet lykkedes kombinationerne for SØS, Hjalte får spillet Haldbo i en god duelmulighed. Han når til baglinjen og serverer et godt cutback til Risom, der afslutter hårdt, men målmanden redder. 5 minutter efter lykkedes opspillet igen, og denne gang hopper Risom over bolden, der lander perfekt hos Lauritz, der udligner.

SØS får vinden i ryggen i 2. halvleg, og det udnyttes til at presse forsvarspillerne fra HIS.

Endnu et flot opspil i højre side giver en mulighed til Lauritz, der bringer SØS på 2-1.

Herefter er det et hjørnespark fra Hjalte, der giver Luca muligheden for at bringe SØS på 3-1 mellem venner og fjender. Grønbæk og Juhl kommer ind på kanterne, hvor de er med til at lægge et endnu tungere pres på HIS. Bille og Konrad kommer ind i forsvaret, hvor de lukker godt af. Jonas har en god redning efter et hjørnespark, og SØS får herefter ikke godkendt et mål, der tydeligt for næsten alle, er over stregen.

Kampen ender 4-1 til SØS, der får presset HIS til et selvmål. Dahl og Silas kommer ind på de offensive positioner til sidst, og de lykkes flere gange med at komme næsten fri.

Villads spiller en god kamp på den defensive midtbane, og alle drengene havde en god fornemmelse efter kampen, hvor vi fik rettet på taktikken og ender med et rigtig flot resultat.

Næste kamp er tirsdag den 29.9 9.30, hvor vi møder Brøndby Idrætsefterskole på deres kunstbane.


Flot og velspillet årgangskamp

17-09-2020

Fodbolddrengene tog mod hold 1 fra årgang 19 i en prestigefyldt kamp. Det var samtidig også afslutningen på 3 dages intens træningslejr, hvor der er arbejdet detalje-orienteret.

Drengene var lidt slidte og ramt af småskader, men formåede alligevel at løfte deres niveau fra deres tidligere kampe.

JB stod på mål i denne kamp, og han var kampen igennem sikker i sine indgreb og hurtig i igangsætningerne. Gustav, Anders, Magnus og Christoffer spillede fra kampens start i backlinjen. Der var blevet trænet hårdt i træningslejren med spil ud af pres og fodstilling i duelspil. Det havde tydeligvis båret frugt. Alle aktioner havde tydeligt præg af samarbejde og sideforskydning. Deres samarbejde med Hjalte og Villads sad også lige i skabet. De 2 sidstnævnte lå centralt sammen med Lauritz, og deres pasningsspil og støtteløb var af meget høj klasse.

Risom og Haldbo spillede på kanterne og med Philip som 9’er. De 3 skabte flere gode muligheder mod det fysisk stærke modstander-forsvar. Det lykkedes flere gange at overspille forsvaret og bringe sig i fordelagtige positioner. Ingen af dem bragte dog en scoring med sig.

Pausestillingen bliver 0-1, da SØS19 opsnapper en returbold i feltet og resolut omsætter den til føring.

Juhl, Grønbæk og Dahl kommer ind på de offensive positioner, hvor de kæmpede hårdt for at få afslutningsspillet til at fungere. Det blev til flere ligeved-og-næsten-situationer, men uden det fornødne held til en scoring.

Bille kommer ind i forsvaret og Silas kommer ind på den offensive position på midten. De nåede begge flere gode aktioner, men desværre blev det SØS19, der afgjorde kampen, da de fangede en tværbold i feltet og scorede til slutresultatet 2-0.

Det var en flot og velspillet kamp mellem 2 gode hold. 1 helt års træning og sammenspil gjorde udslaget for de ”gamle”. Der var mange rosende ord mellem de 2 årgange, og kampen blev afviklet i en god og konstruktiv stemning.

 

Næste kamp er en kamp i skoleligaen torsdag den 24.9 kl. 10.30 på hjemmebane mod HIS.


Flot sejr til SØS

08-09-20

Fodbolddrengene havde besøg af et sammensat talenthold fra Ringsted.

Det blev en tempofyldt og seværdig affære med skarpt spil og masser af fysik i duellerne.

JB startede på målet med Gustav, Luca, Rasmus og Christoffer i backkæden. De stod meget stærkt, og der var god kommunikation og samarbejde i hele halvlegen.

Midtbanen bestod af Hjalte, Bertram og Lauritz. En boldfast og løbestærk trio, der virkelig fik kombinationerne til at flyde samtidig med, at deres defensive opgaver blev løst. Grønbæk, Philip og Marcus spillede de offensive positioner, og de var til evig trussel for Ringsteds forsvar. Marcus havde flere gode indlæg, Philip bandt i mange situationer begge centerbacks, og Grønbæk skar flere gange ind til afslutninger fra højrekanten.

SØS kommer foran, da Ringsted må stoppe Philip ulovligt, og Grønbæk sparker bolden sikkert i kassen. Ringsted presser herefter på, men de kommer ikke tættere end et spark på overliggeren.

Efter pausen fastholder SØS deres fokus på hurtigt kombinationsspil, og de skubber preslinjen længere frem. Risom, Haldbo og Dahl kommer ind offensivt og sætter med det samme forsvaret under pres. Silas og Villads kommer ind centralt, hvor de med flot boldomgang tvinger modstanderne til mange forgæves løbemeter.

Grønbæk, Magnus og Bille kommer ind i forsvaret og står stærkt foran Jonas, der har overtaget målmandsposten.

SØS kommer på 2-0, da Dahl og Haldbo overspiller forsvaret og spiller på tværs til Risom, der sikkert sparker den i kassen.

Kort efter reducerer Ringsted, da de opsnapper en bold i opspillet og udplacerer Jonas.

Kampen bølger her frem og tilbage, men de sidste 15 minutter tilhører SØS. Først tilkæmper Bille sig et straffespark, som Grønbæk scorer på, og 5 minutter senere er det et sammenspil med ham og Hjalte, der giver en god chance til Risom, der scorer til slutresultatet 4-1.

Kampens spiller blev Bertram, der virkelig sætter sit præg på den centrale midtbane.

Næste træningskamp er onsdag den 16.9, hvor årgang 19 kommer på besøg.


Nederlag og sejr til fodbolddrengene

06-09-2020

Drenge 1 har spillet deres første 2 testkampe. Den første blev spillet i Ringsted mod et blandet u17- og u19-hold.

Kampen var præget af febrilsk spil fra SØS-drengenes side. Efter få træninger sammen var det pludselig tid til at præstere med skolens logo på brystet.

Det gav en meget usikker start, hvor opbygningsspillet ikke kom rigtig i gang.

Ringsted udnytter usikkerheden og bringer sig foran 2-0. Efterhånden som kampen skrider frem, begynder SØS og stramme grebet. Afleveringerne bliver skarpere og løbene hurtigere. SØS tilspiller sig nogle fine muligheder, men det lykkedes ikke at score. Kampens spiller blev Christoffer Libscomp, der spillede det meste af kampen i venstre side af forsvaret, hvor han både var en vigtig brik defensivt såvel som i det offensive spil.

 

Torsdag var drengene så på besøg hos naboerne fra HIS. Der var blevet justeret på forskellige positioner, og SØS startede kampen i højt tempo og med skarpe løb.

Jonas holdt buret rent i hele kampen, og backkæden foran ham med Gustav, Luca, Anders og Christoffer startede meget stærkt. Midtbanen med Hjalte, Bertram og Silas havde styr på kombinationerne, og de formåede at lukke ned for modstandernes opspil. Marcus, Haldbo og P spillede de offensive positioner og skabte flere store chancer. Det lykkedes ikke at score i første del af kampen, men pludselig virker presspillet, og Haldbo erobrer en tværpasning og sparker den sikkert i mål.

Efter pausen kommer Bille og Magnus ind i forsvaret og bibeholder det høje niveau. Villads og Lauritz spiller centralt og kontrollerer midtbanen. Dahl, Grønbæk og Bastian kommer ind på de fremadrettede positioner og tilspiller sig flere gode muligheder.

Det bliver en meget lige kamp, men med de største chancer til SØS, der også løber med sejren. Kampens spiller blev Anders, der var sikker i både indgreb og opbygningsspil.

Der var stor fremgang at spore fra første træningskamp, og vi håber, at det fortsætter i næste træningskamp mandag kl 18.00 på hjemmebane mod Ringsted u21.

 


Fodbolddrenge med selvdisciplin

01-04-2020

Fodbolddrengene selvtræner på livet løs i den ufrivillige Corona-pause. De grundige træningsprogrammer bliver fulgt til punkt og prikke, og flere steder er familiemedlemmer blevet integreret i træningen. Det er som medspillere, tilspillere, kamera/mænd/kvinder eller som prøveklude for drengenes sunde madlavning.

Drengene har endda overskud til at udfordre hinanden i jongleringskonkurrencer med toiletruller eller bolde. Der er masser af pingpong og sjove inputs internt i gruppen. 1 gang om ugen er der fælles 5-km løb, hvor der er nedtælling fra træneren på fb, og hvor alle løber samtidigt, men jo hver for sig, og så lægger man efterfølgende tiderne op, så træneren kan kåre vinderne og  lave statistik for udviklingen.

Det er en trist periode for alle, men jeg oplever drengene med godt humør, en god entusiasme og masser af selvdisciplin for at holde formen ved lige.

Vi glæder os alle til at komme tilbage til SØS, hvor den rigtige fodboldtræning virkelig er savnet.

Rasmus


10 sekunder fra sejren

05-03-2020

Drenge 1 spillede tirsdag den 3.3 kamp mod SES. Det var en yderst vigtig kamp for begge hold i forhold til at bevare håbet om kvalifikation til DM.

SØS startede ud i en defensiv organisation, hvor Olin på målet skulle forsøge at holde buret rent mod et meget teknisk stærkt mandskab. Backkæden med Remien, Oscar, Noah og Hrab spillede kampen igennem en meget stærk kamp, hvor de meget flot modstod næsten hele modstandernes pres. Midtbanen bestod denne gang af fysik med Marius samt de løbestærke maskiner med Foged og Faebo. De hurtige kanter Røpke og Lindhardt arbejdede hårdt defensivt, mens de hele tiden lurede på omstillingschancer. Fremme spillede den lynhurtige Magnus igen en stor kamp.

Kampen bølger frem og tilbage i kampens indledning. SES med megen boldbesiddelse, men med SØS utroligt farlige på omstillinger. SES har nogle hurtige kombinationer, men ingen af dem bringer forsvaret ud af fatning. Lindhardt og Røpke kommer til nogle fine afslutninger, men uden held. SØS får et flot opspil sat sammen, Oscar og Remien overspiller modstandernes pres, og Remien spiller Holmberg sidevendt foran straffesparksfeltet, her tager han nogle skarpe træk ind i feltet og trækker hele forsvaret til sig. Lige inden tacklingen kommer, lægger han bolden flot mellem 3 forsvarsspillere, der kan se Faebo smutte uden om målmanden og score sikkert til 1-0.

Dette var også pausestillingen. Pausen bliver brugt på at genopfriske aftaler og løbemønstre samt en indskiftning af Duus. 2. halvleg starter med et frustreret modstanderhold. En spiller laver en grim eftertackling på Remien og slipper uforståeligt med en advarsel. Overtallet giver nogle muligheder for SØS, men uden scoring. Tværtimod falder en SES-spiller om i vores straffesparksfelt, og dommeren vælger at dømme straffe og at give advarsel til Oscar. SES udligner, og pludselig er kampen vendt på hovedet. SØS lader sig ikke slå ud, men svarer øjeblikkeligt igen. Et slangehug af et angreb giver en god mulighed til Lindhardt, der rammer indersiden af stolpen. 10 minutter senere er det Holmberg, der flår forsvaret fra hinanden og flot spiller Lindhardt fri til ny SØS-føring.

SES intensiverer presset, og Sahner og Klæbel kommer ind for med friske kræfter at forsvare føringen. SØS får nogle flotte omstillingsmuligheder, men er kun ligeved og næsten.

Jacob kommer ind og er med til at kæmpe for sejren, efterhånden som kampen spidser til.

Lund kommer ind de sidste minutter, da kampen skal fightes hjem. Desværre ender kampens sidste angreb med en scoring til SES til slutresultatet 2-2.

Det var en flot og meget spændende kamp. Olin blev kampens spiller, men der var flotte præstationer over hele linjen.

Næste kamp for drengene er skoleliga-kampen mod Klintsøgaard den 20.3 på udebane.


Drenge 2 udekamp mod SES

05-03-2020

Tirsdag d. 3. marts spillede drenge 2 på udebane mod Sjælsølund, som skulle vise sig at blive en tæt kamp.

Vi startede ud i en 4-4-1-1 formation med et lavt udgangspunkt for lige at finde fodfæste i kampen. Havde snakket om at starte sikkert uden at tage de store risici og spille mere direkte for ikke at byde modstanderen ind i kampen.

Vi havde i de seneste træninger arbejdet med bevægelse uden bold og spillet med så få berøringer som muligt, hvilket i store dele af kampen fungerede rigtig godt.

Spillet var i perioder noget af det bedste, vi har vist og villigheden for at løbe og kæmpe for hinanden var upåklagelig.

Der blev kombineret på små områder, og vi formåede på sikker vis at have possession og få dem til at løbe efter os, hvilket gav os flere gode muligheder, som desværre ikke udmøntede sig i mål.

Kampen bølgede frem og tilbage uden de helt store chancer til nogle af holdene. Et kvarter inde i 2. halvleg blev vi ramt af et gult kort, som gjorde at SES fik et lille overtag og scorede efter en retur i feltet.

Selv i undertal spillede vi os frem til en stor chance efter en god omstilling, som desværre endte med et skud på overlæggeren.

I de døende minutter scorede SES endnu engang til slutresultatet 2 – 0.

Selvfølgelig ærgerligt at tabe en tæt kamp, men der blev vist god moral, og alle kæmpede til sidste fløjt.

Der er mange ting, som vi kan arbejde videre med og udvikle frem mod de kommende kampe.

 

Udtaget til dagens kamp var følgende: 

Julius, Busk, Emil M, Albert, Vig, Jonas, Fjeldal, Herløv, Laurits, Øvlisen, Slott, Mads, Ramos, Jannik, Møller, Emil A.


KIES - SØS 3-2

21-02-2020

Kampen begyndte i øsende regnvejr, og der stod SØS på det meste i de første 15 min. Den første store chance tilfaldt Olivia, der besluttede at afslutte på kanten af feltet og sparkede over mål.
Kort efter tog Nadia en fin dribletur - var lidt heldig, pågående og opsøgende og kunne til sidst prikke bolden forbi Kies-keeperen i mål til 1-0 efter 5 min.
Efter 7 min samlede Kies-keeperen en tilbagelægning op ….indirekte frispark til SØS. Bolden blev spillet kort til Mille, der tordnede den i kassen til 2-0.
Efter 20 min reducerede Kies til 1-2, og 3 min senere udlignede de desværre. Kies kom i denne periode foran 3-2, der kort efter blev pauseresultatet.
Pigerne havde fightet virkelig godt, og i 2. halvleg fik de langt bedre styr på deres opspil og positionering. Det resulterede i flere store tilbud, hvor bolden blev erobret højt på modstanderens halvdel, blev spillet på kant med indlæg eller med mulighed for selv at afslutte. Desværre manglede skarpheden og koldblodigheden i disse situationer, så vi måtte desværre indkassere et nederlag denne gang. Men det har givet god læring at møde et hold, der var mindst ligeså gode som os selv.
Pigerne arbejder hårdt videre med at forbedre sig.

Onsdag 26/2 er 14 piger til DM i indendørs fodbold i Hedensted. Man kan følge kampene på dbu-appen.


Ærgerlig afslutning efter en god kamp

19-02-2020

Fodbolddrengene var på Kies for at spille skoleligakamp mod det ubesejrede tophold. Det blev en lige og taktisk præget kamp, der var spændende til sidste fløjt.

Allerede efter 5 minutter skaber Kies en stor chance efter en misforståelse mellem Lund og Olin, men Noah får afværget.

Backerne Remien og Hrab havde hænderne fulde med de offensivt indstillede kanter. Midtbanen med de løbestærke Faebo, Sahner og Foged lukkede huller på midten af banen og beskyttede backlinjen med mange løbemeter. Klæbel og Lindhardt stod langt tilbage for at lukke for wingbackerne, mens Holmberg lurede fremme på de få omstillinger, der kom i kampens start.

20 minutter inde i kampen sejler et hjørnespark hele vejen over i det lange hjørne, og så var drengene bagud.

De svarede hurtigt igen, da en flot bold fra Faebo til Lindhardt giver en duel, som Lindhardt udligner sikkert på.

Worsøe og Røpke kommer ind fra 2. halvlegs start og er med til at skubbe SØS-drengene længere frem. Det giver en mulighed til Klæbel, der flot modtager en bold fra Remien og scorer sikkert til 2-1.

Jacob erstatter Hrab på backen og er med i mange gode opspil. Hansen og Kalle kommer ind og er med til at forsvare føringen frem til 5 minutter før tid, da en modspiller afdribler 3 og falder i feltet til straffespark. Det fører til udligning. I sidste minut lykkes det Kies at score sejrsmålet, da en afslutning fra kanten af feltet går i mål ved fjerneste stolpe.

Kampen var meget lige, men ender uden points til drengene.

Næste kamp er 3.3, hvor hele fodboldlinjen drager til SES for at spille med alle 3 hold.

26.2 er vi også med til DM i indefodbold, hvor SØS forhåbentlig skal kæmpe med om medaljer.


Sejr til drenge 2 mod et spansk akademihold

05-02-2020

Tirsdag morgen kørte drengene ca. 1 time og 20 min for at spille kamp, hvor prioriteten var at få alle til at spille minimum en halvleg, hvilket lykkedes minus en enkelt spiller.

Kampen blev spillet på en kunstbane af ældre dato, hvilket gjorde, at der var lidt tilvænning inden pasningerne sad, hvor de skulle.

Der blev vist masser af fint spil og gode kombinationer i kampen, og alle bidrog til en god og kontrolleret præstation, hvor modstanderen kun kom frem til enkelte farlige situationer.

Udover de 2 mål kunne vi med lidt mere vilje og tro på tingene sagtens have scoret yderligere, men positivt var, at vi kom frem til mange afslutninger.

Kampens mål blev scoret af Fjeldal og Busk


Nederlag til "Spanien" i træningskamp

04-02-2020

Drenge 1 spillede træningskamp mod et spansk akademi-hold på træningslejren i Malaga. Det blev en fremragende fodboldkamp med masser af tempo og fysik mod et spansk hold med lidt ældre spillere end SØS-drengene.

SØS stillede op med Olin på mål, Hrab, Noah, Oscar og Remien i forsvaret. De havde gennem første halvleg godt styr på de spanske spillere. Opbygningsspillet var flydende, trods et højt pres fra modstanderne. Midtbanen med Marius, Foged og Worsøe var under stort fysisk pres gennem halvlegen, men stod godt imod. Fremme lå Klæbel, Lindhardt og Holmberg klar på de hurtige omstillinger. Der kom et par stykker i kampens start, men det førte ikke til mål.Midt i halvlegen skabte en kommunikationsbrist en chance til de spanske værter, og så var SØS bagud 1-0. Faebo, Pontoppidan, Jacob og Lund kom ind omkring pausen, og langsomt overtog SØS spillet.Det gav gode chancer til Holmberg og Lindhardt, men uden held.

SØS trykkede på fra 2. halvlegs start, og nu var SØS helt dominerende. Kalle og Røpke kom ind på kanterne, og på den centrale midt kom Hansen ind og var med til at stresse modstandernes opbygningsspil. Sahner overtog efter en skade hos Marius, og det var blandt andet samspillet mellem ham og Faebo, der førte til de næste muligheder. Perioden med dette høje pres gav flere hjørnespark, og Lund var tæt på at udligne flere gange. Et frispark endte hos Klæbel, der med en flot afslutning ramte undersiden af overliggeren, og han var uheldig at sende returen over mål.

Kampen endte 0-1, men med store roser til hele truppen for en stærk fysisk og taktisk kamp.


Top-præstation af fodbolddrengene

03-02-2020

Drenge 1 mødte Gunslevholm i skoleligaen. Drengene var opsatte på at revanchere nederlaget fra efterskoleturneringen.

Olin var valgt som målmand og kvitterede med udtagelsen med en brandkamp. Foran ham spillede Hrab, Noah, Oscar og Remien fra start. De arbejdede godt sammen og gav meget få muligheder væk. Hrab blev ramt af et dumt gult kort i første halvleg og satte resten af holdet i en presset situation. Hele holdet steppede op, og i det centrale maskinrum knoklede Worsøe, Faebo og Foged med maximal kraft. De ryddede op og var med til at skabe gode omstillingsmuligheder til Røpke, Lindhardt og Holmberg. Netop en flot omstilling i undertale fra Worsøe og Remien i højre side gav en fin bold til Lindhardt, der med elegance og fart satte sin direkte modstander af, skar ind i feltet og udplacerede Gunslevholms målmand.

Føringen gav god arbejdsro til SØS. Dette gav nogle ligeved og næsten muligheder til Røpke og Holmberg, men de måtte nøjes med pauseføringen på 1-0.

Pausen gav et par ændringer. Pontoppidan og Marius kom ind på venstre back og på den defensive midtbane. Det tilførte holdet endnu mere fysik. SØS dominerede nu kampen fuldstændig. Fart i pasningsspillet, skarphed i duellerne og løbevillighed gav flere gode muligheder til Holmberg, Foged og Lindhardt, men stadig ingen scoring. En af mulighederne gav et straffe til Foged, der utrætteligt nåede med frem i forreste linje. Desværre gav straffesparket ikke den håbede 2-0 føring. 15 minutter inde i anden halvleg fik Marius direkte rødt efter en hård og hårdt dømt tackling. SØS skulle nu forsvare føringen med kun 10 mand. Sahner og Lund kom ind på den centrale midtbane og gav ro i det defensive med mange flotte erobringer. Kalle og Lucas Hansen kom ind på kanterne og var med godt pasningsspil og stærkt defensivt arbejde med til at fastholde momentum til SØS. 10 minutter før tid bryder Remien en bold i højre side, han overspiller flot flere modspillere med en bande med Kalle, afleverer til Holmberg, der skærer ind mellem 2 modspillere og udplacerer Gunslevholms keeper med et flot spark fra kanten af feltet.

2-0 bliver kampens resultat. Der var efter kampen roser til mange spillere for en virkelig stærk præstation. Især stod Noah, Oscar og Remien stærkt. Men dagens mand blev manden i målet, der med et nyt clean sheet blev kampens profil.

 

Næste kamp er skoleliga-kamp mod Kies 19.2 i Valby. Her er der tale om et topopgør mellem de nuværende 1 og 2.


Ubesejret og uden medaljer

09-01-2020

SØS afholdt sjællandsmesterskab i indefodbold tirsdag den 7.1. Næsten alle fodboldskoler øst for Storebælt var med for at kvalificere sig til DM, og så skulle de selvfølgelig jagte medaljer.

SØS drenge 1 var i pulje med Brøndby, Halstedhus og Stevns.

Halstedhus var modstanderen i 1. kamp. SØS-drengene gav den fuld gas fra start, og de vandt en komfortabel sejr på 7-1. Der var flotte mål fra Lindhardt og Worsøe samt et effektivt presspil fra Duus, Remien, Noah og Lindhardt. 2. kamp var mod Stevns, der havde imponeret i deres første kamp. De fik også problemer med de boldsikre SØS-drenge, der vandt sikkert 6-2. Foged stod stærkt i målet, og Holmberg var effektiv i stregspillet.

Så var der puljefinale med Brøndby. Kampen blev tæt og hårdt spillet, men hele tiden var SØS-drengene i kontrol. De slap aldrig grebet, og med effektivt angrebsspil blev det til en 4-2-sejr.

Så var drengene i kvartfinalen, hvor modstanderen var Klintsøgaard. De havde imponeret stort i deres pulje og havde vist skarpt spil.

Det blev en meget hårdt spillet gyser. SØS-drengene fik en del udvisninger til Noah og Lindhardt. Men igen var det stærkt defensivt spil af Foged, Remien og Duus, der førte til en 3-1 sejr og en plads i semifinalen og kvalifikation til DM. Desværre kom Duus til skade med anklen og kunne ikke spille mere.

Semifinalen mod SES blev endnu en uhyggelig tæt kamp. Desværre tippede det ikke til fordel for SØS, et par hårdt dømte udvisninger gav undertal og efter flere minutters golden goal, tabte drengene 4-3.

Bronzekampen blev igen mod Brøndby. Kampen bølgede frem og tilbage, men efter golden goal og straffesparks-konkurrence blev det Brøndby, der løb med sejren.

Drengene glædede sig over kvalifikationen til DM, men alle var enige om, at de havde spillet til medaljer.

Drenge 2 rejste sig efter en rodet start og vandt bronze i drenge b, og Pige 2 spillede en stærk turnering og vandt ligeledes bronze.


God afslutning på 2019 for fodbolddrengene

09-01-2020

Drenge 1 var på Gørlev for at spille kamp i skoleligaen.

Det blev en flot taktisk præget kamp mellem 2 gode hold.

SØS lagde stærkt ud og dominerede de første 20 minutter, hvor det blandt andet blev til gode muligheder efter indlæg fra Busk og Duus på kanterne. Foged og Sahner styrede den centrale midtbane med hård hånd, og de gav kampen igennem ikke mange centimeter væk.

Remien og Hrab havde på backerne masser at lave, Gørlev spillede med god bredde, og det gav udfordringer, som dog blev løst flot.

Midterforsvaret med Oscar og Noah spillede en næsten pletfri kamp. De få muligheder, der blev til Gørlev, tog Olin i målet sig sikkert af.

Efter 30 minutters spil får Gørlev deres store mulighed, en tværbold fra venstre giver en stor chance til deres højre kantspiller, men den bliver misbrugt.

Kort tid efter bliver en flot omstilling fra Foged og Duus til en bold i dybden, hvor Holmberg sprinter fra forsvaret og sikkert udplacerer målmanden til 1-0. Dette var også stillingen ved pausen. 2. halvleg bliver også en tæt og velspillet affære. Lindhardt og Marius arbejder hårdt på midten, og Vig kommer ind og spiller igen stærkt på kanten. Forsvaret og Olins samarbejde gav næsten ingen muligheder væk, og alle arbejdede stenhårdt for hinanden.

Omstillingsspillet var skarpt med gode igangsætninger fra Remien og Albert på backerne.

20 minutter inde i halvlegen fører et flot opspil til en ny mulighed til Holmberg, der sikkert afgører kampen til 2-0.

Holmberg bliver dagens mand, men med mange roser til hele truppen med Oscar, Noah, Olin og Foged i spidsen.

Næste kamp er fredag den 10.1 kl 10.30 på SØS, hvor modstanderen bliver Holbæk.


Bliv elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole

- en efterskole i bevægelse

Ønsker du eller dit barn at blive elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole? Så send os en ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Alle der sender en ansøgning vil blive inviteret til en infoaften på skolen, hvor der vil være yderligere informationer og rundvisning af skolen.


Næste infoaften er til skoleåret 17 / 18: torsdag d. 16 september 2016

Du vil modtage en indkaldelse til aftenen på mail med yderligere informationer, når tiden nærmer sig.

Vi håber på at se dig!

Top