Hold dig opdateret her

Nyt om fodbold på SØS

Drenge 1 - stilling

12-12-2018


Spænding til Sidste fløjt

12-12-2018

SØS tog imod Brøndby i efterskoleturneringen, og alle forventede en meget tæt kamp mellem to af topholdene i efterskoleturneringen.

Pigerne havde vundet deres kamp 4-0 og drenge 2 tabte 2-1, inden det gjaldt hold 1.

 

Kampen blev overværet af mange forældre og store dele af SØS, som var med til at skabe en fantastisk atmosfære.

SØS var uden den skadede Marc, der grundet hælproblemer sad over, men var ellers i stærkeste opstilling.

SØS satte sig hurtigt på kampen, og første halvleg var det stærkeste holdet har præsteret endnu. Gustav i målet havde en relativ rolig dag, men tog sig sikkert af alt, hvad Brøndby kom med. Desuden satte han mange gode omstillinger i gang med opspil til Friis og Vinzents, der lå på henholdsvis den offensive midt og på kanten.

Forsvaret med Daniel, Alexander, Thor og Parslov stod kampen igennem meget stærkt og vandt næsten alle dueller, og deres 1. fase i opbygningsspillet var hurtigt og sikkert.

Rich og Jeppe var sikkerheden selv på den centrale midt, hvor de med kløgt og sikkerhed trevlede mange Brøndbyforsøg op. Rysgaard startede på venstrekanten efter en monsterindsats til træningerne. Han var kampen igennem til evig uro for Brøndbys højreside.

 

Allerede efter 10 minutter kommer Malthe først på en fremlægning fra Parslov, han runder sin direkte modspiller og kommer alene med Brøndbys målmand, der desværre redder afslutningen. SØS spiller hurtigt og direkte, og Vinzents lægger et stort pres på Brøndbys venstre back, og samarbejdet med Friis og Daniel er medvirkende til flere gode muligheder fra højre side. En af disse muligheder fører til et hjørnespark, som Friis lægger ind til Rich, der desværre header lige over mål.

Kampens afgørelse kommer 10 minutter senere, da et nyt hjørnespark fra Malthe også finder vej til Christians pande, og denne gang fører det til en sikker scoring. Det var Christians første mål i 2.5 år, men det var et vigtigt et af slagsen.

2. halvleg bliver også tæt, men med SØS i førersædet. Bodal og Botha kommer ind på venstresiden, og de skaber her flere gode muligheder. Friis har et brag af et langskud på overliggeren, og Ellegaard spiller Christian fri til endnu en ny chance, som målmanden desværre også redder.

Den sidste del af kampen bliver præget af vigtigheden. SØS trækker sig lidt tilbage, Uhrbrand kommer ind sammen med Lund, og de er med til at kæmpe sejren i hus.

 

Det var en flok glade spillere, der kunne gå fra banen med sejren.

Der var mange meget stærke præstationer i en kamp, hvor alle arbejdede for holdet, og hvor det igen var bredden i truppen, der blev kampafgørende. Der var dog ekstra roser til Thor og målscorer Rich, men banens bedste spiller var Jeppe, der igen dominerede på den centrale midt.

 

SØS topper rækken pt, men mangler spændende kampe mod HIS og Gunslevholm.

Næste kamp er i ligaen midt i januar måned på udebane mod Holbæk.

  

 

 


SØS havde krammet på Klintsøgaard

27-11-2018

SØS spillede skoleligakamp mod Klintsøgaard på hjemmebane. Det var nogle spændte drenge, der gik ind til kampen hårdt ramt af sygdom og afbud.

Den brede SØS-trup gjorde dog alle bekymringer til skamme, da holdet spillede en solid kamp.

Kampens store profil Daniel var i dagens anledning flyttet fra backpositionen til angriber-pladsen, og det skulle vise sig at være en fin idé.

Daniel fik tidligt i kampen en god bold i dybden fra Thor og oversprintede forsvaret og scorede sikkert. 10 minutter efter spiller Jeppe og Rich ping pong på midten og igen en bold til Daniel, der denne gang stoppes ulovligt i straffesparksfeltet. Han scorer selv på straffesparket. Forsvaret med Marc, Thor, Alexander og Botha giver ingen chancer væk i første halvleg, og deres sammenspil med Gustav i målet virker upåklageligt.

Halvlegsstillingen er 2-0. SØS ændrer lidt i opstillingen i 2. halvleg, hvor Lund flyttes fra kanten til det centrale midterforsvar, hvor han fortsatte det stærke spil. Ellegaard kommer ind med god energi på den centrale midtbane, og Friis og Bodal kombinerede godt på den offensive midtbane. Daniel scorer yderligere 2 mål i starten af 2. halvleg, hvor et flot opspil fra Rich og Vinzents fører til et hovedstødsmål. Daniel lægger op til Rysgaards flotte lob-mål, inden han gør det til slutresultatet 6-0.

Alexander, Botha og Thor spillede alle en god kamp, men ingen nåede dog Daniel, som med 5 mål var kampens helt store profil.

 

Næste kamp er i Efterskoleturneringen, hvor SØS på hjemmebane tager imod Brøndby fredag den 7.12. Drenge 2 spiller kl. 9.00, og drenge 1 løber på banen kl. 10.30. Pigernes kamp er flyttet til torsdag den 6.12 kl 10.30.

Rasmus


Fodbolddrengene overvandt en svær start

10-11-2018

Fodboldlinjen var på Gørlev for at spille turneringskamp. Drenge 2 spillede 1-1 i en spændende og lige kamp. Pigerne tabte desværre 3-2 efter føring på både 1-0 og 2-1.

Drenge 1 havde lavet et par ændringer i startopstillingen pga. skader. Det gav plads fra start til Edling i målet, der stod en rigtig stærk kamp. Desuden var der debut til Thor, der startede i midterforsvaret. Thor spillede en rigtig stærk kamp sammen med Parslov i backkæden.

SØS startede i højt tempo, alle var opsat på at præstere. Det ene angreb efter det andet bølger frem mod Gørlev fra første fløjt. Desværre løber mange af angrebene ud i sandet, da vi brugte alt for mange berøringer. Det blev til lige ved og næsten. Midt i dominansen får Gørlev pludselig en stor chance, som Edling og Parslov får reddet til hjørne. Hjørnesparket fører desværre til en Gørlev-scoring i en situation, hvor vores markeringer kikser.

Drengene bider tænderne sammen, og den centrale midtbane med Ellegaard, Rich og Friis har godt styr på spillet. Alexander og Daniel på backerne tager del i opbygningsspillet på fornem vis. Det er netop en fremragende aflevering fra Alexander, der spiller Friis fri til udligning. Herefter spiller Bodal Rich fri til en stor chance, men Gørlev-keeperen redder fornemt.

Efter ca. 30 minutter skifter vi Botha ind på backpositionen og sætter Daniel i angrebet. Det skulle senere vise sig at være en god idé.

Stillingen holder frem til pausen, hvor drengene får en reminder om aftaler samt besked om at sætte antallet af berøringer ned.

Jeppe kommer ind på den defensive midtbane og spiller fantastisk resten af kampen. Herfra står der SØS på alt. Rich sender Daniel i dybden, og han svigter ikke, men scorer sikkert.

Kort tid efter bryder Daniel en bold i Gørlevs backkæde, han spiller Friis fri i feltet, men han bliver nedlagt. Malthe brænder desværre straffesparket.

Kort tid efter spiller Malthe og Friis Daniel fri igen til slutresultatet 3-1.

Kampen spiller SØS stærkt defensivt. Rysgaard, Lund og Marc kommer ind og er med til at lukke kampen ned de sidste 20 minutter.

Daniel med sine 2 mål spiller en stor kamp, ligesom Alexander bliver ved at imponere, men kampens spiller bliver Rich, der kampen igennem var omdrejningspunktet på den centrale midtbane.

Næste kamp er mod Brøndby på hjemmebane den 7.12.

Tak igen til alle de forældre, der havde tid til at støtte drengene…

 

Rasmus


Dyr udvisning til drengene

04-11-2018

Fodboldlinjen tog imod Kies til opgør i skoleligaen. Det blev en seværdig kamp, hvor der var mål og spænding i overflod.

SØS startede som lyn og torden, og allerede efter 7 minutter førte et fremragende opspil fra Bodal og Malthe til en stor chance til Friis, men Kies-målmanden hev en flot redning op af hatten. 5 minutter efter scorede Malthe efter et fremragende opspil fra Uhrbrand og Vincents. Kies svarede igen med at skabe en stor chance i vores højre side, hvor Daniel og Marc kom i undertal, men den store chance blev brændt. Få minutter senere scorede Bodal efter en hjørnesparkskombination.

2-0 efter 15 minutter fik måske drengene til at falde lidt ned i gear. Rich får et gult kort, som desværre skulle vise sig at blive fatalt. Først skabte et indlæg misforståelse mellem Gustav og Marc 2-1. 3 minutter senere førte en exceptionel enkeltmandspræstation fra en Kies-spiller til udligning, og yderlige 3 minutter efter kom Kies foran efter et indlæg, hvor SØS ikke for den rette afstand til angriberne. På dette tidspunkt er der spillet 27 minutter!

Resten af halvlegen foregår  i samme hæsblæsende tempo, men uden scoringer. 2 halvleg bølger ligeledes frem og tilbage, men det lykkes ikke for Rysgaard eller Lund at få scoret på de halve chancer, der opstår.

Pludselig scorer Kies igen til 4-2, hvor afstanden mellem forsvar og de andre kæder igen bliver for stor. Dette sætter gang i et arbejdsraseri fra SØS. Vi skaber gode chancer til Ellegaard og Malthe, men bolden vil ikke ind. Med 12 minutter igen laver Jeppe en hurtig igangsætning og spiller Botha fri, han svigter ikke og scorer til 3-4. Kampen ud presser SØS på, men i sidste minut afgør Kies kampen til 5-3.

Det var et ærgerligt nederlag, men også en stor ros til de individualister fra Kies, som desværre fandt lidt ekstra frem af posen, når det kneb.

Der var ekstra ros til Vincents, som ligesom dagens spiller Friis, spillede en flot kamp.

Næste kamp er mod Gørlev fredag den 9.11

Rasmus

 

 

 

 

 

 

 

 


Pligtsejr til drengene

26-10-2018

Torsdag drog fodboldlinjen til Klintsøgaard. Pigerne tabte 1-0, og drenge 2 vandt 6-1.

Drenge 1 lagde ud med et højt pres fra starten. Det gav bonus allerede i det tredje minut, da Klintsøgaards målmand var uheldig med at lægge bolden til Malthe, der kynisk gjorde det til 1-0.

Samme Malthe øgede føringen til 2-0 efter flot opspil fra Jeppe og Ellegaard på midten. Herefter bølgede kampen frem og tilbage, men stadig med SØS i kontrol. Forsvaret med Alexander, Marc og Botha tog sig af det meste, og den ene chance de gav væk, havde Gustav styr på.

Vores kanter Bodal og Vincents var i hopla, de udfordrede konstant deres direkte modstandere og med godt sammenspil med Friis, skabte de flere gode chancer.

5 minutter før pausen spiller Friis en god bold til Vincents, der med et stærk afslutning skaber en returbold, som Bodal sparker ind. 2 halvleg fortsætter på samme måde, det ene SØS-angreb efter det andet bølger frem mod Klintsøgaards mål. Nikolaj kommer ind på målet, hvor han igen står en fejlfri kamp. Malthe scorer til 4-0, da han igen tror på en løs chance.

Herefter er det en dybdebold fra Lund og Uhrbrand, der giver en løbeduel mellem Vincents og en back – Vincents scorer til 5-0.

Rich kommer ind i midterforsvaret, hvor han er med i opspillet til chancer til Friis, Uhrbrand og Daniel, der dog alle bliver brændt inden dagens højdepunkt – en Messi-like dribletur af Daniel efterlader 5 Klintsøgaardspillere rundtossede inden scoringen til slutstillingen 6-0.

En solid kamp af drengene med ekstra plusser i trænerens bog til Jeppe på den defensive midt samt Alexander, der fuldt fortjent blev dagens SØSStjerne.

Næste kamp gælder Kies tirsdag den 30.10 på hjemmebane. Pigerne spiller kl. 8.30, drenge 1 kl. 10.00 og drenge 2 kl. 11.30.

Rasmus


Halvskidt kamp, men sejr til fodbolddrengene!

12-10-2018

Fodboldlinjen var på Vestsjælland for at spille kampe i både ligaen og efterskoleturneringen.

Drenge 2 vandt en sikker sejr på 4-0. Pigerne spillede fremragende og vandt ligeledes 4-0.

Drenge 1 startede rigtig godt. Backkæden med Botha, Parslov, Marc og Daniel havde styr på Vestsjællands offensive spillere. Jeppe spillede kampen igennem solidt på den defensive midtbane, hvor han brød mange omstillinger og lavede det beskidte arbejde, når det var nødvendigt.

Friis var rykket ud på kanten, hvor han drev gæk med værternes back. Efter ca. 20 minutter bryder Daniel en bold i højre side, han oversprinter Vestsjællands venstre side, han spiller til en overlappende Malthe, der spiller en perfekt bold på tværs til Rysgaard, der kommer foran sin modspiller og scorer til 1-0.

Herefter sløser drengene lidt, markeringerne bliver slappe, vi dribler de forkerte steder og pludselig Vestsjælland til 1-1.

Pausen bliver brugt på en fortjent skideballe og en opstramning af aftalerne. Nikolaj kommer ind på kassen, Alexander erstatter en småsyg Daniel, og Ellegaard kommer ind på den centrale midtbane. Victor kommer ind som angriber og lægger et tungt pres på Vestsjællands forsvar.

10 minutter inde i 2. halvleg scorer Malthe direkte på frispark efter en flot aktion af Vincents.

Uhrbrand starter herefter sit one-man-show. En flot diagonalbold fra Botha bliver pillet ned med højre ben, hvorefter han sparker hårdt og præcist med venstre til 3-1. 5 minutter efter afslutter samme Uhrbrand langt ude fra med så meget kraft, at målmanden ikke kan holde skuddet – 4-1.

Kampen ud bølger angrebene frem mod et modløst Vestsjællandhold. Alexander bryder flere bolde og starter mange angreb i højre side. Ellegaard kommer ind centralt og flår resterne af modstandernes defensiv fra hinanden.

Desværre ender kampen uden flere scoringer.

Kampens spiller blev den dobbelte målscorer Uhrbrand.

Næste kamp er på Klintsøgaard den 25.10.

 

Rasmus

         

                                                             


Fodbolddrengene tæt på sejr

26-09-2018

Fodboldlinjen tog imod Sjælsølund på hjemmebanen i første turneringskamp.

Vejret var godt, og drengene var spændte på at skulle spille om points.

Sjælsølund sætter sig hurtigt på kampen, de lægger et tungt pres på SØS-drengene, som virkelig har svært ved at spille sig ud af presset.

20 minutter inde i kampen overspiller Sjælsølund vores venstre side og scorer et flot mål.

Herefter kommer vi bedre med i kampen. Forsvaret med Marc, Daniel, Parslov og Botha stepper det hele op, midtbanen arbejder stenhårdt for at skabe muligheder frem ad banen.

Pludselig lykkedes vores opspil. Rich, Ellegaard og Friis får sat et hurtigt modangreb i gang, de spiller Malthe alene i duel med en forsvarsspiller. Malthe sætter forsvarspilleren af og udligner med et hårdt og fladt skud.

Stillingen holder frem til pausen, hvor aftalerne bliver genopfrisket, og vi får justeret lidt i vores organisation. 2. halvleg starter med en masse hård og god fight på midten. Ingen af holdene skaber de store chancer, før Uhrbrand med en fremragende aflevering får spillet Bodal fri, men bolden smutter fra ham.

Jeppe og Alexander kommer ind for at styrke defensiven, og igen rykker drengene sammen i bussen og kæmper som besatte. Sjælsølund skaber nogle store muligheder, men SØS-forsvaret formår at presse dem i afslutningerne, og resten tager Gustav sig af i målet.

2 minutter før tid ruller SØS deres omstillingsmaskine ud. Ellegaard og Vincentz spiller igen Malthe op til en ny scoring. 2-1 til SØS.

Desværre udligner Sjælsølund direkte på frispark i det 3. tillægsminut til slutresultatet 2-2.

Drengene var ærgerlige over den sene udligning, men de var samtidig stolte af deres mandfolkefight.

Kampens og banens bedste spiller var Gustav Ditlev i målet.

Næste kamp er 11.10 mod Vestsjællands Idrætsefterskole.

Rasmus Knaack

 


Sejr til fodbolddrengene i sidste testkamp

19-09-2018

Fodbolddrenge 1 spillede onsdag den sidste testkamp mod Gørlev Idrætsefterskole.

Det blev en meget lige kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage.

Gørlev bringer sig foran 1-0 allerede efter 2 minutter, da en hurtig angriber har held med at opsnappe en tilbagelægning. SØS strammede herefter grebet og tilspillede sig flere store chancer. Bodal dribler sig gennem forsvaret efter opspil fra Friis, men afslutningen reddes af keeperen. Senere er det et fremragende angreb, der ender med en stikning til Ellegaard, der bliver nedlagt i feltet. Malthe udnytter straffesparket til udligning.

Malthe får senere en god chance, men afslutningen går lige forbi. 2 halvleg starter igen med et godt pres fra SØS. Forsvaret står stærkt og giver meget få muligheder væk, den ene store chance Gørlev skaber, tager Gustav sig af.

SØS skaber flere store chancer, men bolden danser på stregen, rammer overliggeren eller går forbi mål.

10 minutter før tid bryder Jeppe en bold på midten, spiller den op på Victor, der skærmer forsvarsspilleren af og spiller bolden i dybden til Malthe, der afdribler målmanden og scorer sejrsmålet.

Samme Malthe bliver kampens spiller.

Næste kamp bliver første turneringskamp mod Sjælsølund tirsdag den 25.9 på hjemmebane.

 

Rasmus


Svær kamp for fodbolddrengene

05-09-2018

Drenge 1 var i Køge for at spille træningskamp med deres u17 hold. Søsdrengene er stadig ved at bygge fodboldrelationer og struktur på spillet, så kampen starter meget rodet.

SØS viser i glimt deres farlighed i omstillingsspillet med gode afslutningsmuligheder til Uhrbrand og Bodal, men ingen mål. Køge havde held med at skabe sprækker i defensiven og midt i 1. Halvleg går det galt, da en omstilling i højre side giver 1-0 til Køge. 10 minutter senere giver et boldtab i opspillet hos SØS en ny omstilling med 2-0 til følge.

Herefter løfter SØS deres spil, tempoet øges, intensiteten i duellerne stiger og langsomt men sikkert overtager SØS kontrollen af kampen.

 Træningskamp SØS

Kort inde i 2. halvleg reducerer Malthe efter flot sammenspil med Friis. 10 minutter senere gør samme Malthe det til 2-2 da Vinzents oversprinter en back og spiller Malthe fri på kanten af feltet. SØS presser på i denne fase af kampen, og Marc, Daniel, Parslov og Botha lukker effektivt ned for de enkelte muligheder Køge skabte. 10 minutter før tid scorer Uhrbrand til 3-2, da vores højreside igen runder Køges forsvar og spiller bolden på tværs.

Træningskamp i KØGE

En god træningskamp mod et godt kæmpende hold fra Køge.

Kampens spiller blev Parslov, der løftede sit spil flot især i 2. halvleg.

Næste træningskamp er onsdag d. 19.9 kl 9.30 på hjemmebane.

 

Drenge 1 – SØS


Sejr til fodbolddrenge 1

28-08-2018

Drengene tog mandag aften til Ringsted for at møde et hold fra mesterrækken.

Stemningen var høj, og drengene var meget selvsikre fra start.

Vi skaber en stor chance med det samme, men Christian header desværre forbi mål. SØS sætter sig på spillet og duellerne, men uden at imponere væsentligt. Det lykkes nogle gange at spille bag Ringsteds forsvar , men vi får ikke omsat chancerne til mål. Gustav må hive et par gode redninger frem, da Ringsted pludselig får kombineret sig gennem forsvaret.

Så stepper drengene lidt op. Victor tager chancen udefra og bolden snyder målmanden til 1-0, herefter er det Adam, der oversprinter forsvaret og gør det til 2-0. Så falder vi ned i tempo igen, og Ringsted får reduceret til 1-2. Herfra træder SØS på speederen og overspiller Ringsteds godt kæmpende hold flere gange. Malthe, Daniel og Friis scorer flotte mål på stribe, og kampen ender 9-1 til SØS.

Næste træningskamp for drenge 1 er mandag aften i Køge. Det bliver formentlig kl 18.

                                                                                                             Rasmus


Første træningskamp for  fodbolddrenge 1.

23-08-2018

Efter en træning samlet i trup1 skulle de nye SØS-Stjerner møde et spændende hold fra Svenstrup.

Alle var spændte på den første tur med et nyt hold, hvordan ville sammenspillet være osv.

 

Drengene var klar fra start. Vi satte os hurtigt og tungt på kampen. Forsvaret fandt stille og roligt deres linje, bakkede godt op for hinanden. Rysgaard og Botha var stærke i deres defensive dueller, og de viste fine takter også i det offensive spil.

Jeppe var hele tiden det rigtige sted på midten, hvor han vandt mange bolde.

Vi stillede med 2 hurtige kanter i Venzents og Bodal, der sørgede for assist og mål. På midten var Ellegaard styrmand i vores presspil og på toppen var Victor en evig kilde til uro.

Friis udnyttede sin frie rolle som 10ér til at være med i mange hurtige opspil og toppede indsatsen med et frisparksmål.

3-0 efter en flot første halvleg. 2. Halvleg var præget af vores fokus på forsvarsspil. Vi skabte færre chancer, men havde hele tiden kontrollen. I midterforsvaret havde Uhrbrand og Thor afløst Marc og Parslov, og de viste ligeså flotte takter som dem. Rich kom ind på 6ér pladsen og dominerede midtbanen. Bech og Møller kom på uvante opgaver på kanterne, men løste opgaverne flot. Jonas spillede en god 2. Halvleg på toppen, indtil en skade tvang ham ud.

Kampen endte 3-0 med cleansheet til Gustav og Nicklas i målet.

Det var en god og spændende start på fodboldåret på SØS.

 

Drenge 2 vandt 4-0 og det samme gjorde pigerne.

 

Næste kamp for hold 1 er i Ringsted på mandag kl 19. Vi spiller mod Ringsteds u17 mesterrækkehold på græsbanerne på Ringsted Idrætsanlæg, Anlægsvej 4100 Ringsted.

                                                                                                             Rasmus


Medaljer til fodboldpigerne!

28-02-2018

Tirsdag den 27.2 var fodboldpigerne i Hedensted til DM i indefodbold. De 20 bedste skoler i Danmark var samlet for at kæmpe om medaljer.

 

Hold 2 var meget spændte inden første kamp. Nervøsiteten blev dog hurtigt til koncentration og hårdt arbejde. Flora starter med et flot hattrick, Nanna holdt målet rent, og Emma O styrede angrebsspillet. Holdet vinder klart.

De næste kampe fortsatte på samme måde. Kiri arbejdede hårdt og ydede en kæmpe forsvarsindsats. Åberg lavede det ene flotte mål efter det andet. Katrine skabte ro i angrebsspillet og lavde også mål.

Puljen blev vundet i overlegen stil. Så nåede vi kvartfinalen. Det blev en nervepirrende oplevelse, hvor bolden hoppede og dansede på stregen flere gange, men efter scoringer fra Åberg, Flora og Emma O, blev det til en sejr og plads i semifinalen.

Her var det Skyum, der var modstanderen. SØS havde egentlig styr på det, men kunne ikke ryste Skyum af, kampen gik i Golden Goal, hvor det til sidst blev Marie, der efter en fantastisk kamp kronede indsatsen med det afgørende mål og en plads i finalen.

Her stod vi overfor BGI. Der havde vundet alle deres kampe suverænt. Vi kom hurtigt bagud 2-0, men pigerne ville ikke give op. Katrine reducerede og Marie udlignede  med 1 minut tilbage. Desværre lykkedes det BGI at score med 3 sekunder tilbage.

Sølvmedaljerne er de første til fodboldpigerne fra SØS ved et DM – Sådan piger.

 

Hold 1 var kommet i en meget svær pulje. De lagde ud med en sejr og 1 uafgjort, inden holdet tabte til en stor jysk skole. Det så sort ud, men i sidste puljekamp spillede pigerne fantastisk. Amalie havde flotte redninger, Molly, Studsgaard, Emma C. og Anna knoklede i forsvaret, Julie E. og Sara lavede vigtige mål. Resultatet blev en storsejr og en plads i kvartfinalen. Her blev BGI med flere landsholdsspillere dog endestationen. Pigerne kæmpede flot hele dagen.

 

Tak for en god dag.                                                 Noer og Rasmus

 

Torsdag d. 1.2 gælder det så Vestsjælland på hjemmebane. Det tegner til en kold og spændende kamp i Haslev kl. 11.30


Ny sejr og nyt clean sheet til fodboldpigerne!

02-02-2018

Fodboldpigerne tog til Klintsøgaard for at spille skoleligakamp.

Alle var fit for fight og i godt humør. Vi mødte et stærkt kæmpende Klintsøgaard-hold, som var meget fysisk stærke.

Vores defensiv med Amalie og 4-backkæden med Kiri, Molly, Anna og Clara stod meget stærkt kampen igennem. Kampens og banens bedste spiller Emma Olsen skærmede forsvaret godt af, og hun satte gang på gang gode omstillinger i gang.

Åberg og Nanna arbejdede hårdt på kanterne og var til evig uro i modstandernes forsvar.

Emma C. og Sara kæmpede hårdt på midten og foran dem lå Julie og aktiverede deres centrale forsvarere. Den første store chance falder til Nanna, der bliver spillet i dybden og kommer til en god chance, målmanden hiver en flot redning frem. Åberg er tæt på at komme til endnu en god mulighed, men Klintsøgaards midterforsvar får ryddet op i sidste øjeblik.

2. halvleg starter med et pres fra SØS, Katrine kommer ind fra bænken og afslutter et flot angreb med en afslutning lige ved siden af målet.

Clara Lunn og Flora kommer ind på Backerne og sammen med Anna og Fallentin fastholder de vores gode spil i backlinjen. Marie kommer ind på midten, hvor hun indgår godt i sammenspillet med Willumsen og Sara på midten. Vennus og Molly spiller i angrebet og sidstnævnte bliver matchvinder med et flot mål, hvor kombinationerne sad lige i skabet. Resultatet bliver 1-0 til SØS, og pigerne var stolte og glade over spil og sejr.

DM i indefodbold

Næste store opgave bliver DM i indefodbold tirsdag den 27.2 i Hedensted. De 20 bedste hold i Danmark er med, og SØSstjernerne skal testes mod de bedste. Man kan følge med på dbu.dk, hvor man kan søge på enten skolen eller stedet…

Næste kamp

Torsdag den 1.3 spiller vi kampe mod Vestsjællands Idrætsefterskole på hjemmebane. Kampene skal vindes, hvis håbet om kvalifikation til DM skal leve!

Af: Rasmus Wessel Knaack


To tætte kampe til fodboldpigerne

6-12-2017

Fodboldpigerne var i Brøndby for at spille kamp. Vi var indstillede på at bygge videre på den flotte sejr over Klintsøgaard, men det gik desværre ikke sådan. Vi var ikke klar fra start og kom hurtigt bagud. Vi fightede og arbejdede os stenhårdt ind i kampen, men spillet kom aldrig til at flyde. Kampen bølger frem og tilbage, men stillingen holdt frem til pausen. Vi kommer stærkere ud til anden halvleg, og laver et flot udligningsmål ved Nanna. Vi har fat i momentum, og det ser fornuftigt ud for SØSstjernerne. Brøndby scorer efter et hjørnespark, og herefter falder spillet fra hinanden. Kampen ender 3-1 og det var en flok skuffede fodboldpiger, der gik fra banen. Kampens spiller blev Amalie skarpt forfulgt af Anna, der spillede en god kamp på den centrale midtbane.

Næste kamp var på Gunslevholm. Her skulle pigerne op på hesten igen, træningen havde været god, og motivationen var god. Det blev en uhyggelig tæt og lige kamp. De 2 største og mest gennemspillede angreb tilfaldt SØS, men desværre lykkedes det ikke for Julie E. at score på oplægget fra Sara. Senere fik Emma C. heller ikke omsat det gode opspil fra Nanna til en scoring i en situation, hvor løb og afleveringer var flot afstemt. Kampen ender 0-0, og igen var det ærgerlige SØSpiger, der gik fra banen med kun et point. Kampens største profil var Clara S., der spillede en fantastisk kamp på venstre back. Næste kamp gælder Kies tirsdag den 12.12.17

Af: Rasmus Wessel Knaack


Træning af pigerne

21-08-2017


Drenge 2 på vej mod pokalen?

24-04-2017

Fodbolddrenge 2 fra SØS er måske på vej mod at blive sjællandsmestre. Kravene er meget enkle, holdet skal sejre i de sidste 3 kampe. 

1. kamp var mod Klintsøgaard. Drengene lægger ud i højt tempo og tilspiller sig gode og store chancer, der desværre bliver alle de store muligheder brændt. 

Holdets gode moral skinner dog tydeligt igennem og der fightes videre. 

Rüsch sætter et par forsvarspillere af, men afslutter lige på målmanden. Senere er det Viggo, der følger op på et hjørnespark, men han sender bolden på undersiden af overliggeren. 

Klintsøgaard tilspiller sig en chance i hele kampen, men her er Gudik igen på sin plads og sikre sit clean sheet. 

Mod slutningen af kampen kommer fgorløsningen. Sehested erobrer en bold på midten og sender en perfekt bold i dybdeb til Rysgaard, der udplacerer Klintsøgaards fremragende målmand. Kampen ender 1-0 og troen på mesterskabet lever videre. 

2. kamp er mod Vestsjælland. Vestsjælland ligger sidst i rækken, og de blev undervurderet af SØS-drengene. Vi starter stærkt og i højt tempo. Der er gode chancer til Rysgaard, Toft og Weng, men desværre bliver mulighederne ikke omsat til scoring. Midt i 1. Halvleg bliver en Vestsjælland pludselig til en 0-1 scoring. Frustrationerne breder sig på holdet i resten af 1. Halvleg. Pausen bliver brugt på en skideballe og en del rokeringer på holdet. 

3. halvleg bliver et langt pres på Vestsjællandmålet. Pludselig kommer der hul på bylden. Elias glider af på en desperat tacklende forsvarsspiller og spiller på tværs til Rysgaard, der scorer sikkert. 

Kort efter er det Viggo, der laver en fanstastisk maskeret aflevering til Elias, der afdribler målmanden og afgører kampen til en SØS-sejr. 

Fodbolddrenge 3 har været i kamp mod Klintsøgaard. Kampen bølger frem og tilbage med et lille overtag til SØS. Kampen ligner 0-0, indtil 15 minutter før tid, hvor SØS pludselig får afleveringerne til at passe og det fører til en flot scoring til 1-0. Kræfterne er imidlertid ved at slippe op og kort før tid udligner Klintsøgaard på en hurtig omstilling. Drengene hænger med hovedet, men de kæmper videre. Igen kommer SØS foran på endnu en flot og gennemspillet scoring. Desværre ender kampen 2-2, da Klintsøgaard lykkedes med en sidste kraftanstrengelse og udligner til 2-2. 

 

Næste kamp for drenge 2 og 3 er tirsdag den 28.3, hvor det gælder Gunslevholm i skoleligaen. Herefter er det sidste puljekamp mod HIS d. 7.4, der blandt andet skal afgøre om drenge 2 skal blive sjællandsmestre.


God start på fodboldåret 2017.

11-01-2017

Igår (10.01.17.) spillede fodboldpigerne kamp I Skoleligaen mod Ø10, også kaldet Kildevældskolen.

Indenfor de første 5 minutter scorede Ø10 på et flot skud langt ude fra. Den føring holdt ikke længe. Kort efter udlignede Jessica med et flot skud I nettaget uden chance for målmanden. Signe scorede til 2-1, og derfra var der dømt stormløb mod Ø10´s mål.

Anna til 3-1 på et sololøb, hvor hun snyder 3-4 modstandere osv. Mille fik endelig brudt sin lange måltørke og lavede tre flotte mål og dermed hattrick i kampen. Anna fik lavet 2 mål, Signe 1 og Laura fuldendte triumfen med en scoring til slutresultatet 8-2 til SØS.

SØS var I kontrol igennem hele kampen og kombinerede sig mange gange igennem Ø10´s kæder. Alle på holdet gjorde det flot og det var rart at se, at alle var engagerede!!:-)

Nåh ja, så var der også comeback til Amira, som fejrede det ved at holde “buret” rent I 2. Halvleg!!:-)

 

0-1       Ø10

1-1       Jessica, assist Vastila

1-2       Signe

1-3       Anna

1-4       Anna

2-4       Ø10-Halvleg

2-5       Mille, assist Amalie.

2-6       Mille, assist Emma N.

2-7       Mille

2-8       Laura, assist Hanna.

 

Kampens spiller: Mille.


Nyt fra fodboldpigerne

06-01-2017

GODT NYTÅR

Så er der endelig nyt fra SØS’ fodboldpiger..!

 

SØS-pigerne har vist fremragende form frem mod deres seneste kamp ude

mod SES (Sjælsølund Idrætsefterskole.)

 

Følgende kampe er spillet:

29.09.16. Gunslevholm Idrætsefterskole – SØS 0-3 ( Målscorere: Amalie 2,

og Vastila 1, kampens spiller: Jessica).

25.10.16. SØS – Brøndby Idrætsefterskole 0-1 (skoleligakamp, kampens

spiller: Matilde)

02.12.16. SØS – Gørlev Idrætsefterskole 0-0 (kampens spiller: Jessica)

07.12.16. SES – SØS: 0-1 (kampens spiller: Anna)

 

De første 20-25 minutter var det SES I førersædet, men hver gang de skulle

til at afslutte, løb de ind i SØS-muren (læs: forsvaret-J Indstillingen var

kampen igennem suveræn og efter ca. 20-25 min. gik gassen af SESballonen.

Kampens afgørelse kom efter et flot opspil helt nede fra eget mål, hvor vi fik

hjørnespark. Det blev efterfølgende clearet ud til en af vores, der spillede

bolden på tværs til Amalie, som sparkede på overliggeren. Bolden blev i spil

og efter lidt godt gammeldags klumpspil i deres felt, fik SES lavet selvmål: 0-1

ved pausen.

 

Efter pausen var det mere lige. Spillet bølgede frem og tilbage. Begge hold

skabte mange gode muligheder, men enten stod målmændene eller forsvaret

i vejen eller også var afslutningerne bare ikke kvalificerede nok. Det endte

heldigvis med en 0-1 sejr til os, og pigerne kan være meget stolte af deres

præstation. De er nået langt, men der er stadig plads til forbedringer!:-)

Stillingen i Idrætsefterskolernes Turnering for piger ser pt. således ud: De 2

første går direkte til DM, nr. 3 skal i playoff.

 

Gørlev 4 10 18–0
SØS 3 7 4–0
HIS 2 6 16–3
SES 3 6 8–3
Svenstrup 3 4 9–3
Klintsøgård 3 3 6–14
Gunslevholm 4 1 6–12
Vestsjælland 3 0 1–25

 


Bliv elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole

- en efterskole i bevægelse

Ønsker du eller dit barn at blive elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole? Så send os en ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Alle der sender en ansøgning vil blive inviteret til en infoaften på skolen, hvor der vil være yderligere informationer og rundvisning af skolen.


Næste infoaften er til skoleåret 17 / 18: torsdag d. 16 september 2016

Du vil modtage en indkaldelse til aftenen på mail med yderligere informationer, når tiden nærmer sig.

Vi håber på at se dig!

Top