Hold dig opdateret her

Nyt om fodbold på SØS

Halvskidt kamp, men sejr til fodbolddrengene!

12-10-2018

Fodboldlinjen var på Vestsjælland for at spille kampe i både ligaen og efterskoleturneringen.

Drenge 2 vandt en sikker sejr på 4-0. Pigerne spillede fremragende og vandt ligeledes 4-0.

Drenge 1 startede rigtig godt. Backkæden med Botha, Parslov, Marc og Daniel havde styr på Vestsjællands offensive spillere. Jeppe spillede kampen igennem solidt på den defensive midtbane, hvor han brød mange omstillinger og lavede det beskidte arbejde, når det var nødvendigt.

Friis var rykket ud på kanten, hvor han drev gæk med værternes back. Efter ca. 20 minutter bryder Daniel en bold i højre side, han oversprinter Vestsjællands venstre side, han spiller til en overlappende Malthe, der spiller en perfekt bold på tværs til Rysgaard, der kommer foran sin modspiller og scorer til 1-0.

Herefter sløser drengene lidt, markeringerne bliver slappe, vi dribler de forkerte steder og pludselig Vestsjælland til 1-1.

Pausen bliver brugt på en fortjent skideballe og en opstramning af aftalerne. Nikolaj kommer ind på kassen, Alexander erstatter en småsyg Daniel, og Ellegaard kommer ind på den centrale midtbane. Victor kommer ind som angriber og lægger et tungt pres på Vestsjællands forsvar.

10 minutter inde i 2. halvleg scorer Malthe direkte på frispark efter en flot aktion af Vincents.

Uhrbrand starter herefter sit one-man-show. En flot diagonalbold fra Botha bliver pillet ned med højre ben, hvorefter han sparker hårdt og præcist med venstre til 3-1. 5 minutter efter afslutter samme Uhrbrand langt ude fra med så meget kraft, at målmanden ikke kan holde skuddet – 4-1.

Kampen ud bølger angrebene frem mod et modløst Vestsjællandhold. Alexander bryder flere bolde og starter mange angreb i højre side. Ellegaard kommer ind centralt og flår resterne af modstandernes defensiv fra hinanden.

Desværre ender kampen uden flere scoringer.

Kampens spiller blev den dobbelte målscorer Uhrbrand.

Næste kamp er på Klintsøgaard den 25.10.

 

Rasmus

         

                                                             


Fodbolddrengene tæt på sejr

26.09.2018

Fodboldlinjen tog imod Sjælsølund på hjemmebanen i første turneringskamp.

Vejret var godt, og drengene var spændte på at skulle spille om points.

Sjælsølund sætter sig hurtigt på kampen, de lægger et tungt pres på SØS-drengene, som virkelig har svært ved at spille sig ud af presset.

20 minutter inde i kampen overspiller Sjælsølund vores venstre side og scorer et flot mål.

Herefter kommer vi bedre med i kampen. Forsvaret med Marc, Daniel, Parslov og Botha stepper det hele op, midtbanen arbejder stenhårdt for at skabe muligheder frem ad banen.

Pludselig lykkedes vores opspil. Rich, Ellegaard og Friis får sat et hurtigt modangreb i gang, de spiller Malthe alene i duel med en forsvarsspiller. Malthe sætter forsvarspilleren af og udligner med et hårdt og fladt skud.

Stillingen holder frem til pausen, hvor aftalerne bliver genopfrisket, og vi får justeret lidt i vores organisation. 2. halvleg starter med en masse hård og god fight på midten. Ingen af holdene skaber de store chancer, før Uhrbrand med en fremragende aflevering får spillet Bodal fri, men bolden smutter fra ham.

Jeppe og Alexander kommer ind for at styrke defensiven, og igen rykker drengene sammen i bussen og kæmper som besatte. Sjælsølund skaber nogle store muligheder, men SØS-forsvaret formår at presse dem i afslutningerne, og resten tager Gustav sig af i målet.

2 minutter før tid ruller SØS deres omstillingsmaskine ud. Ellegaard og Vincentz spiller igen Malthe op til en ny scoring. 2-1 til SØS.

Desværre udligner Sjælsølund direkte på frispark i det 3. tillægsminut til slutresultatet 2-2.

Drengene var ærgerlige over den sene udligning, men de var samtidig stolte af deres mandfolkefight.

Kampens og banens bedste spiller var Gustav Ditlev i målet.

Næste kamp er 11.10 mod Vestsjællands Idrætsefterskole.

Rasmus Knaack

 


Sejr til fodbolddrengene i sidste testkamp

19-09-2018

Fodbolddrenge 1 spillede onsdag den sidste testkamp mod Gørlev Idrætsefterskole.

Det blev en meget lige kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage.

Gørlev bringer sig foran 1-0 allerede efter 2 minutter, da en hurtig angriber har held med at opsnappe en tilbagelægning. SØS strammede herefter grebet og tilspillede sig flere store chancer. Bodal dribler sig gennem forsvaret efter opspil fra Friis, men afslutningen reddes af keeperen. Senere er det et fremragende angreb, der ender med en stikning til Ellegaard, der bliver nedlagt i feltet. Malthe udnytter straffesparket til udligning.

Malthe får senere en god chance, men afslutningen går lige forbi. 2 halvleg starter igen med et godt pres fra SØS. Forsvaret står stærkt og giver meget få muligheder væk, den ene store chance Gørlev skaber, tager Gustav sig af.

SØS skaber flere store chancer, men bolden danser på stregen, rammer overliggeren eller går forbi mål.

10 minutter før tid bryder Jeppe en bold på midten, spiller den op på Victor, der skærmer forsvarsspilleren af og spiller bolden i dybden til Malthe, der afdribler målmanden og scorer sejrsmålet.

Samme Malthe bliver kampens spiller.

Næste kamp bliver første turneringskamp mod Sjælsølund tirsdag den 25.9 på hjemmebane.

 

Rasmus


Svær kamp for fodbolddrengene

05-09-2018

Drenge 1 var i Køge for at spille træningskamp med deres u17 hold. Søsdrengene er stadig ved at bygge fodboldrelationer og struktur på spillet, så kampen starter meget rodet.

SØS viser i glimt deres farlighed i omstillingsspillet med gode afslutningsmuligheder til Uhrbrand og Bodal, men ingen mål. Køge havde held med at skabe sprækker i defensiven og midt i 1. Halvleg går det galt, da en omstilling i højre side giver 1-0 til Køge. 10 minutter senere giver et boldtab i opspillet hos SØS en ny omstilling med 2-0 til følge.

Herefter løfter SØS deres spil, tempoet øges, intensiteten i duellerne stiger og langsomt men sikkert overtager SØS kontrollen af kampen.

 Træningskamp SØS

Kort inde i 2. halvleg reducerer Malthe efter flot sammenspil med Friis. 10 minutter senere gør samme Malthe det til 2-2 da Vinzents oversprinter en back og spiller Malthe fri på kanten af feltet. SØS presser på i denne fase af kampen, og Marc, Daniel, Parslov og Botha lukker effektivt ned for de enkelte muligheder Køge skabte. 10 minutter før tid scorer Uhrbrand til 3-2, da vores højreside igen runder Køges forsvar og spiller bolden på tværs.

Træningskamp i KØGE

En god træningskamp mod et godt kæmpende hold fra Køge.

Kampens spiller blev Parslov, der løftede sit spil flot især i 2. halvleg.

Næste træningskamp er onsdag d. 19.9 kl 9.30 på hjemmebane.

 

Drenge 1 – SØS


Sejr til fodbolddrenge 1

28-08-2018

Drengene tog mandag aften til Ringsted for at møde et hold fra mesterrækken.

Stemningen var høj, og drengene var meget selvsikre fra start.

Vi skaber en stor chance med det samme, men Christian header desværre forbi mål. SØS sætter sig på spillet og duellerne, men uden at imponere væsentligt. Det lykkes nogle gange at spille bag Ringsteds forsvar , men vi får ikke omsat chancerne til mål. Gustav må hive et par gode redninger frem, da Ringsted pludselig får kombineret sig gennem forsvaret.

Så stepper drengene lidt op. Victor tager chancen udefra og bolden snyder målmanden til 1-0, herefter er det Adam, der oversprinter forsvaret og gør det til 2-0. Så falder vi ned i tempo igen, og Ringsted får reduceret til 1-2. Herfra træder SØS på speederen og overspiller Ringsteds godt kæmpende hold flere gange. Malthe, Daniel og Friis scorer flotte mål på stribe, og kampen ender 9-1 til SØS.

Næste træningskamp for drenge 1 er mandag aften i Køge. Det bliver formentlig kl 18.

                                                                                                             Rasmus


Første træningskamp for  fodbolddrenge 1.

23-08.18

Efter en træning samlet i trup1 skulle de nye SØS-Stjerner møde et spændende hold fra Svenstrup.

Alle var spændte på den første tur med et nyt hold, hvordan ville sammenspillet være osv.

 

Drengene var klar fra start. Vi satte os hurtigt og tungt på kampen. Forsvaret fandt stille og roligt deres linje, bakkede godt op for hinanden. Rysgaard og Botha var stærke i deres defensive dueller, og de viste fine takter også i det offensive spil.

Jeppe var hele tiden det rigtige sted på midten, hvor han vandt mange bolde.

Vi stillede med 2 hurtige kanter i Venzents og Bodal, der sørgede for assist og mål. På midten var Ellegaard styrmand i vores presspil og på toppen var Victor en evig kilde til uro.

Friis udnyttede sin frie rolle som 10ér til at være med i mange hurtige opspil og toppede indsatsen med et frisparksmål.

3-0 efter en flot første halvleg. 2. Halvleg var præget af vores fokus på forsvarsspil. Vi skabte færre chancer, men havde hele tiden kontrollen. I midterforsvaret havde Uhrbrand og Thor afløst Marc og Parslov, og de viste ligeså flotte takter som dem. Rich kom ind på 6ér pladsen og dominerede midtbanen. Bech og Møller kom på uvante opgaver på kanterne, men løste opgaverne flot. Jonas spillede en god 2. Halvleg på toppen, indtil en skade tvang ham ud.

Kampen endte 3-0 med cleansheet til Gustav og Nicklas i målet.

Det var en god og spændende start på fodboldåret på SØS.

 

Drenge 2 vandt 4-0 og det samme gjorde pigerne.

 

Næste kamp for hold 1 er i Ringsted på mandag kl 19. Vi spiller mod Ringsteds u17 mesterrækkehold på græsbanerne på Ringsted Idrætsanlæg, Anlægsvej 4100 Ringsted.

                                                                                                             Rasmus


Medaljer til fodboldpigerne!

28-02-2018

Tirsdag den 27.2 var fodboldpigerne i Hedensted til DM i indefodbold. De 20 bedste skoler i Danmark var samlet for at kæmpe om medaljer.

 

Hold 2 var meget spændte inden første kamp. Nervøsiteten blev dog hurtigt til koncentration og hårdt arbejde. Flora starter med et flot hattrick, Nanna holdt målet rent, og Emma O styrede angrebsspillet. Holdet vinder klart.

De næste kampe fortsatte på samme måde. Kiri arbejdede hårdt og ydede en kæmpe forsvarsindsats. Åberg lavede det ene flotte mål efter det andet. Katrine skabte ro i angrebsspillet og lavde også mål.

Puljen blev vundet i overlegen stil. Så nåede vi kvartfinalen. Det blev en nervepirrende oplevelse, hvor bolden hoppede og dansede på stregen flere gange, men efter scoringer fra Åberg, Flora og Emma O, blev det til en sejr og plads i semifinalen.

Her var det Skyum, der var modstanderen. SØS havde egentlig styr på det, men kunne ikke ryste Skyum af, kampen gik i Golden Goal, hvor det til sidst blev Marie, der efter en fantastisk kamp kronede indsatsen med det afgørende mål og en plads i finalen.

Her stod vi overfor BGI. Der havde vundet alle deres kampe suverænt. Vi kom hurtigt bagud 2-0, men pigerne ville ikke give op. Katrine reducerede og Marie udlignede  med 1 minut tilbage. Desværre lykkedes det BGI at score med 3 sekunder tilbage.

Sølvmedaljerne er de første til fodboldpigerne fra SØS ved et DM – Sådan piger.

 

Hold 1 var kommet i en meget svær pulje. De lagde ud med en sejr og 1 uafgjort, inden holdet tabte til en stor jysk skole. Det så sort ud, men i sidste puljekamp spillede pigerne fantastisk. Amalie havde flotte redninger, Molly, Studsgaard, Emma C. og Anna knoklede i forsvaret, Julie E. og Sara lavede vigtige mål. Resultatet blev en storsejr og en plads i kvartfinalen. Her blev BGI med flere landsholdsspillere dog endestationen. Pigerne kæmpede flot hele dagen.

 

Tak for en god dag.                                                 Noer og Rasmus

 

Torsdag d. 1.2 gælder det så Vestsjælland på hjemmebane. Det tegner til en kold og spændende kamp i Haslev kl. 11.30


Ny sejr og nyt clean sheet til fodboldpigerne!

02-02-2018

Fodboldpigerne tog til Klintsøgaard for at spille skoleligakamp.

Alle var fit for fight og i godt humør. Vi mødte et stærkt kæmpende Klintsøgaard-hold, som var meget fysisk stærke.

Vores defensiv med Amalie og 4-backkæden med Kiri, Molly, Anna og Clara stod meget stærkt kampen igennem. Kampens og banens bedste spiller Emma Olsen skærmede forsvaret godt af, og hun satte gang på gang gode omstillinger i gang.

Åberg og Nanna arbejdede hårdt på kanterne og var til evig uro i modstandernes forsvar.

Emma C. og Sara kæmpede hårdt på midten og foran dem lå Julie og aktiverede deres centrale forsvarere. Den første store chance falder til Nanna, der bliver spillet i dybden og kommer til en god chance, målmanden hiver en flot redning frem. Åberg er tæt på at komme til endnu en god mulighed, men Klintsøgaards midterforsvar får ryddet op i sidste øjeblik.

2. halvleg starter med et pres fra SØS, Katrine kommer ind fra bænken og afslutter et flot angreb med en afslutning lige ved siden af målet.

Clara Lunn og Flora kommer ind på Backerne og sammen med Anna og Fallentin fastholder de vores gode spil i backlinjen. Marie kommer ind på midten, hvor hun indgår godt i sammenspillet med Willumsen og Sara på midten. Vennus og Molly spiller i angrebet og sidstnævnte bliver matchvinder med et flot mål, hvor kombinationerne sad lige i skabet. Resultatet bliver 1-0 til SØS, og pigerne var stolte og glade over spil og sejr.

DM i indefodbold

Næste store opgave bliver DM i indefodbold tirsdag den 27.2 i Hedensted. De 20 bedste hold i Danmark er med, og SØSstjernerne skal testes mod de bedste. Man kan følge med på dbu.dk, hvor man kan søge på enten skolen eller stedet…

Næste kamp

Torsdag den 1.3 spiller vi kampe mod Vestsjællands Idrætsefterskole på hjemmebane. Kampene skal vindes, hvis håbet om kvalifikation til DM skal leve!

Af: Rasmus Wessel Knaack


To tætte kampe til fodboldpigerne

6-12-2017

Fodboldpigerne var i Brøndby for at spille kamp. Vi var indstillede på at bygge videre på den flotte sejr over Klintsøgaard, men det gik desværre ikke sådan. Vi var ikke klar fra start og kom hurtigt bagud. Vi fightede og arbejdede os stenhårdt ind i kampen, men spillet kom aldrig til at flyde. Kampen bølger frem og tilbage, men stillingen holdt frem til pausen. Vi kommer stærkere ud til anden halvleg, og laver et flot udligningsmål ved Nanna. Vi har fat i momentum, og det ser fornuftigt ud for SØSstjernerne. Brøndby scorer efter et hjørnespark, og herefter falder spillet fra hinanden. Kampen ender 3-1 og det var en flok skuffede fodboldpiger, der gik fra banen. Kampens spiller blev Amalie skarpt forfulgt af Anna, der spillede en god kamp på den centrale midtbane.

Næste kamp var på Gunslevholm. Her skulle pigerne op på hesten igen, træningen havde været god, og motivationen var god. Det blev en uhyggelig tæt og lige kamp. De 2 største og mest gennemspillede angreb tilfaldt SØS, men desværre lykkedes det ikke for Julie E. at score på oplægget fra Sara. Senere fik Emma C. heller ikke omsat det gode opspil fra Nanna til en scoring i en situation, hvor løb og afleveringer var flot afstemt. Kampen ender 0-0, og igen var det ærgerlige SØSpiger, der gik fra banen med kun et point. Kampens største profil var Clara S., der spillede en fantastisk kamp på venstre back. Næste kamp gælder Kies tirsdag den 12.12.17

Af: Rasmus Wessel Knaack


Drenge 2 på vej mod pokalen?

24-04-2017

Fodbolddrenge 2 fra SØS er måske på vej mod at blive sjællandsmestre. Kravene er meget enkle, holdet skal sejre i de sidste 3 kampe. 

1. kamp var mod Klintsøgaard. Drengene lægger ud i højt tempo og tilspiller sig gode og store chancer, der desværre bliver alle de store muligheder brændt. 

Holdets gode moral skinner dog tydeligt igennem og der fightes videre. 

Rüsch sætter et par forsvarspillere af, men afslutter lige på målmanden. Senere er det Viggo, der følger op på et hjørnespark, men han sender bolden på undersiden af overliggeren. 

Klintsøgaard tilspiller sig en chance i hele kampen, men her er Gudik igen på sin plads og sikre sit clean sheet. 

Mod slutningen af kampen kommer fgorløsningen. Sehested erobrer en bold på midten og sender en perfekt bold i dybdeb til Rysgaard, der udplacerer Klintsøgaards fremragende målmand. Kampen ender 1-0 og troen på mesterskabet lever videre. 

2. kamp er mod Vestsjælland. Vestsjælland ligger sidst i rækken, og de blev undervurderet af SØS-drengene. Vi starter stærkt og i højt tempo. Der er gode chancer til Rysgaard, Toft og Weng, men desværre bliver mulighederne ikke omsat til scoring. Midt i 1. Halvleg bliver en Vestsjælland pludselig til en 0-1 scoring. Frustrationerne breder sig på holdet i resten af 1. Halvleg. Pausen bliver brugt på en skideballe og en del rokeringer på holdet. 

3. halvleg bliver et langt pres på Vestsjællandmålet. Pludselig kommer der hul på bylden. Elias glider af på en desperat tacklende forsvarsspiller og spiller på tværs til Rysgaard, der scorer sikkert. 

Kort efter er det Viggo, der laver en fanstastisk maskeret aflevering til Elias, der afdribler målmanden og afgører kampen til en SØS-sejr. 

Fodbolddrenge 3 har været i kamp mod Klintsøgaard. Kampen bølger frem og tilbage med et lille overtag til SØS. Kampen ligner 0-0, indtil 15 minutter før tid, hvor SØS pludselig får afleveringerne til at passe og det fører til en flot scoring til 1-0. Kræfterne er imidlertid ved at slippe op og kort før tid udligner Klintsøgaard på en hurtig omstilling. Drengene hænger med hovedet, men de kæmper videre. Igen kommer SØS foran på endnu en flot og gennemspillet scoring. Desværre ender kampen 2-2, da Klintsøgaard lykkedes med en sidste kraftanstrengelse og udligner til 2-2. 

 

Næste kamp for drenge 2 og 3 er tirsdag den 28.3, hvor det gælder Gunslevholm i skoleligaen. Herefter er det sidste puljekamp mod HIS d. 7.4, der blandt andet skal afgøre om drenge 2 skal blive sjællandsmestre.


God start på fodboldåret 2017.

11-01-2017

Igår (10.01.17.) spillede fodboldpigerne kamp I Skoleligaen mod Ø10, også kaldet Kildevældskolen.

Indenfor de første 5 minutter scorede Ø10 på et flot skud langt ude fra. Den føring holdt ikke længe. Kort efter udlignede Jessica med et flot skud I nettaget uden chance for målmanden. Signe scorede til 2-1, og derfra var der dømt stormløb mod Ø10´s mål.

Anna til 3-1 på et sololøb, hvor hun snyder 3-4 modstandere osv. Mille fik endelig brudt sin lange måltørke og lavede tre flotte mål og dermed hattrick i kampen. Anna fik lavet 2 mål, Signe 1 og Laura fuldendte triumfen med en scoring til slutresultatet 8-2 til SØS.

SØS var I kontrol igennem hele kampen og kombinerede sig mange gange igennem Ø10´s kæder. Alle på holdet gjorde det flot og det var rart at se, at alle var engagerede!!:-)

Nåh ja, så var der også comeback til Amira, som fejrede det ved at holde “buret” rent I 2. Halvleg!!:-)

 

0-1       Ø10

1-1       Jessica, assist Vastila

1-2       Signe

1-3       Anna

1-4       Anna

2-4       Ø10-Halvleg

2-5       Mille, assist Amalie.

2-6       Mille, assist Emma N.

2-7       Mille

2-8       Laura, assist Hanna.

 

Kampens spiller: Mille.


Nyt fra fodboldpigerne

06-01-2017

GODT NYTÅR

Så er der endelig nyt fra SØS’ fodboldpiger..!

 

SØS-pigerne har vist fremragende form frem mod deres seneste kamp ude

mod SES (Sjælsølund Idrætsefterskole.)

 

Følgende kampe er spillet:

29.09.16. Gunslevholm Idrætsefterskole – SØS 0-3 ( Målscorere: Amalie 2,

og Vastila 1, kampens spiller: Jessica).

25.10.16. SØS – Brøndby Idrætsefterskole 0-1 (skoleligakamp, kampens

spiller: Matilde)

02.12.16. SØS – Gørlev Idrætsefterskole 0-0 (kampens spiller: Jessica)

07.12.16. SES – SØS: 0-1 (kampens spiller: Anna)

 

De første 20-25 minutter var det SES I førersædet, men hver gang de skulle

til at afslutte, løb de ind i SØS-muren (læs: forsvaret-J Indstillingen var

kampen igennem suveræn og efter ca. 20-25 min. gik gassen af SESballonen.

Kampens afgørelse kom efter et flot opspil helt nede fra eget mål, hvor vi fik

hjørnespark. Det blev efterfølgende clearet ud til en af vores, der spillede

bolden på tværs til Amalie, som sparkede på overliggeren. Bolden blev i spil

og efter lidt godt gammeldags klumpspil i deres felt, fik SES lavet selvmål: 0-1

ved pausen.

 

Efter pausen var det mere lige. Spillet bølgede frem og tilbage. Begge hold

skabte mange gode muligheder, men enten stod målmændene eller forsvaret

i vejen eller også var afslutningerne bare ikke kvalificerede nok. Det endte

heldigvis med en 0-1 sejr til os, og pigerne kan være meget stolte af deres

præstation. De er nået langt, men der er stadig plads til forbedringer!:-)

Stillingen i Idrætsefterskolernes Turnering for piger ser pt. således ud: De 2

første går direkte til DM, nr. 3 skal i playoff.

 

Gørlev 4 10 18–0
SØS 3 7 4–0
HIS 2 6 16–3
SES 3 6 8–3
Svenstrup 3 4 9–3
Klintsøgård 3 3 6–14
Gunslevholm 4 1 6–12
Vestsjælland 3 0 1–25

 


Drenge 2 i toppen!

07-12-2016

Onsdag d. 7.12 tog fodboldlinjen til Sjælsølund for at møde topholdet.

Drengene var meget fokuserede, og alle var indstillet på at give alt. Opvarmningen blev rundet af med et nyt kampråb, og så var vi klar.

Det blev endnu en tæt kamp. Der var mange tætte dueller på midten, hvor Kaptajn Larsen sammen med Mølgaard og Laurits efterhånden overtog kontrollen. Milvang og Julius arbejde hårdt på kanterne og var til evig uro for det nordsjællandske forsvar.

Forsvaret med Klein, Malte, Mørch og Panton holdt deres angribere i et jerngreb mens kampen bølgede frem og tilbage. Pausestillingen var 0-0, og SØS foretog et par små ændringer. Bredden på SØS-holdet skulle vise sig at blive afgørende. 10 minutter inde i 2. Halvleg spilles bolden på fornem vis frem til Rüsch, han sætter en mand af inde i straffesparksfeltet og bliver stoppet på ulovlig vis. Kaptajnen bliver sat til at sparke og bringer SØS på 1-0. Kort tid efter flyder endnu et flot angreb frem mod Sjælsølundmålet, Toft sætter et par forsvarere og spiller bolden videre til Laurits, der med venstrebenet sætter bolden helt oppe i hjørnet – 2-0.

Det er en hård dyst, og flere SØS-drenge må udgå med småskader, men Damgaard, Grenaae og Sehested kommer ind og holder højt niveau.

10 minutter før tid opstår den første chance til Sjælsølund, og her må Kasper ”The Wall” Gudik hive en superredning frem. Kort efter bliver det dog 2-1, da forsvaret ikke kommer helt på plads i en omstilling. Gudik må i sidste minut trække endnu en fantastisk redning op ad hatten, og kampen ender fuldt fortjent 2-1 til SØS.

 

Dette var sidste kamp inden jul. Med sejren ligger SØS 2 nu på førstepladsen i efterskoleturneringen og på 2. Pladsen i Ligaen. Holdet har virkelig løftet deres spil, og med deres indædte vilje til at kæmpe for holdet, skaber de flotte resultater igen og igen. Den hårde træning og det gode humør skal nok give flere sejre fremadrettet.

 

Hold 3 kampen blev desværre aflyst, men SØS 3 ligger godt placeret i Ligaen, hvor man lige nu ligger til at gå i play off. Drengene træner helt fantastisk, og vi bygger hele tiden nye elementer ind i vores spil. Der venter nogle virkelig spændende kampe efter jul, hvor vi skal forsøge at skabe flere gode resultater.


SØS tager alle points mod Gørlev!

02-12-2016

Fredag d. 2.12 spillede drenge 2 mod Gørlev. Drengene spillede deres bedste kamp i år. Flot fight og returløb den ene vej, og virkelig flot positionsspil og offensive aktioner den anden vej.

Kampen bølgede frem og tilbage i starten af kampen. Et flot angreb helt fra det nye midterforsvar med Klein og Mørch ender hos Rüsch, der med 2 flotte skudfinter snyder hele Gørlevs forsvar og spiller Laurits fri til 1-0 scoring. Gørlev presser på og Gudik må levere 2 flotte redninger inden pausen. SØS kommer stærkt ud fra pausen. De dominerer kampen totalt. Igen udnytter de løbestærke folk på midten en omstilling til at spille Jelling fri til 2-0. Herefter bølger angrebene frem mod Gørlevs mål. Sehested spiller Toft fri og han gør det i flot samarbejde med Filip til 3-0. Dette blev også kampens resultat. Stor tak til alle de forældre, der havde tid til at støtte drengene i disse 3 kampe.

Kampens bedste spiller var uden sammenligning Kasper Cleansheet Gudik, der igen var stærk i SØS-målet. Der var mange flotte præstationer i kampen, men især var det det gode fællesskab på holdet, der trådte i karakter…


Superspil af SØS-drengene…

30-11-2016

Onsdag d. 30.11 var drenge 2 og 3 i Solrød for at spille skoleliga.

Hold 2 lagde ud med en kamp mod et meget stærkt Solrød mandskab.

Drengene spillede en rigtig stærk kamp. Forsvaret anført af Malte stod uhyggeligt stærkt. Der var ingen rum, som Solrød kunne spille i. De få gange, der slap noget igennem, stod Gudik på plads i målet. Midtbanen med Laurits Mølgaard og anfører Lucas dominerede på midten, og havde endda overskud til at komme med i boksen til afslutninger. Kanterne udfordrede konstant og midt i første halvleg blev et flot angreb kronet ved en flot scoring af Mølgaard.

2. halvleg startede lidt mere rustent. Vi skulle lige finde hinanden igen efter et par udskiftninger. Det udnyttede Solrød til en udligning. Vores backs Mørch og Julius fortsatte deres flotte spil og stod stærkt overfor de mere og mere frustrerede Solrød drenge.

10 minutter før tid fik SØS så bolden i kassen igen efter et mønsterangreb. Desværre blev målet annulleret for off side.

Kampen sluttede 1-1 og drengene kunne glæde sig over det flotte spil, men ikke over fuldt udbytte på pointkontoen.

Kampens spiller blev vores bornholmer Julius, der hele vejen gennem kampen gjorde det virkelig godt. Der var mange gode præstationer og blandt andre spillede Laurits og Mølgaard en stor kamp.

Hold 3 spillede umiddelbart efter. Solrød lagde ud med en lynscoring. Vi fulgte hurtigt efter, da Damgaard stødte frem fra den centrale midtbane og udlignede. Herefter bølgede kampen frem og tilbage. Bruun og Daniel spillede stærkt på backerne og vores kantspillere Krag og Filip gjorde det svært for Solrødforsvaret at vide sig sikre.

Sehested gjorde det til 2-1 efter en stærk aktion af Krag, der uselvisk spillede på tværs til Sehested. Solrød udlignede, inden Filip overlistede Solrøds forsvar, sprintede fra dem og scorede usvigeligt sikkert. Med 10 minutter tilbage kastede Solrød alt frem og skabte mange chancer, som Klein og resten af forsvaret kæmpede med at afværge. Solrød udlignede til 3-3 og virkede tilfredse med det. SØS kæmpede sig tilbage igen og i sidste minut afgjorde Anders Tordenfod Weng kampen direkte på frispark. Kampen ender 4-3 til et suverænt spillende SØS-hold.

Klein blev kampens spiller, tæt forfulgt af Sehested og Panton.


SØS mod HIS

22-09-2016

2. holdets fodbolddrenge vandt i dag 2-0 i deres kamp mod HIS. 


Træning af pigerne

21-08-2017


SØS - SIGNE

20-05-2016

SØS' første kamp til DM blev desværre til et nederlag.

I store dele af kampen var SØS dominerende og med flere store chancer. Det eneste der manglede fra SØS' side af, var målene.

SIGNE havde også chancer, men en fantom-redning fra Emil Agri, holdte stillingen ved 0-0.

Efter pausen kom Signe bedst fra start med en hurtig scoring til 0-1.

SØS fortsatte presset men SIGNE blev ved med at kæmpe igen. Kort efter den første scoring, gjorde SIGNE det til 0-2.

Herefter pressede SØS på og havde flere store chancer. Desværre ender kampen 0-2 og SIGNE tager de 3 point.

Skrevet af Jeppe Vincensen


SØS - Holbæk Sporstakademi

29-04-2016

Der var lagt op til en brag af en kamp, da SØS skulle møde Holbæks sportsakademi i kvartfinalen i skoleligaen om en plads til finalfour stævnet i Fredericia. Holbæk ligger godt ud med et hårdt pres, og har meget af boldbesiddelsen i de første 25 minutter, hvor de også får skabt nogle chancer, men ikke nogen som udfordrer SØS keeperen i Emil Agri. Så får SØS et lille momentum i kampen, hvor Emil friis kommer frem til 2 hovedstødschancer som han header begge lige forbi målet. Også det ellers Holbæk som presser på igen og de får tilkæmpet sig 2 rigtig store muligheder til sidst i første halvleg, hvor Agri hiver 2 klasse redninger frem. Den ene efter et godt opspil, hvor SØS forsvaret bliver udspillet og Holbæks 9ére kommer Alene med Agri, men han får den vippet op på overliggeren og ud.

Den anden griber han helt mirakuløst med benene, efter en lidt tilfældig bold nedfalder i feltet til en af Holbækspillerne. Men igen står Agri det rigtige sted, og får reddet SØS til en 0-0 i halvlegen, efter en meget dominerende første halvleg af Holbæk. I starten af anden halvleg ligger Holbæk ud igen med det samme pres, og SØS holdet kommer igen til at stå meget kompakt. Det foregår meget på Holbæks præmisser, og de kommer også frem til en en stor chance, hvor Holbæks 9ére står helt fri ved bagerste stolpe efter et indlæg, men han får den sparket over målet. Ellers får SØS lukket det meste ned, med disciplineret forsvarsspil over hele linjen. Efter et kvarter af anden halvleg, får Emil Friis så revet sig løs i en kontra, men bliver derefter revet ned, som koster et gult kort til en af Holbækspillerne som skal 10 min ud på bænken. Så er SØS i overtal, som gør, at de kan komme længere frem på banen og ligge et højere pres. Og det bliver udnyttet efter 20min, da en af Holbækforsvarer spiller den tilbage til keeperen efter et aggressivt SØS pres.

Emil Friis som havde læst afleveringen, løber ind og presser keeperen. Han får opsnappet bolden, efter keeperen prøver og lave en lidt for smart vending, og kan derefter score på et tomt mål. Så står kampen 1-0 til SØS. Efter målet bliver kampen en mere åben kamp, og spillet går meget frem og tilbage imellem de 2 hold. 5-10 min efter får Karl, som er blevet skiftet ind i halvlegen bolden ude på kanten i en kontra. Han finder så Friis inde på midten, som tager et træk, og sparker resolut bolden op i krogen i et drøn af et langskud, som målmanden ingen chance har for at nå. Den formstærke Friis, som nu har levet 5 mål i de sidste 2 kampe kan juble med de andre SØS spillere over at de nu er foran 2-0. Og der går ikke lang tid, før at SØS scorer til 3-0. Den her gang er det Karl, som scorer, med en god afslutning lige ude foran feltet. Målet til 3-0 med 15 minutter spil igen lukker kampen, men Holbæk spillerne giver ikke op. De får tilkæmpet sig et straffespark, med 10 min igen. Men igen hiver SØS keeperen Agri en klasse redning frem. Men med 5 minutter igen, kan Agri ikke holde bolden ude af nettet, da Holbæk reducere til 3-1.

Men kampen er lukket og slukket, og kampen ender 3-1 i en flot SØS præstation, som med solidt forsvarsspil, tålmodighed og koldblodighed foran mål, får kørt den her sejr i hus. Emil Agri, som bliver man of the match står en helt fortrinelig kamp, med mange vigtige redninger på vigtige tidspunkter. Men også Emil Friis spiller en stor kamp, med 2 klasse mål på kort tid. Men igen var det en rigtig flot holdpræstation, som nu har ført SØS videre til finalfour stævnet i Fredericia.

Af Andreas Hansen


SØS - Svenstrup

29-04-2016

SØS gik ind til kampen mod Svenstrup vel vidende om at de skulle bruge en sejr for at kvalificere sig til DM i Gørlev. Svenstrup kom ind til kampen med god kampgejst og fight, men det var et dominerende SØS hold der ikke gav meget plads til modstanderholdet. Dog er pausestillingen 0-0 og alt er åbent. Vi skal ikke langt ind i 2. halvleg før Emil Friis fra SØS får lavet det første mål, til stor forløsning for alle SØS' spillere som havde holdt et stabilt pres på modstanderholdet hele kampen igennem. Der går ikke længe før den selv samme Emil Friis kan nette til 2-0 og derefter 3-0 og formår at lave den famøse hattrick. SØS formår at holde kampen mere eller mindre ensidet, dog får Svenstrup spillet sig til et par chancer på nogle lange bolde op til deres hurtige angriber. Kampen lakker mod ende og SØS foretager sig en indskiftning, Marcus Remien kommer på banen og den selvsamme spiller får lov til at gøre det til 4-0. Inden kampen bliver fløjtet af får Svenstrup lov til at pynte på resultatet til 4-1. Kort efter bliver kampen fløjtet af med slutresultatet 4-1 til SØS. Glæden og begejstringen er nem at spore i drengene fra SØS der nu skal til DM i Gørlev og prøve kræfter med hold fra hele landet.

Skrevet af Mads Østerby


Skæbnetid for fodbolddrengene

18-04-2016

Drengene fra SØS har nogle vigtige fodboldkampe foran sig i den nærmeste fremtid.

Torsdag d.21.4 gælder det kvalifikation til DM i maj måned.

Kampen spilles på kunst i Haslev kl. 12.00 og er mod Svenstrup. Vinderen af den kamp får plads mellem de bedste efterskoler i landet ved DM på Gørlev om en måned.
Vores drenge må tage favoritværdigheden på sig. De har spillet en flot gang fodbold og førte turneringen indtil sidste spillerunde, hvor et nederlag førte til en samlet 3. plads og denne play off-kamp.

Drengene har trænet hårdt for at kunne vaske pletten fra sidste kamp væk. Vi har stadig et par skader, men stiller med et rigtig godt hold.

Har man lyst til at bakke drengene op, kan man bare møde på Haslevs kunststofbane på torsdag kl 12. Drenge 2 spiller en træningskamp kl 9 og fodboldpigerne har ligeledes en play off-kamp kl 10.30 –begge kampe er også mod Svenstrup.

Onsdag d. 27.4 kl 9.00 spiller drengene så en kvartfinale i Skoleligaen mod Holbæk. Denne gang er de i skoleligaen, hvor vores drenge vandt deres pulje og derfor har fordel af hjemmebane i kvartfinale.

Modstanderen er her et uhyggelig stærkt hold fra Holbæk, der er gået gennem puljen med maximum points og en flot målscore.

Vinderen af denne kamp går til Final-four-stævnet i Fredericia.

Har I tid og lyst til en flot og spændende gang fodbold, så kom og bak drengene op…

Rasmus


Fodbold drenge 1+2

08-03-2016

Det uheldsramte drenge 1 hold er stadig ubesejret.

Vi har efter jul været hårdt ramt af influenzaepidemien og skader.

9.1 spillede vi afholdte vi Sjællandsmesterskaber i indefodbold. Det var 2 stærke og topmotiverede drengehold, der stillede til start.

Drenge 2 spillede sig sikkert gennem puljen. Flot, hurtigt og aggressivt spil banede vejen til semifinalen, hvor uheld og manglende koncentration desværre kostede sejren. Holdet var tilbage på sporet i bronzekampen, hvor det blev til en sikker sejr.

Drenge 1 spillede ligeledes meget overbevisende i puljen, der blev vundet sikkert. Holdet vandt også semifinalen, men var ikke klar i finalen, der blev tabt.
Sølv og bronze var et fint resultat, men vi havde spillet til mere…

Begge hold kvalificerede sig til DM i Hedensted d. 2.3
Her var begge hold voldsomt ramt af skader og sygdom. Det lykkedes dog trænerne at stable 2 slagkraftige mandskaber på benene.

Drenge 2 spillede aldeles fremragende så længe kræfterne rakte. Det blev til en 4. Plads ved det meget stærke stævne.

Hold 1 startede meget nervøst, spillede uafgjort og tabte de 2 første kampe. Her så det ud til et tidligt exit til SØS.

En velfortjent skideballe bragte det bedste op i drengene, som kæmpede for hver en centimeter og hver en bold. De 2 sidste puljekampe blev vundet, og da resten af resultaterne flaskede sig bragte det holdet til kvartfinalen. Her satte drengene en tyk streg under deres klasse og vandt både kvart- og semi-finalen.

Finalen var mod BGI, der havde haft en nemmere vej til finalen, og efter en god fight, måtte vores drenge nøjes med sølv…
Med afbud fra 5 spillere på de 2 hold må man kalde det historisk flotte resultat imponerende…

Der har også været kampe i de 2 udendørsturneringer.
Vi spillede 1-1 med Sjælsølund efter en meget sen udligning af os. Herefter var det Brøndby, der kom på besøg. Vi kom bagud 1-0 og 3-2, men spillede 3-3 efter en meget levende kamp, hvor begge hold ærgrede sig over at miste sejren.

Den sidste kamp gjadt lokalopgøret mod HIS i skoleligaen, her manglede drengene ikke færre end 5 startere. Andre trådte til og løftede holdet. Vi kontrollerede kampen, havde masser af store chancer, men ingen af holdene formåede at score.

Næste kamp er 8.3 mod Klint, hvor vi skal forsøge at fastholde vores 1. plads.

Rasmus


DM i Indefodbold

01-03-2016

SØS er igen i år repræsenteret ved DM…
Vi tager onsdag den 2.3 til Hedensted i Jylland for at dyste om pokalerne.
Vi har som altid store forventninger til resultaterne. Vi er hårdt ramt af skader og influenza-epidemi, men håber at få stablet nogle gode hold på benene.
Der spilles i følgende rækker Drenge A+B og Pige A+B, SØS har hold med i alle rækker…

Via linket nedenfor kan man følge live-opdateringen til stævnet…
Følg med og giv SØSStjernerne opbakning hjemmefra…

DM i indendørs fodbold afvikles onsdag den 02-03-2016, hvor der spilles i Hedenstedcentrets tre haller, som har indgange hallerne imellem.
Kamptiden er sat til 8 min. i både de indledende puljekampe og i cupkampene fra kvartfinalerne – I cupkampene spilles direkte videre til først scorede mål ved uafgjort, når tiden udløber og med de spillere som er på banen – dvs. evt. udviste spillere ikke kan erstattes eller genindsættes i kampen – VIGTIGT at gøre Jeres elever opmærksomme på denne regel.

Der er i år et nyt tiltag til Inde DM finalestævnet vil kampprogrammet blive offentliggjort direkte til alle via nedenstående link og på DBU APP´en i løbet af tirsdag den 23-02, og det med resultatoversigter over pulje- og cupkampe, som opdateres under stævnet – dvs. at både lærere og elever både til stævnet og hjemme på efterskolerne sammen med forældre og venner kan følge med løbende i dagens opdatering fra ”Inde DM finalestævnet”.

Linket til DBU Fodbold App´en: http://www.dbujylland.dk/klubservice/IT-tilbud/Fodbold_app

Link til de fire rækker i forbindelse med ”Inde DM finalestævnet”:

Inde DM Drenge A:

http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/pools.aspx?rowid=52357


Inde DM Drenge B:

http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/pools.aspx?rowid=52358


Inde DM Pige A

http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/pools.aspx?rowid=52359


Inde DM Pige B

http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/pools.aspx?rowid=52360


Rasmus


Rent bord for SØS-drengene!

16-12-2015

Fodbolddrengene fra SØS har været flyvende i dette efterår. Drengene træner hårdt og målrettet, og det hårde arbejde bærer frugt. Fredag d. 11.12 var Gørlev på besøg. Drenge 2 tabte 2-4 efter en virkelig velspillet kamp. Pigerne udraderede totalt Gørlevs piger i en 5-0-sejr. Sidste kamp gjaldt drenge 1.

Gørlev starter stærkt og tilkæmper sig via hurtigt kontraspil nogle hjørnespark. Pludselig slår Søs igen. Andreas bliver spillet fri, men må se Gørlevs målmand præstere en fantomredning, hvor han redder bolden op på undersiden af overliggeren, derefter er det Vest, der placerer sig perfekt på et fladt indlæg, men igen en flot redning af Gørlevkeeperen. Han kunne dog intet stille op, da Mads Ø følger op på et langskud til 1-0.

Kort tid efter er Søs-forsvaret i ubalance og Gørlev reducerer, og midt i 1. halvleg scorer Gørlev til 2-1 på hovedstød.

Pausesnakken får rettet op og justeret på nogle småting og så rullede SØS-maskinen tungt henover Gørlev. Asger tilkæmper sig et straffespark, som Skovly sikkert omsætter til udligning.

Derefter er det højresiden med Jacob, Arklint og Magnus, der splitter Gørlevs forsvar til atomer. Først spilles Friis fri til en stor hovedstødschance, så får Skovly en friløber, der smutter fra ham.

Til sidst er det dog Emil Friis, der afgører kampen til 3-2, igen efter et fremragende opspil og indlæg fra højre side. Asger blev fuldt fortjent Dagens Spiller efter en aldeles fremragende præstation. Han blev dog hårdt presset af flere flot kæmpende holdkammerater. Kampen viste igen vores store bredde, hvor det igen er spillere fra bænken, der kommer ind og præsterer på topniveau.

Resultatet 3-2 er åbenbart helt specielt for holdet. Drengene har nu slået Gunslevholm, Kies, Ø10, Vestsjælland og Gørlev med netop 3-2. Drengene er ubesejrede og fører nu både skoleligaen og efterskoleturneringen med maximum points…

Julen skal bruges på lidt restitution og så skal formen pudses af inden Sjællandsmesterskabet i indefodbold og skoleligakampen mod HIS i starten af januar…

Alle er indstillet på at arbejde hårdt for at fortsætte de flotte resultater efter jul.

Rasmus Knaack


SØS mod Ø10

06-12-2015

Det var et ubesejret SØS mandskab som trådte op mod Ø10 med en masse gejst.

SØS startede kampen godt med fin boldbesiddelse og et godt pres, men desværre førte det ikke til nogle store chancer. Efter en 18. minutters spilletid, dribbler Ø10´s fremragende angriber sig ind i feltet og bliver nedlagt af SØS anføren Emil Knuppel. Straffet bliver uden chance for målmanden Emil Agri og så er Ø10 i front med 1-0.

Det var en kamp med mange dueller og dommeren havde svært ved at følge med. Intensitet manglede der i hvert i fald ikke og det ødelagde noget af det gode spil som der ikke var meget af fra nogle af siderne.

Kampen bestod af få chancer, men dog var det ved at gå galt for SØS efter et angrib fra Ø10, men en velspillendene venstre back Jeppe Vincensen redder den på strejen, hvilket han nåede at gøre to gange i den kamp.

Første halveg bliver fløjtet til pause og SØS´erne kan ikke være tilfredse. 

Et kvarter inde i 2. halveg bringer SØS sig på 1-1 efter et hjørnespark taget af Sebastian Frederiksen, som slår et fint indlæg til Victor Dalby som header den hen til Emil Friis som tager den ned med låret og sparker den sikkert ind. Ti minutter efter der er udlignet sparker Ø10 sig foran på et fremragende frispark. 

Der skulle ny energi ind på holdet og træneren Rasmus Wessel laver en genistreg og skifter Rasmus Arklint ind. Den indskifting bliver belønnet hurtigt da Jacob Hansen stikker Rasmus Arklint i dybden som får løbet fra forsvarspilleren inden han får den chippet ind. Så er der udlignet til 2-2.

Begge hold presser på for at få sejren og det kan man også mærke på intensiteten, Ø10 får i alt tre gule kort og det gør det svært for dem at spille, men de får alligevel afværget de fleste chancer. Til sidst får SØS frispark lige ude fra feltet som Rasmus Arklint sparker og den bliver rettet ind i målet af en Ø10´er i muren. En kæmpe jubbel for alle SØS´erne til stede på og uden for banen. Der bliver forsvaret de sidste få minutter og kampen ender 3-2 til SØS som ikke er et uvant resultat. 

Slutresultat 3-2 til SØS  

Skrevet af Ditlev Nielsen Bliv elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole

- en efterskole i bevægelse

Ønsker du eller dit barn at blive elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole? Så send os en ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Alle der sender en ansøgning vil blive inviteret til en infoaften på skolen, hvor der vil være yderligere informationer og rundvisning af skolen.


Næste infoaften er til skoleåret 17 / 18: torsdag d. 16 september 2016

Du vil modtage en indkaldelse til aftenen på mail med yderligere informationer, når tiden nærmer sig.

Vi håber på at se dig!

Top