Hold dig opdateret her

Nyt om fodbold på SØS

Historisk resultat for fodboldpigerne til DM

15-05-23

SØS’ dygtige fodboldpiger har fra d. 11/5-13/5 deltaget i DM for efterskoler på BGI Akademiet ved Horsens.

Vi vidste på forhånd, at det ville blive hårde og intense dage, da der for alle hold ventede 6 kampe på 3 dage, men dette har pigerne håndteret på helt fantastisk vis.

Første kamp blev vundet stort mod Vojens (12-0), anden kamp tabt 2-0 mod et godt EVN hold, inden der ventede en kamp om deltagelse blandt de 8 bedste mod Lægården. Kampen blev spillet på græs, og derfor blev der spillet mere direkte, end vi normalt vil, da underlaget gør det vanskeligere at spille vores normale possession spil. Pigerne viste karakter, og der var hurtigt ingen tvivl om udfaldet på kampen, da vi var klart bedst og endte med en 4-0 sejr.

Første mål var nået, og nu skulle der kæmpes videre i den bedste halvdel af turneringen.

Hjemly var modstanderen i kvartfinalen, og her blev det en sikker 2-0 sejr, hvilket gjorde, at det historiske resultat var sikret, idet en 7. plads var den hidtil bedste placering for fodboldpigerne.

Nu ventede ISI i semifinalen, hvilket næsten kan betegnes som et klubhold, men vi var mere end klar til at tage kampen om finalepladsen op.

Det endte med et 3-0 nederlag mod de senere danmarksmestre, men vi havde bestemt stor andel af kampen, og formåede i perioder at stresse dem og på trods af mange forgæves løbede meter, gav pigerne aldrig op.

Sidste kræfter skulle mobiliseres mod Vejle i kampen om bronzemedaljerne, hvilket blev en meget lige kamp. Synes vi var dominerende og ville mest i kampen, men det var desværre Vejle, som endte med at vinde en smal 1-0 sejr.

Pigerne og vi (MJ/UV) var meget skuffede og ærgerlige efter kampen, da vi synes vi havde fortjent mere, så den skulle lige bearbejdes, men smilene og det gode humør var hurtigt tilbage.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle dem, som tog sig tid til at komme forbi Horsens og støtte pigerne - virkelig fedt at se hvor mange, som dukkede op, det betyder virkelig meget.

Tak for kage, sodavand, m.m.

Vi er alle sindssyg glade og virkelig stolte over dette historiske resultat, som er kommet i hus via hårdt arbejde og stort sammenhold.


Fodboldpigerne fra SØS skal for andet år i træk til Skoleligaens Final 4-stævne!!!!

01-05-2023

SØS Idrætsefterskole spillede sig på overbevisende vis i semifinalen med en lidt smal 2-1 sejr over Hjemly Idrætsefterskole.

Vi havde snakket om, at det formodentligt blev en sværere kamp og især på det mentale plan. Heldigvis virker det som om, at pigerne så småt begynder at tro på, hvad deres trænere hele tiden fortæller dem – nemlig at de er gode og gode nok, og at de er mindst lige så gode som de andre hold, de i fremtiden skal møde.

Med det i baghovedet viste pigerne sig fra deres bedste side og gik fokuseret til opgaven. Der blev fightet hårdt, løbet og spillet klogt – og holdet viste, at de var målrettede og besluttet på at nå den semifinale.

SØS begyndte med klart spilovertag og kom fortjent foran. Desværre varede det ikke længe inden, at der kort efter blev lavet 2 store fejl, der kostede det udlignende mål. Et mål som Hjemly fik foræret. I en periode efter dette, var det Hjemly, der sad på især nærkampene.

Langsomt fik SØS kæmpet sig ind igen, og igen var holdet spilstyrende. Carla rammer stolpen på et langskud i 1. halvleg, og det samme gjorde Mathilde i 2. halvleg 2 minutter før tid.

1-1 efter ordinær tid og dermed forlænget 2x10 minutter.

Kort inde i 1. halvleg af forlænget spilletid løftede Bastlund en bold op i Hjemlys bagrum, Carla løb og tog bolden til sig, tog et træk og trykkede på aftrækkeren - 2-1 til SØS.

De sidste 15 minutter bølgede kampen frem og tilbage. Både SØS og Hjemly-spillere var mærket af kampen. Dog var det SØS, der havde overskuddet til sidst og kørte kampen fornuftigt hjem!

Herunder kampens målscorere:

1-0, 8. min, Mathilde

1-1, 16. min, Hjemly

2-1, 84. min, Carla

Stort tillykke til Sjællands bedste pige-efterskole-fodboldhold!

Pigerne skal spille Final 4 tirsdag 23/5 ved Marienlystcentret i Odense.

Dvs. en semifinale og finale/bronzekamp


Klar til Final Four (drenge 1)

26-04-2023

SØS-drengene skulle til Odense i kvartfinalen i skoleligaen. Her skulle de prøve kræfter med Hjallese-skolen, som har en Team Danmark-linje med elitespillere fra OB og Næsby.

Desværre manglede de en del af disse til dagens kamp.

Det var drengenes første kamp på græs, og det fremgik tydeligt af spillet.

SØS startede afventende, men skubbede presset længere frem efter ca. 10 minutter.

Vores backkæde havde lidt udfordringer med underlaget og en dygtig Hjallese-angriber, men generelt havde Nithan, Oliver, Thor og Villads rimeligt styr på det. Banen gav en masse tilfældige bolde, som midtbanen med Rumle, Isak og Eichert prøvede at holde styr på. KV, Adam og Severin spillede fremme, og de havde lidt svært ved at skabe muligheder, da det hele tiden var lige ved og næsten. 25 minutter inde i kampen spiller Nithan og Severin godt sammen i højre side, her får de spillet Isak i dybden, hans flade indlæg bliver rettet af og går i mål til 1-0. Så begynder drengene at sjuske. De tager chancer og bliver ubeslutsomme. Det giver et straffe til Hjallese. Det var dog guf for Gellner, der ikke bare redder sparket, men formår at holde det. Stillingen holder frem til skideballen i pausen. Her kommer Scotti, Wichmann, Alfred, Lasse, Albert og Cassius ind.

Spillet bliver øjeblikkeligt bedre. Eichert scorer hurtigt til 2-0 på et flot langskud. Herefter brænder drengene mange store chancer, inden KV gør det til 3-0. Eichert og Adam scorer til 4 og 5-0 i kampens afslutning.

Det bringer SØS til Final Four den 23.5. Det er ugen efter DM i efterskoleturneringen.

Kampens spiller blev vores sikre sidste skanse Gellner, der med sin vigtige redning på straffesparket tog den sidste selvtillid fra Hjallese.


Sejr efter gyserafslutning (drenge 1)

20-04-2023

Fodbolddrengene var nået til playoff-kamp i skoleligaen. Her skulle de en tur til KIES for at møde et ubesejret hold med mange gode spillere.

KIES startede med et højt pres, som SØS lige skulle vænne sig til at håndtere. Det lykkedes fint, og drengene satte sig stille og roligt på kampen. Noah var kampen igennem en sikker sidste skanse med gode indgreb og god kommunikation. Backkæden tog sig sikkert af opspillene, og både Nithan og Villads på backerne var meget aktive fremadrettet. Isak, Cassius og Adam fik godt styr på den centrale midtbane, og fremme var Severin, KV og Eichert meget farlige.

Efter 20 minutter overspiller SØS det høje pres fra KIES, og Thor spiller Eichert i mellemrummet, han vender hurtigt og spiller KV i bagrum. Alene med keeperen svigter KV ikke, og han bringer SØS på 1-0. SØS har i denne fase flere gode muligheder for at komme yderligere foran. Det er ligeved og næsten for både KV, Eichert og Severin. I 2. halvleg kommer Albert, Alfred, Lasse og Marcus ind. Vi starter halvlegen med flere gode omstillinger. Det næste mål ligger og lurer, men det kommer ikke. KIES overtager spillet, og skaber flere gode muligheder. Oliver og Thor i midterforsvaret står dog godt imod, så SØS klarer skærene.

Dagens mand blev Adam efter en virkelig stærk kamp på den centrale midt.

Næste opgave bliver en kvartfinale mod Hjalleseskolen fra Odense.


Fodboldpigerne er sjællandsmestre 2022/23

05-04-2023

Tirsdag d. 4. april skulle pigerne spille sidste kamp i efterskoleturneringen på udebane mod Næsgaard.

Kampen var en direkte duel om at vinden gruppen, da begge hold indtil nu havde vundet alle kampe, dog havde SØS en markant bedre målscore.

Kampen blev en rodet omgang, hvor vi i mange situationer var passive, og spillede langsomt uden den normale koncentration og attitude. Der var dog aldrig den store tvivl om resultatet, og på trods af en præstation, som lå under normal standard, tillod vi ikke Næsgaard andet end enkelte afslutninger fra distancen, som aldrig blev farlige.

Kampens 2 mål blev scoret inden for 6 min. i 1. halvleg, og derfra blev det lidt ”cruise control” resten af kampen, hvor der blev skabt flere farlige chancer uden dog at have den fornødne kvalitet i afslutningerne.

Når alt kommer til alt, er det en kæmpe styrke at kunne spille under vanligt niveau og samtidig have fuld kontrol over kampen og sætte yderligere 3 point på kontoen.

Efterskoleturneringen og skoleligaen har samlet budt på 14 kampe, 42 point og en imponerende målscore på 97-6.

Første mål om at være bedste pige efterskolehold på Sjælland er nået, og nu ser vi frem imod kvartfinale i skoleligaen og deltagelse ved DM for efterskoler i maj måned.


SJÆLLANDSMESTRE

05-04-2023

Fodbolddrengene var tirsdag på tur til Falster for at møde bundproppen Næsgaard i den sidste puljekamp. SØS kunne blive Sjællandsmestre med bare 1 point i kampen. Vi kan slå fast med det samme, at det blev vi…

Kampen startede med SØS på bolden og Næsgaard, som hele tiden skulle forsvare sig.

SØS kom på 1-0 med en god firsttimer fra Adam efter opspil fra Nithan. Kort efter blev det 2-0 ved Cassius efter et flot opspil i venstre side med Villads og KV. Sidstnævnte scorede selv på straffe begået mod Eichert til 3-0.  Kort inden pausen blev det til 4-0, da Severin driblede sig gennem forsvaret, hvor bolden endte hos Cassius. Så slappede drengene lidt af, det gav dommeren anledning til at give en stærkt spillende Wichmann et gult kort. Dommeren giver i samme sekvens Eichert et gult kort også.

Det rystede drengene lidt. Marcus, Alfred og Isak kom på banen, men inden, at vi fandt helt på plads, havde Næsgaard reduceret til både 1-4 og 2-4.

Thor kom ind i midterforsvaret sammen med Oliver, og nu trådte SØS på speederen igen.

5-2 ved Eichert med opspil fra Severin. Eichert scorede igen til 6-2, da Adam spiller en bold i mellemrum. Albert scorer sikkert på straffe begået mod Eichert, og KV lukker til slutresultatet 8-2.

Resultatet sikrer Sjællandsmesterskabet til SØS, der går ubesejret gennem rækken. De er dermed også kvalificeret til DM den 11.-13. maj på BGI.

Oliver bliver kampens spiller efter en meget fornem præstation i midterforsvaret.

Næste kamp er en playoff-kamp mod KIES i skoleligaen. Vi spiller hos dem 20.4 kl. 10.30.

Tak for opbakningen til de mange forældre, der havde taget turen til Falster for at støtte drengene…


SØS-vest (drenge 1)

27-03-23

SØS-drengene var tæt på at lave en ”Kazakstahn”.

Fodbolddrengene tog mandag imod Vestsjælland i årets sidste hjemmekamp.

Kravet var en sejr for at bevare håbet om et Sjællandsmesterskab og titlen som ubesejret.

Kampen startede med et klart spilovertag til SØS. Kombinationerne flød flot, og alle arbejdede hårdt og konstruktivt for at holde konceptet.

Flere gange i kampens indledning er vi ligeved og næsten, men det blev kun til halve muligheder. Noah i målet havde en meget rolig og kold 1. halvleg uden megen aktivitet. Villads og Nithan på backerne var til gengæld meget aktive med mange overlap og spilvendinger. Thor og Oliver spillede meget stærkt i midterforsvaret, hvor de stoppede alle små muligheder for Vestsjælland. Isak, Rumle og Cassius arbejdede flot på midten, og de var konstant i bevægelse for at støtte Severin, KV og Eichert, der lå fremme.

SØS kommer på 1-0, da Nithan og Eichert flot kombinerer sig gennem i højre side. Eichert afdribler 2 forsvarsspillere og spiller et cutback til Severin, der scorer usvigeligt sikkert. Resten af halvlegen giver flere halve muligheder til SØS, men flotte redninger fra en fremragende Vestsjælland-keeper holder afslutningerne fra Eichert, Rumle og Cassius ude.

Adam kommer ind i pausen, og længere inde i halvlegen er der comeback til Marcus, debut til Alfred og et stærkt indhop af Wichmann. SØS tilspiller sig nu større chancer, men flotte angreb bliver igen og igen reddet af et heroisk kæmpende udehold.

Med sølle 4 minutter igen scorer Vestsjælland efter et hjørnespark. Bolden bliver clearet i første omgang, men et flot langskud på undersiden af overliggeren giver en udligning. SØS panikker ikke, men skaber øjeblikkeligt en stor chance, som desværre ikke giver mål.

SØS formår dog, i modsætning til Danmark mod Kazakstahn, at holde fokus og træde på speederen igen. Således bryder Wichmann en bold i vores forsvar, spiller en skarp aflevering til KV, der flot afdribler en modstander og spiller bolden på tværs til Eichert og Severin, der står i kø for at score sejrsmålet. Kaptajn Rumle bliver kampens spiller efter en flot spillet kamp og med exceptionelle lederegenskaber.

Sejren bringer SØS på 22 points, og de er nu blot 1 points fra at blive Sjællandsmestre. Det kan komme på tirsdag kl. 12, hvor SØS møder Næsgaard på Nykøbings kunstbaner. Tak til støtten fra de mange forældre og venner, der fulgte drengenes spændende kamp.


Frustationer blev vendt til sejr

24-03-2023

SØS1 var på Gørlev for at spille kamp i efterskoleturneringen torsdag d. 23. marts.

Første halvleg blev en kamp med SØS i klart størst boldbesiddelse, men helt uden at holdet producerede chancer. Gørlevs defensive formation og gode pres på vores spilvendinger gav anledning til store frustrationer hos SØS-drengene.

Holdet sled dog på de hårdtarbejdende Gørlev-drenge, og det skulle vise sig at give pote til sidst.

Noah stod en fin kamp i målet, og foran ham var Nithan, Rumle, Oliver og Villads hele tiden opmærksomme på de hurtige omstillingsmuligheder til Gørlev.

Midtbanen med Isak, Thor og Albert forsøgte at sætte kanter og backs op til indlæg, men halvlegen endte uden mål.

Kort inde i 2. halvleg blev Cassius og Albert skiftet med Severin og Adam. Det blev en tilfældighed, der satte målscoringen rigtigt i gang. En flad hård tværpasning fra KV til Eichert sprang op på hånden af en Gørlevspiller. Straffesparket omsatte KV sikkert til 1-0. Desværre nåede spillet næsten ikke i gang, før Gørlev tilkæmpede sig et frispark. Det blev lagt perfekt ind til en udligning. Kort efter er det dog et flot opspil fra Severin og Eichert, der sætter KV op til hans 2. scoring. Herefter kom Wichmann på banen for at være med til at køre sejren hjem. Gørlev faldt lidt sammen, og den sidste fase blev et pres på Gørlevmålet med flere gode muligheder til SØS. Det blev til et enkelt mål mere af Eichert til slutstillingen 3-1.

Kampens spiller blev KV, der især i 2. halvleg havde en masse stærke offensive dueller. Drengene er nu kvalificeret til DM, men mangler stadig 2 kampe. Giver de sejre, bliver holdet ligeledes Sjællandsmestre.

Næste kamp er sidste hjemmekamp. Vestsjælland kommer på besøg mandag 27.3 kl. 15.


Historisk DM til SØS´ fodbolddrenge

08-03-2023

Fodbolddrengene var kvalificerede til Danmarksmesterskabet i indefodbold

Drenge 2 bestod af Zahle, Noah, Mikkel, Alfred, Marcus, Adam og Cassius.

Drenge 1 var besat med Severin, Nithan, Eichert, Rumle, Isak, Albert og KV.

At drengene var klar og spændte til DM i Hedensted var ingen hemmelighed. Og særligt efter vores flotte SM-resultat med guld til B-drengene, var forventningerne høje. Drenge 2 var fuldstændig suveræne i puljespillet i drenge B. De spillede sikkert og velstruktureret mod Strib, Vedersø, Elbæk og Vojens, hvor det blev til sejre i alle kampe. Deres forsvarsspil var af høj klasse, de havde et godt pres, som modstanderne havde svært ved at løse, og så var de sikre i angrebsspillet. 4 flotte sejre, som var bygget på hårdt arbejde og én kamp ad gangen.

Kvartfinalen blev også vundet med bravour, da vi med kort tid tilbage af kampen fik lukket den til en 4-2 føring. Og så blev det semifinalen, hvor drengene lige manglede held og skarphed i de afgørende situationer. De blev til et ærgerligt nederlag på 2-0 mod HOU. Det var nogle knuste drenge, og desværre havde vi en off-day/kamp denne ene gang. Det var også første gang - og heldigvis også den sidste. Drengene fik samlet sig og bevist, at der selvfølgelig skulle en medalje med hjem. Det lykkedes derfor i en på mange måder gyserkamp at vinde medaljer til SØS, da vi fik slået Balle med 3-2.

Igen en føring på 3-1 og en reducerende scoring af Balle med kort tid tilbage, inden drengene spillede flot fodbold og blot flyttede bolden rundt, således Balle ikke kun få fat i den. Drengene spillede fantastisk og blev bakket godt op af kammerater og forældre til det virkelig flotte resultat.

En godkendt indendørssæson for drenge 2, som blev hhv. sjællandsmestre tilbage i januar og her til DM - desværre kun fik - bronzemedaljer med hjem.

------------

Drenge 1 spillede mod de samme skoler i række A. Her så flere af modstanderne skræmmende gode ud. Teknisk stærke, hurtige og velstrukturerede i deres spil. Det motiverede dog bare drengene til at steppe deres spil yderligere op. De ville bevise, at nederlaget i SM-finalen havde lært dem noget. Drengene vandt relativt sikkert i de 2 første kampe mod Vojens og Vedersø. Så skulle de spille mod Elbæk, der havde gjort rent bord i deres første kampe. SØS løftede deres spil helt op. De vandt 7-1 i en imponerende flot kamp. Alt fungerede efter planen. Sidste kamp var mod Strib. Her var det igen nogle topmotiverede drenge, der vandt 4-1.

Drenge 1 ender - ligesom drenge 2 - som suveræne vindere af puljespillet, og spiller sig sikkert i kvartfinalen.

Kvartfinalen blev til en stærk 4-0 sejr mod Brøndby. Semifinalen blev en meget tæt affære med Lægården. SØS var dog lige en tand skarpere og løb af med en 4-3 sejr. Drengene skulle således spille stævnets sidste kamp mod Vivild. Igen blev vores uhyggeligt stærke forsvar afgørende. Drengene spillede hurtigt og flot. Det gav en 5-4 sejr og titlen som Danmarksmestre.Det er første gang i skolens historie, at SØS står øverst i Danmark. Det er mindst lige så imponerende, at begge hold står med medaljer. Det viser noget om bredden og kvaliteten hos drengene - fx at drengene vandt 13 ud af 14 fodboldkampene i ordinær spilletid.

Titlen som Danmarksmestre var en kendsgerning, og der var høj stemning i bussen på vej hjem.

En stor tak til alle elever og forældre, der bakkede op i hallen og hjemmefra - det mærkede vi i den grad gennem jeres beskeder og opkald. Og ligeledes tak til alle, som har ønsket os tillykke med titlen.

 


SØS - Sjælsølund, 5-0 (piger)

24-02-2023

Anden kamp på 2 dage i efterskoleturneringen.

Herunder lidt af det vi fokuserede på til gennemgangen inden dagens kamp:

Hvor kampen dagen forinden var urytmisk og med klare tegn på, at der ikke have været fodbold på skemaet i en længere periode, fik kampen mod SES et helt andet udtryk.

Pigerne var fra opvarmningens start meget fokuserede, hvilket de tog med ind i kampen og leverede en meget koncentreret indsats.

Detaljer som at positionere sig rigtigt for hinanden, hele tiden have hinandens ryg og at give alt for holdet kom til udtryk kampen igennem, og der var faktisk aldrig tvivl om resultatet.

Der gik ikke mange minutter inden kampen satte sig med et stort spilovertag til SØS pigerne, som spillede med stor tålmodighed og sikkerhed.

Der blev spillet hurtigt med få berøringer, og bolden blev flyttet fra side til side, hvilket gjorde, at SES fik løbet mange forgæves meter.

Stillingen ved pausen var 1-0 efter endnu et mål på hjørnespark, og det grundet både gode ”server” og stor aggressivitet i feltet.

I anden halvleg scorede pigerne yderligere 4 mål til slutresultatet 5-0.

Det var virkelig en fornøjelse at se den energi og vilje, som blev lagt for dagen med tanke på, at der havde været kamp dagen forinden, og det viser, at pigerne har den rette indstilling til tingene.


SØS - Gunslevholm, 6-0 (pigerne)

22-02-2023

Fodboldpigerne var endelig i kamp igen efter en længere periode med lejrskole, vinterferie og anderledes dage.

Samtidig har der heller ikke været mange træninger på skemaet, og dette kunne selvfølgelig ses i dele af spillet, at man lige skulle finde tilbage til aftaler og positionering på banen.

SØS startede ude med det hurtigste mål, jeg kan komme i tanke om. Allerede efter 18 sekunder lå bolden i modstanderens mål, og så var kampen ligesom i gang.

På trods af perioder med meget urytmisk spil, hvor vi ikke fik sat tingene ordentligt sammen, var der aldrig tvivl om kampens udfald. SØS-pigerne var overlegne i alle spillets facetter og skabte masser af gode muligheder, uden rigtigt at tillade Gunslevholm at blive farlige.

Stillingen var 6 – 0 ved pausen, og fokus i anden halvleg var at kontrollere kampen og holde clean-sheet.

Anden halvleg blev mere duel præget med få farlige situationer til begge hold, og derved formåede pigerne at følge planen og sørge for, at pausestillingen på 6 – 0 holdt kampen ud, hvilket gav yderligere 3 gode point i efterskole-turneringen.

Målscorere i kampen:

1 – 0             01:00           Carla

2 – 0             12:00           Krølle

3 – 0             17:00           selvmål

4 – 0             32:00           Gullaksen

5 – 0             34:00           Ella

6 – 0             38:00           Carla

 


Nederlag i årets sidste kamp/SØS Cup

08-12-2022

Fodbolddrengene tog imod Gunslevholm i årets sidste kamp i skoleligaen.

Det blev en tæt affære med 2 stærke hold.

SØS startede bedst, og de dominerede i kampens indledning med godt og velstruktureret opbygningsspil. Desværre blev det Gunslevholm, der scorede først, da en omstilling blev omsat i en god chance til Gunslevholms højre kant.

Det blev starten til et tungt pres fra SØS-spillerne, der pressede på. Flere gode opspil og indlægsmuligheder fra vores højre side førte dog ikke til udligning. SØS kom tættest på, da et flot opspil med Villads, Marius og KV giver Klausen en stor chance, men skuddet rammer overliggeren.

Bedst som det lignede en smal pauseføring blev det desværre til 2-0, da SØS ikke fik clearet og dækket rigtigt op efter et hjørnespark. Skuddet fra kanten af feltet blev rettet af og gav pauseføring på 2-0.

SØS fik rettet til i pausen og gav speederen et ekstra tryk. Det gav gode muligheder til Adam, Marius og Klausen, men uden held. 15 minutter inde i halvlegen lykkedes det. Mikkel og KV bygger flot op i venstre side, og det giver Klausen en afslutningsmulighed. Bolden ryger i kassen til 1-2. Kampen foregår nu helt på Gunslevholms banehalvdel og presset på udligning bliver større og større.

6 minutter før slutfløjtet giver det så endelig en udligning, da Rumle header bolden i kassen til 2-2. SØS bliver enige om at bevare momentum og gå efter sejren. Desværre giver det bagslag da 2 dødbolde fører til Gunslevholm-mål og dermed et nederlag på 2-4.

Kampens spiller blev Marius, der spillede sin bedste kamp i SØS-trøjen. Næste kamp er i 23.1 mod SES.

 

Drengene spillede ligeledes SØS Cup i indefodbold.

Det blev et godt stævne med flere virkelig stærke hold.

Drenge 2 spillede flere tætte kampe og hentede en flot sejr mod eleverne fra sidste år.

Drenge 1 førte stævnet efter puljespillet, men tabte desværre de 2 placeringskampe og endte som nummer 4. Stævnet fungerede som optakt til SM som spilles i Haslev den 10.1.


SØS vs Gørlev i Skoleligaen 10-0 (4-0)

24-11-2022

I går tog SØS-pigerne imod Gørlev i skoleligaen.

Inden kampen havde vi aftalt med pigerne, at vi skulle have fokus på aggressivitet i nærkampene, positionere os hurtigt og gøre banen stor, når vi havde bolden.

Kampbilledet blev som forudset. SØS var klart mest på bolden, og det meste af spillet foregik på Gørlevs halvdel. Der gik ikke mere end 3 minutter førend, at vi havde den første 100%-chance, som desværre blev brændt. Pigerne havde flere store muligheder for at komme foran, men uskarphed og nervøsitet gjorde, at der skulle gå næsten 25 minutter inden, forløsningen kom. En bold i dybden fra Laura gav Emma frit løb mod Gørlevs keeper, og med en velplaceret inderside blev det endelig 1-0.

Ved halvleg stod der 4-0 på måltavlen.

I 2. halvleg fortsatte piger med at angribe kampen og fik skabt mange chancer og fik scoret på ca. en 1/3 af dem.

Der skal lyde ros til pigerne for at holde kampplanen og overholde aftaler, det var en fornøjelse at se.

Næste og sidste kamp inden juleferie er den 8. december hjemme mod Gunslevholm (Skoleliga). 

 

SØS

 

GØRLEV

 18

Skud på mål

1

28

Skud total

2

0

Frispark til

4

7

Hjørnespark

0

6

Offside

0

1

Redninger

8

10

Scoringer

0

 

Målscorere i kampen: 

1-0                25. min         Emma (Laura)

2-0                32. min         Bastlund (Liva)

3-0                36. min         Liva

4-0                38. min         Gullaksen

5-0                41. min         Kriller (Krølle)

6-0                41. min         Schydt

7-0                50. min         Schydt (Krølle)

8-0                64. min         Amaya (Krølle)

9-0                70. min         Schydt (Krølle)

10-0              74. min         Schydt

 

Kampens spiller: Liva

 


Drenge 2 - flot hjælp af håndbolddrengene

09-11-22

Endnu en onsdagskamp og 4. runde i efterskoleturneringen - et lokalopgør, som ville afgøre, om drenge 2 kunne tage den 4. sejr ud af lige så mange mulige.

Til opgøret var fodboldlinjen ramt af enormt mange skader og sygdom, som ligeledes præger skolen. Det skulle ikke være en undskyldning, men det viste sig sådanne: I startopstillingen var 11 fodbolddrenge. På bænken sad 4 håndbolddrenge. Med andre ord så var mange ting pludselig anderledes end vanligt.

Opgøret startede med SØS som bolddominerende, og HIS lukrerede på omstillinger. SØS havde svært ved at skabe store og åbne målchancer, som kunne give mål.

Efter 16 minutter spillet, kommer vores egen Koch over kanten og bruger sin fart i samråd med Kalle, som kommer inde fra den offensive midtbane. De kommer i samspil til et gennembrud over højresiden, som giver et hjørnespark efter en genialitet af et flot samspil. Hjørnesparket tager Jakob sig af, og det lander ganske rigtigt inde i ”klumpen” foran mål. Den bliver dog clearet og lander ude omkring felt-kanten, hvorfra Alfred noget skævt får ram på bolden, inden den ellers gentagende gange hopper langs græsset på sig vej ind mod mål. Daugaard står dog tilpas i vejen uden at genere målmandens udsyn, og bolden får derfor lov at gå i mål (meget langsomt efter alle de hop…). 1-0 efter 17 minutter på en dag hvor tingede og tvivlen op til kampen var anderledes end vanligt. På midtbanen knoklede både Mølle, Alfred og Jonathan ihærdigt videre, inden vi efter 20 minutters spil satte dagens første debutant på banen, Joah. Han kom hurtigt ind og erobrede den defensive midtbane med god fart og fysik, og boldmæssigt lignede han næsten en fodbolddreng.

I pausen står kampen 1-0, og der sker flere udskiftninger. Bl.a. kommer både Max og Mortensen ind og gør en god figur med masser af løbevillighed og vilje til at jagte enhver bold. Det var der brug for! Omvendt kunne man også godt fornemme, at banen var mere end dobbelt så lang som vanligt qua kridtstregerne i hallen.

Efter cirka 65 minutter, og uden egentlig at tilspille sig en åbenmålchance, kommer HIS på 1-1. Om end det var godt og sikkert sparket ind. Skulle man være rystet nu, hvor også kræfterne begyndte at vise sprækker. Heldigvis tillod vi os at spille et godt angreb samt en spilopbygnings-sekvens, inden Wichmann 3 minutter senere midt på modstanderens banehalvdel tager lidt af en chance - han smadrer simpelthen bolden i modsatte krog indover samtlige spillere og målmanden med. Det var langt over 40 meter ude, og ingen andre end ham havde vel set det som en åben-målchance. Så stod der pludselig 2-1 til SØS, og føringen var igen i egne hænder. HIS forsøgte nu at jagte alt og alle løse bolde, men det blev egentlig aldrig rigtig farligt. Derfor kunne vi efter kampen glæde os over, at Emil J. igen spillede en flot back-kamp, og særligt i 1. halvleg med Koch foran sig var de en god duo. Wichmann fik come-back efter en mindre operation og tid på sidelinjen. I kassen stod Lund en af sine bedste kampe og kunne vel snildt være kåret som kampens spiller. Arbejdsraseriet på midtbanen er stadig nævneværdigt. Og ligeledes havde Kalle og Daugaard et farligt samarbejde på den offensive midtbane og 9’er positionen, hvorfra de både bringer fart, fysik og nogle normalt ustyrlige afslutningsevner.

SØS drenge 2 kunne lade sig krone som ubesejret igen og står nu med 12 ud af 12 mulige pointer. I de 2 næste runder hen over vinteren venter 2 opgør mod de formodede konkurrenter om en plads i top 3; Gunslevholm og Sjælsølund. Dem vil vi træne hårdt op til, når vi skal dygtiggøre spillerne individuelt de næste mange måneder.

Kampens spiller blev hele holdet, og derfor gav træneren sodavand i dagens anledning. Kæmpe klasse af holdet bestående af håndboldspillere og de 11 fodbolddrenge.


Højintenst lokalopgør (drenge 1)

09-11-2022

SØS tog imod HIS i efterskoleturneringen. Det er jo et vaskeægte lokalopgør mellem 2 dygtige fodboldlinjer.

Vi anså os selv som svage favoritter efter sejre i de 3 første kampe i turneringen.

Kampen startede da også med SØS som toneangivende. De spillede sig fint gennem det høje pres, som HIS lagde og skabte flere gode muligheder i kampens første 20 minutter. Det var især en aktiv Villads i venstre side, der gav problemer for HIS-forsvaret. Bolden ville dog ikke ind. Der var fine muligheder til Severin, Nithan og Adam, men det blev kun til lige ved og næsten. HIS kom bedre med i de sidste 20 minutter af halvlegen. De skabte 2 store muligheder ved bagerste stolpe, men uden at score på Hjalte. Midtbanen med Isak, Adam og Albert arbejdede hårdt for at holde trykket på HIS, men det var stadig målløst ved pausen.

I 2. halvleg satte begge hold så yderligere tempoet op, og langsomt sneg træthed og fejl sig ind på holdene. HIS overspillede vores venstre side og fandt en fri spiller i feltet, der bragte dem på 1-0. SØS svarede hurtigt igen, hvilket gav gode muligheder til Nithan og Marius. Klausen driver bolden frem med 20 minutter tilbage og bliver nedlagt i feltet. Marius udligner sikkert på straffesparket til 1-1.

De sidste 12 minutter bliver alle forsvarsprincipper glemt i udmattelse, og HIS misbruger 2 store muligheder, mens SØS har åbne chancer til Nithan, Severin og Marius, men bolden vil ikke ind. 30 sekunder før tid får HIS en stor mulighed, men Rumle og Oliver får afværget. Det bliver til en sidste chance til Cassius, der må se målmanden redde den store chance. Derefter fløjter dommeren af, og alle drengene synker om på banen, alle havde givet alt.

Begge hold havde store chancer for at vinde kampen, så resultatet 1-1 må siges at være retfærdigt. Dagens spiller for SØS blev Hjalte, der stod en god kamp i målet, der var også store roser til Isak, Klausen og Villads.

Næste kamp er 8.12, hvor SØS møder Gunslevholm i skoleligaen.


Endnu en storsejr til fodboldpigerne

09-11-2022

Onsdag d. 9. november spilledede fodboldpigerne på hjemmebane mod lokal-rivalerne fra HIS. Kampen endte med en meget sikker sejr på 9 – 1 efter en pauseføring på 6 – 0.

På trods af den store sejr sidder man tilbage med en følelse af, at vi i flere tilfælde spillede for langsomt og for tilbagelænet, hvilket gjorde, at spillet indimellem blev rodet uden rytme og med manglende kvalitet.

På trods af at vi måske ikke ramte vores absolutte top spillemæssigt, var kampbilledet det samme som mange af de foregående kampe.

Det var et SØS hold i massiv boldbesiddelse, som kampen igennem sad tungt på modstanderen og kun i enkelte tilfælde tillod HIS at nærme sig vores mål.

Der var selvfølgelig også spillemæssige lyspunkter, hvor vi med god timing i løb og afleveringer skabte frie chancer alene med målmanden, som blev omsat til mål.

Selvom det kan virke ligegyldigt, at HIS får reduceret sent i kampen, er det et af de steder, hvor vi skal lære at holde koncentrationen og ikke tillade modstanderne chancer, fordi vi sløser og ikke gør tingene færdigt. Dette udmøntede sig i et sikkert omsat straffespark til HIS.

Og når det er sagt, er vi selvfølgelig meget glade for dagens resultat og glæder os til at arbejde videre med vores dygtige piger.

Der skal fortsat være stor fokus på både offensiv og defensiv positionering samt at holde tempo i spillet med masser af bevægelse og kommunikation.

Kampens spiller: Mathilde Schydt med 4 mål og 2 assists.

Målscorere:

SØS

 

HIS

21

Skud på mål

1

6

Skud forbi

0

2

Frispark til

5

6

Hjørnespark

2

4

Offside

0

0

Redninger

12

9

Scoringer

1

 

1 – 0              5. min.          Gullaksen                           

2 – 0              17. min.        Gullaksen

3 – 0              20. min.        Gullaksen

4 – 0              25. min.        Bastlund

5 – 0              36. min.        Schydt

6 – 0              40. min.        Schydt

7 – 0              44. min.        Schydt

7 – 1             

8 – 1              59. min.        Mathilde Wulff

9 – 1              64. min.        Schydt

 

Assists: Schydt, Ella, Ellen, Nema, Bastlund.

 


God start og god afslutning (drenge 1)

26-10-2022

SØS tog hjemme imod Svenstrup i efterskoleturneringen d. 26. oktober. Begge hold var ubesejrede inden dagens kamp, og Svenstrup havde ydermere holdt clean sheet i deres 2 første kampe.

SØS startede med højt pres, det var Svenstrupspillerne ikke helt trygge ved, og det gav SØS-drengene en del gode muligheder i kampens indledning.

Albert og Severin spillede begge Nithan til gode afslutningsrum, men målmanden snuppede begge bolde. Herefter var det Marius og Rumle, der satte Severin og Albert op, men igen lige ved og næsten.

10 minutter inde i kampen kommer der hul på bylden. Et godt opspil hos Mikkel og Marius ender hos Severin, der scorer sikkert. Kort efter er det Scotti, der spiller en skarp bold på KV. Hans aflevering ender hos Marius, der efter et par skarpe driblinger bliver nedlagt i feltet. Severin scorer sikkert på straffesparket til 2-0.

Desværre blev det indledningen til en turbulent periode, for minutter efter sejler et Svenstrup-frispark hele vejen til bagerste stolpe, hvor den uhindret bliver sparket ind. SØS svarer øjeblikkeligt igen. Klausen og Severin spiller Nithan i dybde, og så stod det 3-1. Desværre fortsatte mulighederne med at dukke op. Svenstrup sender et frispark gennem muren og i kassen til 3-2, og kort inden pausen scorer Svenstrup, da de bryder et opspil fra SØS.

Pausen bliver brugt på en skideballe og opstramning af aftaler. Det hjalp øjeblikkeligt. Rumle scorer på første angreb til 4-3, og da SØS 3 minutter efter får straffespark, virkede kampen afgjort. Desværre laver Svenstrupkeeperen en fantastisk redning, og han bevarer dermed spændingen.

Den holder indtil 15 minutter før tid, hvor Rumle scorer sit andet mål. Cassius kommer ind på kanten. Hvilket indhop – 2 mål og endda et underkendt mål på 10 minutter. Desuden scorer Nithan et flot mål efter flot opspil mellem Adam, Isak og Villads. Severin scorer det sidste mål i sit hattrick i sidste minut. Kampen ender 8-3 til SØS.

Kampens spiller var Severin i hård konkurrence med Rumle.

SØS-fodbold drager i næste uge til Køln på træningslejr, og så gælder det lokalopgøret mod HIS 9.11.


Fodboldpigerne er forsat ubesejrede

26-10-2022

Så blev det onsdag d. 26. oktober, og endnu en kamp skulle spilles - denne gang på hjemmebane mod Svenstrup i efterskoleturneringen.

Et hold som vi tidligere på året havde mødt og vundet komfortabelt over i en træningskamp, og det var derfor vigtigt ikke at gå ind til kampen og undervurdere dem.

Vi startede stærkt med et højt pres, som udmøntede sig i en tidlig scoring allerede efter ca. 2 min. og skabte gang på gang chancer, som vi desværre ikke altid behandlede efter fortjeneste.

Det blev kampen igennem en forestilling med massivt spilovertag, hvor vi satte os tungt på Svenstrup og dominerede dem i alle spillets facetter.

Hvor der i den seneste kamp mod SES ikke var meget positivt at fremhæve, var vi heldigvis tæt på at være tilbage med det sædvanlige udtryk, hvor både pasninger og bevægelse var betydeligt bedre.

Ting, vi fortsat skal arbejde på at blive endnu skarpere til, er blandt andet vores defensive positionering, så vi ikke giver unødige chancer væk, samt mere skarphed i den sidste aflevering, som indimellem bliver for hård og upræcis.

Derudover skal vi være skarpere i vores afslutninger og forvalte de mange skabte muligheder til en højere scoringsprocent.

Tak for støtten til fremmødte forældre og for kage til Olines mor.

Gult kort: Ellen….. igen!!!

Kampens spiller: Krølle.

 

Kampen endte med en sikker 7 – 0 sejr med følgende målscorere:

 

SØS

 

Svenstrup

18

Skud på mål

3

15

Skud forbi mål

0

0

Frispark til

7

8

Hjørnespark

3

2

Offside

0

3

Redninger

17

7

Scoringer

0

 

1 – 0              2. min.          Schydt

2 – 0              15. min.        Krølle

3 – 0              21. min.        Schydt

4 – 0              48. min.        Krølle

5 – 0              56. min.        Amaya

6 – 0              65. min.        Ellen

7 – 0              76. min.        selvmål

 

 


Sejr med smag af efterårsferie

24-10-2022

Mandag d. 24. oktober var SØS fodboldpiger en tur i Hørsholm for at møde Sjælsølund, hvilket blev en dag på kontoret, hvor der ikke er det helt store at skrive om….. foruden altså en sejr på 3 – 1.

Der var højt humør, høj musik og masser af glæde i bussen mod Nordsjælland, men dette blev desværre ikke ført videre ud på fodboldbanen.

Kampen var præget af passivitet, spil uden nerve og gnist, og de fleste var uden det glimt i øjnene, som vi normalt ser fra pigerne.

Men når det er sagt, er det jo en kæmpe styrke at kunne vinde, selv på dage hvor tingene ikke går som ønsket.

Tak for støtten til fremmødte forældre og tak for kage til Cathrines far og for sodavand til Annas forældre.

Gule kort: Nema & Ellen

Kampens spiller: Cathrine (debut som målperson)

  

SES

 

SØS

5

Skud på mål

3

4

Skud forbi mål

4

12

Frispark for

5

0

Hjørnespark

8

4

Offside

1

2

Redninger

8

1

Scoringer

3

Målscorere: 

0 – 1              Emma                                

1 – 1              ?

1 – 2              Amaya

1 – 3              Krølle

 

 

 


”Ikke noget at klage over” - fodboldpigerne fortsætter på imponerende vis.

12-10-2022

Onsdag var det blevet tid til at tage imod Klintsøgaard på hjemmebane i efterskole-turneringen, og dette endte ud med endnu en overbevisende sejr på 8 – 0.

Pigerne startede ud som lyn og torden og scorede allerede efter 26 sekunder til 1 – 0 og igen efter 6 min til 2 – 0, og så var den kamp ligesom i gang.

SØS pigerne var endnu en gang i massivt spilovertag og kun i meget sjældne tilfælde, tillod vi Klintsøgaard at være på vores banehalvdel. Når det så er sagt, er det ikke altid let at skabe rum og chancer mod et hold, som er presset helt tilbage og derved ikke efterlader mange rum at spille i. Det kræver masser af bevægelse, koncentration, hurtig boldomgang og ikke mindst tålmodighed.

Dette formåede vi i flere situationer at have og fik flyttet godt rundt på modstanderen, som endte med at løbe meget forgæves i jagten på bolden.

Andre gange gjorde vi tingene for svære og lod os lokke til at spille på for små områder, hvilket gjorde at vores slutprodukt for ofte ikke blev af høj nok kvalitet.

Dette kom til udtryk i flere tilfælde, hvor vi fik skabt gode muligheder, men hvor vi ikke tror nok på vores afslutninger og derfor ikke får sat bolden indenfor målrammen.

Først efter ca. 38 minutter kom målet til 3 – 0, som mere eller mindre lukkede kampen.

Anden halvleg fortsatte som første med et massivt spilovertag, og på trods af 7 udskiftninger blev dominansen ikke mindre, og vi scorede yderligere 5 mål, og dette viser den bredde truppen besidder.

Klintsøgaard forsøgte at gå en anelse højere i banen, og dette gav selvsagt masser af plads i bagrum, som vi flere gange udnyttede flot.

Noget, vi stadig skal blive bedre til, er ikke at tage chancer på de forkerte tidspunkter, hvilket kunne være vendinger på centrale positioner, udfordringer fra stillestående og ikke altid at spille den spiller, som kalder på bolden.

Positivt at vi for anden kamp i træk er farlige og scorer efter hjørnespark, og det kan vi takke gode servere og mere aggressivitet i feltet for.

Ligeledes dejligt at vi som hold endnu engang ikke tillader modstaderne skud på mål og derved selvsagt endnu et clean-sheet.

Noget andet, vi har haft fokus på, er indlæg fra kanterne og timingen i vores indløb, og dette gav et flot mål til 5 – 0 efter 51 spillede minutter. Altid rart når ting fra træningsbanen bliver vist og fungerer i kamp.

Tak for støtten til fremmødte forældre. Og tak for småkager til Frederikkes mor og for sodavand til Silles far.

 

SØS

 

KLINT

8

Scoringer

0

22

Skud på mål

0

8

Skud forbi

0

4

Frispark til

7

7

Hjørnespark

0

2

Offside

2

0

Redninger

14

 

Dagens målscorere:                                                      

 1 – 0              Carla             1. min.

2 – 0              Liva               6. min.

3 – 0              Krølle            38. min.

4 – 0              Carla             46. min.

5 – 0              Schydt           51. min.

6 – 0              Tind               64. min.

7 – 0              Tind               72. min.

8 – 0              Emma           74. min.

 


6 forskellige målscorere i rodet kamp (drenge 1)

12-10-2022

12.10 bød SØS velkommen til Klintsøgaard i efterskoleturneringen. Vi skulle prøve at følge op på premieresejren fra Brøndby.

Kampen startede ud med et højt pres fra SØS, der dog aldrig rigtig fik presset til at fungere. Klintsøgaard havde nogle teknisk og fysisk stærke spillere på midten, der gjorde det svært for de letbenede SØS-drenge at erobre bolde.

Kampen bølger frem og tilbage de første 20 minutter, men uden de helt store muligheder.

Pludselig bryder Scotti en bold og spiller bande med Nithan, inden at han spiller Marius fri til føringsmålet 1-0.

Kort tid efter sender Albert en sukkerknald af et hjørnespark ind til Oliver, der uimodståeligt pander den i kassen til 2-0. Kort inden pausen laver SØS et fantastisk mål. Et kvikt opspil fra Klausen via Isak ender hos Suhr, der afdribler en mand og spiller Severin fri til 3-0.

Så troede drengene, at den var hjemme, men desværre blev et ustruktureret og løst forsvar straffet til en reducering i starten af 2. halvleg. Så bølgede det frem og tilbage igen.

Halvvejs i 2. halvleg slår SØS til igen. Adam laver en god vending på midten og spiller Suhr i en en-mod-en-duel. Her svigter Suhr ikke og scorer til 4-1.

Få minutter senere slår afslutningsmaskinen til igen. Suhr spiller Severin, der fikserer hele forsvaret og spiller på tværs til Nithan, der scorer til 5-1.

Kort før tid er det Marcus, der er med til at spille Cassius i en god position, han sætter sin direkte modspiller og scorer til 6-1.

Klintsøgaard lykkedes med en enkelt reducering i de døende minutter, så kampen slutter 6-2.

Kampens spiller blev Albert, der med sit store overblik satte mange gode SØS-angreb i gang.

Næste kamp er 26.10, hvor vi møder Svenstrup hjemme.


Overbevisende sejr til SØS-pigerne

07-10-2022

Fredagens kamp i skoleligaen mod HIS på udebane blev vundet med 8 – 0, hvilket ikke var et mål for meget.

Kampen startede i lidt medvind, og vi aftalte et højt pres på HIS, som resulterede i et stort spilovertag.

Det viste sig hurtigt, at vi var overlegne på alle parametre, og satte os tungt på spil og chancer, som mundede ud i 4 scoringer i hver halvleg.

Det er ikke altid let at spille en kamp, hvor man har masser af tid og plads uden indimellem at tage for lang tid på bolden og dermed give modstanderholdet chance for at komme i pres, men løste faktisk dette ganske fint.

Vi blev i enkelte tilfælde lokket til at spille centralt i for små områder, og det gav HIS muligheden for omstilling, uden at det på noget tidspunkt blev farligt.

Der blev kampen igennem vist rigtig gode takter og god koncentration i spillet, og dette gav os udover de 8 mål masser af chancer.

Vi formåede det meste af tiden at flytte bolden rundt i højt tempo med få berøringer og skabte på den måde masser af plads på kanterne.

Vi fik også tildelt masser af hjørnespark, og endelig fik vi udnyttet et par af disse til mål.

Et par ting, som vi fra denne kamp kan arbejde videre med, er at blive endnu farligere ved indlæg fra kanterne, som meget gerne må varieres mellem tidlige og sene indlæg, samt positionering når vi har højt pres på modstanderne, så vi står så stærkt som muligt i returspillet.

Det er defensivt meget vigtigt, at vi ikke tillader HIS et eneste skud på mål og derved får et clean-sheet.

Tak for støtten til de fremmødte og til Schydts far for sodavand efter kampen.

 

HIS

 

SØS

0

Skud på mål

14

0

Skud forbi mål

5

5

Frispark til

2

0

Hjørnespark

12

1

Offside

2

7

Redninger

0

0

Scoringer

8

 

Målscorere fra kampen:                         

0 – 1              Schydt

0 – 2              Carla

0 – 3              Schydt

0 – 4              Carla

0 – 5              selvmål

0 – 6              Krølle

0 – 7              Kriller

0 – 8              Ellen             

MJ/UV


Cleen shit og sejr!

28-09-2022

SØS var på besøg i Brøndby til første kamp i efterskoleturneringen. Det blev en velspillet og tempofyldt affære mellem 2 hold, der gerne ville have meget boldbesiddelse.

SØS blev presset længere tilbage end ønsket, men det gav mulighed for hurtige omstillinger.

10 minutter inde i kampen lykkedes det for SØS at spille hurtigt ud af presset. Et par hurtige skarpe afleveringer via Rumle og Nithan ender hos Cassius, der desværre må se afslutningen reddet af en stærkt spillende Brøndbykeeper. Kort efter er det Adam og Mikkel, der sætter Suhr op til en duel med deres back. Han afdribler backen og sparker bolden sikkert ind.

Kampen bølger herefter frem og tilbage, men Klausen og Wichmann i midterforsvaret har god struktur på forsvarsspillet og holder næsten Brøndby fra chancer. Brøndby får et par chancer, men Hjalte står stærkt i målet.

2. halvleg bliver med Severin, Albert, Oliver, Isak og Marcus. Den store bredde og konkurrence i truppen bliver udslagsgivende for kampen. Brøndby kommer til nogle gode muligheder i starten af halvlegen, men efterhånden får SØS overtaget. Suhr leverer en god assist til Severin, der får afslutningen pillet af keeperen. 5 minutter senere er det Albert og Isak, der spillet Severin fri, og denne gang bliver bolden sendt i kassen til 2-0.

I de døende minutter bliver et frispark fra Albert forlænget til bagerste stolpe, hvor kampens SØS-spiller Scotti dukker op og scorer til slutresultatet 3-0.

Det var en flot sejr i en meget svær kamp.

Næste kamp i efterskoleturneringen er på hjemmebane mod Klintsøgaard. Næste skoleligakamp bliver formentlig mod HIS.


Fodbolddrengene kvitterer med dobbeltsejr i efterskoleturneringen mod Brødnby

28-09-2022

2. runde i efterskoleturneringen stod for døren, og med hele fodboldlinjen (piger og drenge) ude af huset, skulle det vise sig at blive vores første dag på ”fodbold-tur” med 3 kampe på programmet.

Drenge 2

Kampens indledning var præget af et hjemmehold, som meget gerne ville diktere dagens spil på grønsværen, når vi og de selv havde bolden. De var ikke blege for i kampens indledning at afprøve deres til tider vellykkede pres, men det tog vores keeper Noah samt forsvarskæde bestående af Emil Johnsen, Guldbord, Zahle og Jakob sig fint af. SØS fik bedre fat i opbygningsspillet, og på denne må arbejdede vi os bedre ind i kampen, og derfor vekslede det mellem mindre optræk til chancer i begge ender i de første 20 min. Særligt Kalles flotte start var ved at kaste mål af sig.

Efter 27 minutters spil får vi hul på bylden, da et hurtigt taget frispark af Villads, spiller Marius fri på venstrekanten. Han afslutter klogt - og efter træningsbogen - i langt hjørne med en flot inderside-afslutning til 1-0.

Der skulle dog ikke gå mere end ét minut, inden udligningen lå i nettet, da vi i ubalance bliver fanget.

Magnus får dog flot og sikkert udlignet til 2-1 på straffespark, efter han tidligt i kampen blev skiftet ind. Der skulle dog igen en udligning til, inden vi kom til pause i en situation, hvor man til det sidste håbede, at Noah ville komme ud af sit mål og snuppe den. Desværre, og derfor stod det 2-2 i pausen.

I pausen snakkede vi om 5 forskellige punkter, som vi skulle blive enten ved med eller forbedre undervejs i 2 halvleg; bl.a. flere spilvendinger over midten og ikke at drible/sætte bolden på spil centralt.

Efter 65 min. i 2. halvleg sker det, at vi lidt ud af ingen ting, men efter en fin omstilling, får bragt os på 3-2, da Mølle scorer efter flot arbejde af Alfred på højrekanten. Et indlæg fra baglinjen, som klogt bliver lagt tilbage i feltet, som ”bare” skal dirigeres i mål. Kampens spiller blev i dag Emil Johnsen, som flot har udviklet sig de første 2 måneder, og i dag spillede en flot kamp fra start på højreback.


Sejr mod Brøndby i efterskoleturneringen (piger)

28-09-2022

Første kamp i efterskoleturneringen blev spillet onsdag d. 28/9 på udebane mod Brøndby, og det endte med en sikker sejr på 5 – 1.

Kampen blev spillet på en ældre generations kunstgræsbane, som tilmed var godt våd efter regnvejr, og dette gav problemer i forhold til at få styr på berøringer og tilpasning af fart i afleveringer i kampens begyndelse.

Der kom stille og roligt styr på tingene, og vi satte os tungt på kampen med et massivt spilovertag, hvilket resulterede i mange skabte chancer.

Brøndby valgte at stå højt med deres backlinje, og dette gav store områder til dybdeløb, som vi i perioder var gode til at udnytte.

Efter første halvleg var stillingen 2 – 1 til SØS efter en sen reducering fra Brøndby efter hjørnespark.

Anden halvleg fortsatte med helt samme kampbillede, altså med en tung dominans og det blev til yderligere 3 scorede mål til slutresultatet 5 – 1.

Brøndby formåede ikke rigtigt at komme frem til de store chancer, så derfor lidt ærgerligt, at vi igen skal give mål væk efter passiv aggeren defensivt.

Noget vi måske ikke har været tydelige nok omkring, og derfor helt sikkert skal have brugt lidt tid på, er hjørnespark både offensivt og defensivt.

Defensivt i forhold til at forsvare målet med alt hvad vi har, og huske hvilke zoner man har ansvaret for, så man ikke skal være nervøs, når modstanderne får tildelt standardsituationer.

Offensivt fordi vi aldrig formår at blive rigtig farlige, på trods af at ”serverne” ligger i de rigtige områder, men vi er ikke klar til at slå os for at score de nemme mål.

Samtidig skal vi arbejde med vores presafstand til fejlvendte spillere, så vi ikke lader dem få kontrol på bolden og blive retvendte.

Stor tak for støtten til de fremmødte forældre - dejligt I har tid at kigge forbi.

Og tak for kage til Gullaksens mor og for sodavand til Frejas mor.

 

Målscorere i kampen:

0 – 1              11. min.        Schydt

0 – 2              18. min.        Krølle

1 – 2              39. min         selvmål

1 – 3              44. min         Carla

1 – 4              47. min         Carla

1 – 5              52. min         Schydt          

Kriller assisterede til 1 og Amaya til 3 af vores 5 scoringer.

MJ/UV


Premieresejr

21-09-22

Tirsdag d. 20. september var det endelig blevet tid til første gældende kamp for pigerne, hvilket endte ud i en sikker 6 – 1 sejr over Næsgaard i skoleligaen.

Vi satte os hurtigt på kampen og allerede efter 3 minutters spil, var SØS foran med 2 – 0.

Det viste sig hurtigt, at hvis vi holdt de aftaler, som var lavet på forhånd, ville vi få masser af plads til at skabe chancer.

Vi kom efter den hurtige start ofte til at spille for langsomt og med for mange berøringer, hvilket gav Næsgaard muligheden for at komme i dueller.

Efter de to hurtige scoringer skulle der en reducering til efter passivt forsvarsspil, inden vi igen fik scoret og sikret en føring på 3 – 1 ved pausen.

2. halvleg havde meget det samme kamp billede som første, og det var til tider meget rodet, hvor der lige manglede den sidste skarphed i de afgørende situationer.

Pigerne fik yderligere scoret 3 mål i de sidste 40 minutter, så slutresultatet blev på de før nævnte 6 – 1.

En meget typisk første kamp med point på spil, hvor det til tider blev alt for stresset og nervøst, men når det er sagt, skal vi jo ikke være utilfredse med at være det klart bedste hold.

Pigerne træner fortsat fint og er meget lærevillige, og vi glæder os til at bygge på det, vi allerede er godt i gang med.

Til sidst skal lyde en stor tak for forældreopbakningen og specielt til Olines & Frederikkes forældre for medbragt kage samt Tildes far for lån af VEO.

Vi er glade for, at I tænker på os.

SØS

Tirs. d. 20/9

skoleliga

Næsgaard

16

Skud på mål

2

8

Skud forbi mål

1

3

Frispark til

5

3

Hjørnespark

0

3

Offside

0

1

Redninger

11

6

Scoringer

1

 

Målscorere i kampen:

1 – 0             Sarah

2 – 0             Ella

3 – 1             Amaya

4 – 1             Amaya

5 – 1             selvmål

6 – 1             Gullaksen

 

 

 


Positive momenter i pigernes første træningskamp

05-09-2022

Mandag d. 5. september var det endelig pigernes tur til at komme i kamp. Dette skete på udebane, hvor modstanderen var Svenstrup.

Det er altid spændende at se, hvordan reaktionen er, når man for første gang er i kamp med sit ”nye” hold, men dette klarede pigerne rigtig flot. Vi havde på forhånd snakket om, at det vigtige ville være at fokusere på os selv og ikke på dem, som vi møder, og pigerne virkede klar til opgaven.

Det første mål kom allerede efter ca. 6 min, hvilket var med til at skabe lidt ro på holdet, og det udmøntede sig i et solidt spilovertag.

Der blev vist god sikkerhed i spillet ud fra back-linjen, og mange chancer blev skabt efter bolde i dybden.

Selv med en del brændte chancer, gik SØS til halvleg med en 4-0 føring.

I halvlegen skiftede vi 10 spillere og samtidig fra en 3:5:2 til en 4:4:2 formation.

Anden halvleg startede ligesom første med hurtige scoringer, hvilket gav de indskiftede spillere samme ro som de startende. Spillet bølgede mere frem og tilbage, men med et SØS hold, som var meget effektive i afslutningerne, og dette gjorde, at kampen sluttede med en 8-0 sejr.

Meget opløftende spil på trods af den korte tid, vi har været sammen, men selvfølgelig masser af ting, som vi nu skal til at arbejde med og blive endnu skarpere til.

Alle som var klar fik masser af spilletid og viste hver især en god vilje til at kæmpe for holdet.

Næste kampe venter mandag d. 12/9 mod sidste års elever og tirsdag d. 13/9 mod HIS.

Kampens målscorere:

0 – 1 Krølle

0 – 2 Carla

0 – 3 Carla

0 – 4 Carla

0 – 5 Nema

0 – 6 Nema

0 – 7 Emma

0 – 8 Ella

 

MJ/UV


Final 4 for fodboldpigerne

18-05-2022

Pigerne deltog for første gang nogensinde i final4 stævnet, som denne gang blev afholdt på Marienlystcentret i Odense.

De 3 andre deltagende skoler var EVN, Hjemly og Lyngs og efter lodtrækning ved ankomst, kom semifinalerne til at se ud således:

Lyngs – Hjemly

EVN – SØS

Det er netop disse kampe, vi har set frem til i forhold til at blive bekræftet i vores eget niveau, og pigerne gik til opgaven med masser af gå-på-mod og fight.

Selvfølgelig var der inden kampstart lidt nervøsitet, som der naturligt vil være, men det håndterede pigerne rigtig fint og spillede kampen igennem lige op med EVN.

Kampen blev spillet på en ret knoldet græsbane, og det var planen at spille en smule mere direkte end normalt for ved på den måde at gå på anden bolde fremme i banen.

Midt i første halvleg kom vi foran 1-0 på mål af Alberte Brøndberg, og den stilling holdt til ca. 12 min før tid, hvor EVN udlignede og 10 min senere scorede det afgørende mål til 2-1.

Kampen om tredje pladsen blev mod Lyngs, som i deres semifinale tabte efter straffespark.

Denne kamp bar i starten lidt præg af tunge ben og ømme muskler, men langsomt begyndte spillet at flyde.

Det var en kamp, hvor vi fik vist en god mental side, da vi formåede at komme tilbage i kampen flere gange, først vendte vi 0-2 til 2-2 og senere 2-3 til en 4-3 sejr.

Virkelig stærkt af alle pigerne, som fik vist, at de kan være med i det sjove selskab, og hvis vi bare fortsætter med at stole på os selv, og det vi ved, vi er stærke til, så kan vi tage kampen op med alle.

Det viste med al tydelighed, hvor vigtigt det er, at alle byder ind, når de får chancen, hvilket vi får meget brug for til det forestående DM for efterskoler, som afholdes fra 19. – 21. maj i Nørre Nissum.

Målscorere i kamp 2: Vig x 2, Malling, Wroblewski.


Pigerne skal til Final-4

12-05-2022

Fodboldpigerne fra SØS skal for første gang nogensinde deltage i Skoleligaens Final-4!!!!

SØS Idrætsefterskole spillede sig på overbevisende vis i semifinalen med en stensikker 6-1 sejr over Hellebjerg IE.

Vi havde snakket om, at det formodentligt blev en sværere kamp og især på det mentale plan. Heldigvis virker det som om, at pigerne så småt begynder at tro på, hvad deres trænere hele tiden fortæller dem – nemlig at de er gode nok, og at de er mindst lige så gode som de andre hold, de i fremtiden skal møde.

Med det i baghovedet viste pigerne sig fra deres bedste side og levnede ikke modstanderen nogen chancer. Der blev fightet hårdt, løbet og spillet klogt – og holdet viste, at de var målrettede og besluttet på at nå den semifinale….

For at sige det på godt dansk – Der stod SØS på det hele - hele kampen igennem!

Herunder kampens målscorere:

1-0, 7. min, Anna Meyer

2-0, 24. min, Malling

3-0, 36. min, Anna Meyer

4-0, 38. min, Anna Meyer

5-0, 41. min, Vig

6-0, 53. min, Vig

 

Stort tillykke til Sjællands bedste pige-efterskole-fodboldhold!!

Pigerne skal spille Final-4 tirsdag 17/5 ved Marienlystcentret i Odense.

 

 

 

10.30 Semifinale

13.20 Finale/bronzekamp


Nyt stort drama hos drenge 1

03-05-2022

Fodbolddrengene var på besøg hos SES i kvartfinalen i skoleligaen.

SØS havde ændret lidt på taktikken, således at vi skulle spille omstillingsfodbold i kampens indledning.

SØS stod således meget lavt fra start mod et meget velspillende SES-mandskab.

Det gav bonus efter 12 minutter, da Foged spiller Tofte i dybden på en omstilling, hans veltimede tværpasning rammer Mørkedal til en flot 1-0 scoring.

10 minutter senere plukker Boie et indlæg ned og sender en perfekt dyb bold afsted. Valdemar tager den med mellem 2 forsvarsspillere og sender bolden i kassen til 2-0.

Desværre lykkedes det for SES at finde sprækker i SØS-defensiven. De scorer således 3 mål på 10 minutter og sender SØS-drengene fra himmelen til helvedet på kort tid.

Drengene kommer ud efter pausen med en ny plan om at lægge presset højere oppe. Det giver nogle fine muligheder, men desværre bliver det SES, der kan profitere af en omstilling og bringer sig på 4-2.

SØS reagerer med det samme. De ændrer til 3-5-2 og laver et helbanepres. Det stresser det ellers så boldsikre SES-mandskab, og pludselig er det SØS med momentum. Det giver flere halve chancer til Albert og Tobber, men uden held.

Pludselig bryder Foged en aflevering højt i banen og sparker den sikkert i kassen. 3-4 og panik hos hjemmeholdet. SØS kaster alt power i dueller og presser SES alle steder på banen. Det kaster en masse frispark og hjørnespark af sig.

6 minutter inde i tillægstiden kommer der et hjørnespark til SØS. Det ligger perfekt, men der bliver skubbet i feltet, og det giver straffespark til SØS. Valdemar eksekverer til 4-4. SØS når faktisk en chance mere, men desværre bliver bolden for høj til Albert.

Det ender med en straffesparkskonkurrence, som desværre ikke bliver lige så spændende som resten af kampen. SES vinder og kvalificerer sig til Finalfour.

Endnu en fantastisk flot, intens og velspillet kamp med de stærke drenge fra SØS.

 

Mandag den 2.5 spillede de samme drenge en træningskamp med et meget stærkt u21-hold fra Ringsted.

Kampen var samtidig drengenes første græskamp siden august. Det kunne ses på spillet i kampens indledning. Langsomt, men sikkert, blev spillet og kombinationerne bedre. SØS skabte flere gode muligheder til Albert og Kristoffer, men det lykkedes ikke at score.

Kampen gav comeback til Egvang og Henckel, der leverede meget flotte præstationer.

Kampen ender 1-0 til SØS på et selvmål i sidste minut.

 

Næste opgave bliver formentlig årets højdepunkt nemlig DM i Nissum, hvor drengene skal spille 19. - 21. maj.


Flere tætte kampe med drenge 1

20-04-2022

Fodbolddrengene har spillet endnu 2 tætte kampe.

Fredag mødte vi Svenstrup i efterskoleturneringen. Det var sidste kamp i den turnering, og den havde ingen betydning for placeringen i puljen.

SØS var inden kampen sikre på at blive nr. 2, og de var dermed kvalificerede til DM.

Det blev lidt en sovepude mod et godt spillende Svenstruphold.

Drengene kæmpede kampen igennem fint, de arbejdede hårdt, men alle manglede lige de sidste procenter.

Svenstrup kommer foran 1-0, da vores backlinje bliver overspillet med en dyb bold. Det var ved at ske flere gange i kampens indledning, men Tusse reddede kastanjerne ud af ilden.

SØS udlignede på et straffespark af Valdemar. Det var et godt opspil og indlæg fra Terkel og Tofte, der førte til straffesparket.

SØS kom bagud 2-1 i starten af 2. halvleg, hvor vi fik problemer med Svenstrups presspil. Albert udlignede på frispark, og så lignede det længe en pointdeling. Desværre lykkedes det for Svenstrup at score til 3-2 i de sidste minutter.

SØS har ellers været gode til at trække de tætte kampe hjem. Der var debut til Kofoed, der spillede godt på højre wingback. Dagens mand var Valdemar Mikkelsen.

 

Onsdag var der så playoff i skoleligaen. Vi mødte Gunslevholm, der var nr. 2 i den anden pulje. Det blev endnu en tæt kamp med endnu en gyserafslutning.

Drengene var fuldstændig klar til kampen. Strukturen var god, og intensiteten var høj i hele kampen.

Kampen bølger frem og tilbage, men uden de store chancer til nogen af holdene. Begge hold spillede kampen igennem med meget stramme taktiske aftaler, og der blev givet meget få omstillingsmuligheder væk.

Stillingen er 0-0 ved pausen. SØS justerer på nogle småting for at optimere vores spil.

Desværre bliver det Gunslevholm, der scorer kampens første mål, da det ikke lykkedes for SØS at cleare og afvise et angreb.

Det animerede SØS til at angribe mere intensivt, og bare 5 minutter efter gav det bonus, da Foged drev en bold op gennem midten. Vores angribere lavede plads til ham, og han kunne sende bolden i mål fra kanten af feltet.

3 minutter senere er det et stærkt pres af RØD, der stresser målmanden, og han får ikke clearet bolden, men blot sparket den ind på RØD til sejrsmålet.

SØS har her en stærk periode og kommer til flere store chancer, men uden held. De sidste minutter bliver stressende, da Gunslevholm kaster alt frem. Viktor i SØS-målet har dog styr på sagerne og holder skansen. Han blev efterfølgende kåret til dagens mand for SØS.

Næste kamp er kvartfinale i skoleligaen mod SES, og derefter skal drengene til DM.


SØS-pigerne er sjælandsmestre 2021/22!!!

30-03-2022

Tilbage i august satte vi et mål om at være det bedste pige-efterskole-fodboldhold på Sjælland, og i dag nåede pigerne deres mål.

Holdet havde allerede mødt Klintsøgaard i Skoleligaen tilbage i september med en 8-0 sejr til følge.

Denne gang gjaldt det Sjællandsmesterskabet og at konsolidere holdets førsteplads i rækken.

Klintsøgaard spillede meget fysisk, og der var ikke gået mange minutter, førend at Laura havde fået en albue på læben og kort efter blev lagt ned udenfor modstanderens felt. Dette bevirkede heldigvis, at hele holdet løftede deres fysiske spil, og det blev kun bedre set over hele kampen. Spillet på banen var mere lige end det har været i mange kampe, men stadig med SØS i førersædet. SØS var konstant farlige med pasninger indenom, indlæg, lange pasninger og skud fra distancen. I forsvaret havde pigerne styr på det meste – vi var faktisk mere farlige i vores eget felt, end Klintsøgaard var!;-)

Pigerne lægger stadig på i deres spil, og fremadrettet skal pigerne spille mindst ligeså fysisk som i dag – det vil være et af vores fokuspunkter frem mod kvartfinalen i Skoleligaen (pt programsat til 26/4 på SØS) og DM i Nørre Nissum (19/5-21/5).

Vi knokler videre!! Jeres piger er fortsat en fornøjelse at samarbejde med.

Se nedenstående statistik på kampen og naturligvis kampens målscorere:

0-1: 10 min, Louise                                  

0-2: 18 min, Louise

1-2: Klint

1-3: 34 min, W

1-4: 37 min, Malm

1-5: 39 min, Louise

1-6: 41 min, Laura

1-7: 50 min, Anna Meyer

1-8: 62 min, Malm

2-8: Klint

2-9: 75 min, Leonora

 

                                                          
                                                                                                                              


Sejr og kvalifikation til DM (drenge 1)

30-03-22

Fodbolddrengene fra SØS kvalificerede sig til DM med en sikker 3-1-sejr over Klintsøgaard.

Drengene startede som lyn og torden, og allerede efter 5 minutter sendte Kristoffer et perfekt indlæg ind til Albert, der lagde bolden til rette for Valdemars 1-0-scoring.

Desværre holdt stillingen ikke længe, da Klintsøgaard scorede et flot langskudsmål.

Herefter stod der SØS på det meste, men uden at kunne profitere af det.

Vi skabte gode chancer til Mørkedal, Albert og Valdemar, men det lykkedes ikke at komme foran.

Forsvaret spillede usvigeligt sikkert og gav ingen rum til Klintsøgaard.

Kampen var hårdt spillet, og der blev givet og taget i alle dueller. Det bekom SØS-stjernerne godt, da holdets bredde har vist sig afgørende i de afsluttende sekvenser af kampene. 2. halvleg fortsatte på samme måde. Flotte angreb gav gode muligheder til Albert, Tofte og Valdemar, men skarpheden var pludselig forsvundet.

Efter 65 minutter får SØS frispark i venstre side. Mørkedal spiller kaptajn Foged i dybden, og hans perfekte tværbold sender Jeppe i kassen til føring 2-1.

SØS lukker herefter kampen ned, men et gult kort til Albert giver lidt momentum til Klintsøgaard, der dog ikke kan udnytte det.

Valdemar scorer til slutresultatet 3-1. Det betyder, at SØS er sikker på 2. pladsen og kvalifikation til DM.

Valdemar bliver kampens spiller med sine 2 mål.

Næste kamp er en playoff-kamp mod Gunslevholm og derefter sidste runde i efterskoleturneringen mod Svenstrup. Begge kampe bliver programsat snarest og info følger.


SØS - Gunslevholm (piger)

17-03-2022

I dag skulle pigerne så møde rækkens nr. 4 Gunslevholm i Efterskoleturneringen. Vi havde 10 ude med skader og sygdom, så det var op til de 12 resterende piger at vise SØS-flaget og holde fanen højt.

Vi havde aftalt med pigerne, at vi skulle begynde kampen med at sende bolde i dybden, hvis de stod højt med deres bagkæde, fortsætte med at spille hinanden gode med aflæg og præcise pasninger, være rolige med bolden og iskolde foran mål.

Det går ikke altid, som man aftaler, og der gik præcis 1 minut, førend vi kom bagud 1-0. Det viste sig alligevel, at flere var nervøse og ikke nok fokuseret på opgaven. Det forplantede sig til en uskøn affære, hvor vi med vores beslutninger på banen gjorde tingene sværere end det burde have været. Trods den tvivlende begyndelse var pigerne foran ved halvleg med 1-2.

I pausen rettede vi til, og det hjalp også på spil og flow fra 2. halvlegs start.

Pigerne kom ud med beslutsomhed, og med yderligere et par rokeringer satte SØS-pigerne sig totalt på kampen. Chance på chance blev produceret, og nu fik holdet større udbytte med deres afslutninger. 1-9 endte kampen, og det var ikke et mål for lidt.

 

Se nedenstående statistik på kampen og naturligvis kampens målscorere:

 

1-0, Guns, 1 minut                                  

1-1, Malm, 21 minut

1-2, Malm, 30 minut

1-3, Louise, 40 minut

1-4, Malm, 52 minut

1-5, Laura, 58 minut

1-6, Malling, 68 minut

1-7, Mathilde, 70 minut

1-8, Anna, 76 minut

1-9, Malling, 78 minut

 

 

 

 


SØS - Gunslevholm (drenge)

17-03-2022

Sejr i Vanvittig Feberkamp

Drenge 1 var på besøg på Gunslevholm for at spille topopgør i efterskoleturneringen. Begge hold var ramt af influenza, så det stod uklart til det sidste, hvem der kunne spille.

SØS startede med Boie på mål. Backkæden bestod af Tobias, Asmus, Jeppe og Alexander. Kaptajn Foged, Rød og Albert spillede centralt. Kanterne var Mørkedal og Tofte, og så spillede Valdemar på toppen.

Kampen startede i højt tempo og med højt SØS-pres. Det var ved at give pote efter 10 minutter, da Valdemar rev sig løs og sendte bolden på stolpen. Efterfølgende var der gode muligheder til Albert og igen til Valdemar, men bolden ville ikke ind.

15 minutter lykkedes det endelig. Mingus erobrer en bold og spiller Valdemar fri, han runder målmanden og scorer sikkert. SØS har nu momentum er er tæt på ved flere lejligheder, men det blev Gunslevholm, der udlignede efter lidt passivitet i SØS-forsvaret. Kort efter blev det til 1-2, da Gunslevholm scorede på straffespark. Nu var det pludselig dem, der var i teten, men SØS svarede hurtigt igen. Et stærkt hjørnespark lander hos Jeppe, der får headet bolden i kassen. Da Mørkedal får 10 minutter ude, ser det ikke lyst ud. Det fik dog SØS-drengene til at skrue endnu mere op for maskinerne. Albert bringer SØS foran efter forarbejde fra Rød, og kort tid efter er det Foged, der sender et indlæg direkte i kassen.

SØS går til pause med 4-2 og med masser af selvtillid.

Kristoffer kommer ind i 2. halvleg og kæmper med resten af holdet. Desværre dumper en returbold ned til Gunslevholms angriber, der scorer sikkert. Det skulle blive endnu værre, et indlæg fra højre lander i bagerste zone, hvor en Gunslevholm-spiller pander den ind til 4-4.

Nu bølgede kampen frem og tilbage, begge hold lurede på omstillinger og forsvarede sig med næb og klør.

5 minutter før tid kommer muligheden. Kristoffer trækker ind i banen og sender Ravn i overlap. Ravn sender et perfekt indlæg ind i panden på Valdemar, der desværre header over.

2 minutter før tid presser SØS på i venstre side. Tobias spiller Albert, der lægger et gudeindlæg ind til Valdemar, der piller den ned og scorer sejrsmålet.

SØS vinder 5-4 efter en fantastisk spændende og godt spillet kamp. SØS ligger nu nummer 2 og har 2 kampe tilbage.

Dagens mand blev Asmus, der fik comeback efter godt 2 måneder med skade og sygdom.

 

Næste kamp er 30.3, hvor turen går til Klintsøgaard i efterskoleturneringen.

 

 

Fantastiske SØS-DR2 med ærgerligt uafgjort på Gunslevholm

En udekamp mod Gundslevholm, som på papiret skulle være afgørende for, om man i rækken kan ende 2’er bag suveræne Sjælsølund, eller må “nøjes” med 3. pladsen i rækken.

Sygdom har den seneste tid drillet hele fodboldlinjen i forberedelserne mod de mange kampe. Dagens kamp var ingen undtagelse.

På forhånd var det givet, at Gunslevholm havde mange dygtige spillere at vælge mellem. Aftalen var at stå en smule mere kompakt end tidligere, at minimere mellemrummene mellem kæderne, at bryste sig af nu at kunne lave omstillingsmål og samtidigt forsvare sig i momentvise perioder mellem det høje og hidsige pres.

På molet startede Konrad, og han fik endnu engang pillet pyntet af nogle fremragende afslutninger. I backkæden startede Henckel, Wichmann, Kalle og Kofoed.

På midtbanen var vi polstret af arbejdsivrige Jensen, Egvang og MP. og forrest startede Rudbøl, Thirup og August.

Opvarmning var skarpere end længe set, hvilken fornøjelse at være en del af. Afleveringerne var gode, markeringerne skarpe, og lyden var der. Det tog vi i den grad med på banen, hvor vi de første 15 min spillede noget af det bedste fodbold længe!

Tålmodig boldomgang skabte grobund for bolde op mellem kæderne, aflæg på ydersiden til backs og kanter, og herfra fik vi truet deres dybe rum med bolde bag om forsvarskæden. Det var tæt på et par gange. Et fremragende opspil efter 11. min endte for fødderne af MP, som kvitterede med en scoring til 1-0.

Gunslevholm overvandt herefter initiativet og sad i højere grad på spillet og tillod os kun at spillede grundspil på egen banehalvdel. I denne periode fik vi ikke løst deres presspil, trods der var plads bag de 5 forreste. De udligner desværre til 1-1 efter 25 min., og bedst som drengene gik slukørede frem til midterlinjen for at gi’ bolden op, så gik der ikke længe, inden momentum igen skiftede.

G. Thirup dukkede op som spidsangriber og kvitterede igen med en scoring til 2-1. Han har haft en del mere succes her på toppen med en del scoringer på det seneste.

I pausen blev der snakket om, at vi skulle blive ved at forsøge at løse deres presspil med kun de 5 forreste ved at turde at spille fremad gennem kæderne, som lykkedes så fabelagtigt i kampens indledning. Herfra et aflæg til en retvendt spiller på 3. mand og mulighederne var mange. Dertil stadig kompakthed og aggressivitet på midtbanen samt klogt forsvarsspil.

Fra 2. halvleg kom Gunslevholm med et forventet højt pres, masser af løb for boldholderen og generelt spilstyrende gennem det meste af 2. halvleg. I dag må man rose HOLDET, for de forsvarede som én enhed, hvor Wichmann og Kalle i midteraksen med Egvang, Stryhn og Jensen forsøgte at holde stand. Vi var ikke nødvendigvis presset held i bund, for så snart vi fik bolden, forsøgte vi at løse det ved opspil til vores kanter August og Rudbøl, som var farlige uden aldrig at få den helt store åbne chance. MP løb heroisk fightende og forsøgte at forsvare enheden i forreste række.

Bedst som vi i en kort periode troede, at vi havde reddet stormen af, fik de desværre reduceret med 12 min igen. Vi ville så gerne sejren, og den havde vi på forhånd besluttet at jagte! Der måtte komme min. én mulighed mere, og det skulle vise sig at være sandt. Et par minutter før tid får vi endnu et hjørnespark, som Thirup flot sparker indover, og i panden rammer Wichmann den perfekt! Desværre måtte vi alle til stor ærgerlige se den tage overliggeren.

Kampen sluttede desværre uafgjort, som den startede. Her var virkelig muligheder, men omvendt var vi i perioder presset godt i bund uden, at de blev farlige i åbent spil. Dagens scoringer og større chancer til Gunslevholm var egne fejl, og det koster i kampen. Herpå skal virkelig lyde et kæmpe cadeau til holdet, som stod sammen og løste aftalerne på banen bedre end længe, og bl.a. med tanke på mandagens 2-1 sejr over Næsgaard. En kamp vi var foran 2-0 i med Rudbøl og Stryhn som målscorere.


Fodboldpigerne sejrer igen, igen, igen....

14-03-2022

Mandagens kamp i efterskoleturneringen endte med en 5 – 1 sejr på hjemmebane mod Næsgaard.

En del mødte op til kampen hostende og hakkende, hvilket måske var forklaringen bag, at opvarmningen + de første 10-15 minutter af kampen startede temmelig ukoncentreret fra vores side.

Langsomt, men sikkert, satte vi os tungt på spil og chancer og kom relativt tidligt i kampen foran    1 – 0 efter en fint skud fra Andrea fra bagerste stolpe, inden Næsgaard udlignede på frispark efter lidt passivitet fra vores side.

Da vi først fik lagt de sidste par procenter på vores spil og koncentration, var der aldrig tvivl om udfaldet i kampen, og vi fortsatte de gode takter fra forrige kamp, via fine opspil, gennembruds stærke kanter og sikker boldomgang.

Vi gik til pausen foran 4 – 1 efter et vaskeægte hattrick af Naja… først efter ”cut-back” aflevering i feltet, som blev kanoneret højt i målet - dernæst følt afslutning fra kanten af feltet og sidst på et flot langskud.

I anden halvleg forsatte det store overtag i possession og selv med Næsgaard stående med 9 spillere omkring eget felt, formåede vi at skabe masser af muligheder, som vi ikke fik omsat til mål og i mange af disse tilfælde efter flotte redninger af modstandernes målmand.

Først i halvlegens absolut sidste sekunder lykkedes det Louise at score på et hårdt og velplaceret skud fra feltets kant, til slutresultatet 5 -1.

Vi arbejder for tiden meget med, at pigerne bliver endnu mere bevægelige i spillet, ”op-ned-op”/ spil på 3. mand, spil i mindre områder samt evnen til at hvile med bolden, og dette synes vi virkelig kommer til udtryk i kampene.

 

Målscorere:

1 – 0 Andrea

1 – 1 ?

2 – 1 Naja

3 – 1 Naja

4 – 1 Naja

5 – 1 Louise


Solid 3-0 sejr til fodboldpigerne

08-03-2022

Så var det igen blevet tid til at møde de store rivaler fra HIS - denne gang i skoleligaen.

Første opgør var en rodet affære, hvor vi ikke fik vist vores potentiale, så denne gang var fokus på ikke at stresse, slappe af og dermed kunne kontrollere kampen.

Holdet var op til kampen ramt af sygdom, småskader og elever afsted med skilinjen, hvilket gjorde, at kun 14 spillere var spilleklar.

Vi havde i oplægget snakket om at vurdere, hvornår der skulle spilles kort/langt og i det hele taget variere vores spil med tempo og masser af bevægelse.

Kampen blev en meget ensidig affære, dog med et HIS hold som bød mere op til dans, end tilfældet har været i de sidste kampe.

SØS pigerne satte sig hurtigt på spillet og formåede via kontrolleret og koncentreret spil at spille sig frem til mange chancer, som vi 3 gange formåede at udnytte.

Der blev spillet med en dejlig ro på bolden, tålmodighed i opspillet og en god evne til hurtigt at skifte angrebsside og derved skabe ubalance på modstanderholdet.

Specielt 1-0 målet var som taget ud af fodboldens lærerbøger, startende i back-linjen og via 7-8 stationer med 1-2 berøringer kom Rebecca fri på venstrekanten og lavede en fladt indlæg på tværs af feltet, hvor modsatte kant Malling flot var fulgt med i feltet og let kunne score i tomt mål.

Mange ting, som var blevet trænet dagen op til kamp, tog pigerne med sig, hvilket var med til at give mål og chancer. Virkelig dejligt når man ser, at det hårde arbejde på træningsbanen giver resultater.

Der var rigtig mange solide præstationer i dagens kamp, men vil frem for alt rose holdet for en fantastisk arbejdsindsats, hvor der blev arbejdet hårdt to-vejs, og hvor der ikke blev givet meget plads og ro til pigerne fra HIS.

 

Målscorere:

1 – 0 Malling, 16 min.

2 – 0 Rebecca, 20 min.

3 – 0 Malm, 43 min.


Storsejr i lokalderby

08-03-2022

SØS-drengene tog imod HIS i skoleligaen.

Drengene var tændte fra start, hvor begge hold forsøgte at holde struktur og kontrol på den centrale del af banen.

Tusse fik debut i SØS-målet, og det blev til et flot cleansheet i lokalopgøret. Desuden var Jeppe kommet ind i midterforsvaret, hvor han efter lidt tilvænning dominerede sammen med den bornholmske klippe Terkel. Ravn og Tobias spillede på backerne, hvor de i kampens indledning havde meget at se til.

Mingus og Rød satte sig på midtbanen og langsomt, men sikkert spiste de al modstand. Jæger og Mørkedal spillede på kanterne, og de arbejdede hårdt defensivt, men havde masser af energi til offensive aktioner. Albert lå på den offensive midt med Valdemar foran. Netop de 2 sidstnævnte var svære at styre for HIS. De tilspillede sig også en god chance til Valdemar i kampens indledning, men målmander redder den flade afslutning. De samme skete 5 minutter efter, hvor Mørkedal lægger en god aflevering til Valdemar, men keeperen stod igen i vejen.

Pludselig lykkes det for HIS at vinde bolden højt og spille en mand alene med Tusse. Tusse redder i fin stil og har også styr på riposten.

SØS får hjørnespark, der bliver lagt til forreste rum, hvor Valdemar kommer flyvende og scorer til 1-0.

Kort inden pausen bliver Valdemar sendt dybt og udplacerer målmanden med højrebenet. 2. halvleg bliver en ensidig forestilling. SØS spiller tålmodigt i bagkæden og skarpt i afslutningsspillet. Det giver gode muligheder til Tofte og Kristoffer, der begge er tæt på.

Det bliver dog Albert, der scorer til 3-0. Det er samme Albert, der efter et flot opspil fra Ravn og Rød lægger en uselvisk aflevering til Mørkedal, der scorer til slutresultatet 4-0.

Der var mange store muligheder til SØS i de sidste 15 minutter, men afslutningsspillet blev for sløset.

Kampens spiller blev Mingus, men også store roser til Rød og Albert.

Resultatet betyder en playoff-plads til SØS i skoleligaen.


Pigerne vinder endnu engang

24. februar

I dag har hele fodboldlinjen været i Brøndby for at spille i Efterskoleturneringen. Endnu et skridt mod DM-kvalifikation i maj skulle tages i dag. Pigerne var deres modstander overlegen fra start til slut i alle spillets facetter. For at udfordre pigerne på spilforståelse mm spillede mange spillere uvante pladser, og i det store hele gik det meget tilfredsstillende for holdet. Uden at fornærme nogen var der for det meste kun et hold på banen, og da dommeren fløjtede kampen af, havde følgende piger scoret i 13-0-sejren:

 

0-1: Malm, 06 min

0-2: Vig, 12 min

0-3: Vig, 16 min

0-4: Leo, 19 min

0-5: Leo, 27 min

0-6: Alma, 38 min

0-7: Laura, 45 min

0-8: Anna H, 51 min

0-9: Anna H, 52 min

0-10: Laura, 57 min

0-11: Hassing, 62 min

0-12: W, 63, min

0-13: Malling, 73 min

 

Den øjeblikkelige stilling i Efterskolernes turnering.


Gyserkamp i Brøndby og en magtdemonstration af drenge 1

24. februar

Drenge 2 mødte Brøndby i efterskoleturneringen. SØS startede godt ud mod et meget tændt Brøndby-mandskab. Begge hold kæmpede hårdt og indædt for at få kontrol på midten. Det gav en masse hårde dueller i starten af kampen, men Oscar, Egvang og Loui erobrede støt og roligt herredømmet. Pludselig får Brøndby dog held med at overspille vores backlinje, men heldigvis stod Mr. Millword på sin plads i kassen. Han afværgede 3-4 gode Brøndbyopspil i denne fase, og han satte yderligere gode afleveringer op frem ad banen. En af disse kommer efter 20 minutter, hvor Thirup forlænger afleveringen. Brøndbys målmand kommer ud og prøver at rydde op, men bolden hopper til Noah, der køligt lopper bolden i kassen fra stor afstand.

Denne stilling holder frem til pausen, hvor Leire og Hvam er kommet ind. Hvam satte sig solidt på spillet på den centrale midtbane, og efterhånden ebbede Brøndbys forsøg ud.

Det gav gode muligheder for at bringe vores backs i spil. Det var netop Jeppe, der støder med frem midt i halvlegen og sender et projektil op i målhjørnet til 2-0.

Kort efter får SØS straffespark, som Egvang desværre panenkaer over mål.

10 minutter før tid scorer Thirup efter godt forarbejde fra Alfred.

4-0 blev kampen, da en Brøndby-spiller lavede selvmål til sidst.

Jeppe blev kampens spiller, men der var flere gode præstationer fra Hvam, Wichmann og Thirup.

 

Drenge 1 spillede ligeledes mod Brøndby. Det skulle vise sig at blive en gyser uden lige.

Vores drenge dominerede i kampens indledning. Dette gav en stor mulighed, da Tobias og Mørkedal overspiller Brøndbys højre forsvarsside, men desværre nåede Tofte ikke helt frem til tværbolden.

Lidt efter tryller Mingus og Mørkedal og spiller Valdemar til en stor chance, men den ender i sidenettet. Pludselig slår Brøndby kontra, de overspiller vores midtbane og skaber en stor chance. Boie redder flot, men vi får ikke clearet bolden, og så var vi bagud 1-0.

Drengene presser videre, og vi har fine muligheder til Foged og Mørkedal, men uden held.

20 minutter inde i kampen straffer Brøndby os med en ny omstilling til 2-0. Minsandten om ikke de gør det igen efter 30 minutter, hvor stillingen bliver 3-0 efter omstillingsspil af højeste klasse.

SØS har egentlig spillet godt, men er bagud. Vi skifter Albert og Kristoffer ind for at vende momentum.

Det skaber kampændrende gyldne 8 minutter. Først lægger Valdemar en fantastisk bold af til Albert, der hamrer den ind til 1-3. Kort tid efter er det Rød og Valdemar, der skaber rum til samme Albert, der ikke svigter – 2-3. Nu lugtede SØS-Stjernerne blod. Brøndby bliver mast baglæns, og efter et hjørne header Foged bolden til Thor, der udligner. Alt dette i de sidste 6 minutter af 1. halvleg.

Pausen bliver brugt på at genopfriske aftalerne og få MP, Jæger og August ind. Det giver med det samme en mulighed, da Tobias og Valdemar spiller Albert fri til 4-3 føring. 0-3 til 4-3 på 8 minutter – fantastisk moral af drengene. Resten af kampen er med SØS i kontrol. Vi er ligeved og næsten ved at afgøre kampen endeligt, men uden held. Brøndby kaster alt frem til sidst, men bortset fra en enkelt klasseredning fra Boie, har drengene styr på det.

4-3 sejr i den vigtige kamp var ren klasse.

Dagens spiller blev Tobias, der dominerede vores venstreside fuldstændigt.

Vi må dog også nævne Albert med sine 3 mål og Thor, der med Terkel i midterforsvaret fik styr på tropperne i den sidste hektiske del af kampen.


Sølv til SØS-drengene til SM

22. februar

SØS afholdte igen SM i indefodbold. Mange skoler var med til stævnet, og det gav mange flotte og tætte kampe.

SØS-drengene lagde ud mod Svenstrup i en nervøs og rodet kamp. Drengene dækkede fint op, men de spillede langsomt og uskarpt i angrebet.

De endte dog med at vinde kampen 2-1 på scoringer af Thirup og Foged.

Kamp 2 var mod Halstedhus. SØS havde tydeligvis undervurderet de hurtige Halstedhusdrenge og kom bagud 1-0, 2-1 og 3-2 inden alvoren gik op for dem. Så strammede de grebet og scoringer fra Valdemar, Thirup og Søe gav en 6-3 sejr.

3 kamp i puljen var mod KIES. Det blev en af de mest velspillede kampe ved stævnet. Det bølgede frem og tilbage, men kampen endte 2-2 efter heroisk forsvarsspil og flotte mål fra Mingus og Valdemar.

Sidste puljekamp var mod Klintsøgaard. Her var drengene overlegne og vandt 4-1 efter en flot og velspillet kamp.

Det gav en førsteplads i puljen og en semifinalekamp mod lokalrivalerne fra HIS, der havde vist flot spil i pulje 2. HIS bragte sig foran 1-0, men det var sidste gang, de kom til fadet i den kamp. Skarpt angrebsspil gav gode muligheder til drengene. Det gav scoringer fra Mingus, Thirup, Foged og Valdemar til en sikker 4-1 sejr.

Finalen blev en gentagelse af puljefinalen mod KIES. Kampen bølgede frem og tilbage. KIES bragte sig på 1-0. SØS udlignede til 1-1 og havde virkelig godt fat i KIES. Afslutninger på træværket, store redninger fr KIES-målmanden forhindrede dog scoringer fra SØS. Desværre fik KIES scoret på et hurtigt opspil til slutresultatet 2-1.

Det gav sølv til de skuffede SØS-drenge, der dog spillede et flot stævne og kvalificerede sig til DM.


Fodboldpigerne er sjællandsmestre i inderdørs fodbold

22. februar

Tirsdag d. 22. februar skulle de sjællandske repræsentanter til DM i indefodbold findes på SØS - med deltagelse af 10 drenge samt 7 pigehold.

Pigerne spillede alle mod alle, altså 6 kampe hver, hvor der skulle spilles om 4 pladser til deltagelse ved næste uges DM i Hedensted.

Det var ikke blevet tid til meget træning, inden det gik løs, hvilket kunne ses i kampene, da det indimellem blev for hektisk og usammenhængende.

Der blev som altid vist en kæmpe gejst og vilje fra pigernes side og med god støtte på lægterne, lykkedes det pigerne at hente 16 af 18 mulige point efter 5 sejre og en uafgjort.

Der er selvfølgelig ting, som kan blive bedre, og det har vi 3 indendørs-træninger til at kigge på, og vi kommer til at arbejde målrettet på at stå så stærkt som muligt til DM.

Imponerende af pigerne, som bare fortsætter med at levere sejre og gode præstationer.

 

 


Nederlag i tætte kampe

21. februar

Drengeholdene tog mandag mod KIES i skoleligaen.

Drenge 2 lagde ud med en velspillet kamp i højt tempo. Drengene var klar fra start, og de fulgte oplægget til punkt og prikke.

Det gav flere fine muligheder, men bolden ville ikke ind i første halvleg. Desværre gav en misforståelse i de bagerste rækker en god mulighed til KIES, som de udnyttede prompte.

Dette var stillingen ved pausen, hvor tiden blev brugt på at ændre lidt på opstilling og taktik således, at man kunne spille omstillingsbold i modvinden.

Det gav bonus 10 minutter inde i halvlegen, da et kvikt opspil via Oscar og Stryhn gav en chance til Thirup, som han huggede i kassen. Dette var starten på en virkelig stærk periode for SØS. Magnus styrede presset på midten, og Kalle og Wichmann havde styr på forsvaret. Konrad tog sig af de små chancer, der blev til KIES.

SØS havde gode muligheder til Rudbøll, Magnus og Egvang, men det blev Thirup, der scorede til 2-1 efter flotte detaljer fra Egvang.

Desværre varede glæden kort, da KIES sendte et indlæg i kassen 30 sekunder senere. Kampen sluttede desværre med et 3-2 nederlag til drengene, da KIES udnyttede en omstilling til 3-2.

Drengene spillede dog en god kamp, og der var roser til hele holdet bagefter. Thirup må dog fremhæves for skarpheden ved de 2 scoringer.

 

Drenge 1 spillede også mod KIES. De lagde ud med vinden i ryggen. Det gav store og gode muligheder til Rød og Valdemar, der begge var meget tætte på at bringe SØS foran. August og Tofte var valgt på kanterne, hvor de også var ligeved og næsten ved flere lejligheder.

Første halvleg sluttede dog 0-0. Efter pausen blev der debut til Henckel og Jeppe, der efter flotte præstationer på hold 2 fik chancen på hold 1.

KIES kom ud med stort pres efter pausen og lykkedes med at presse SØS helt tilbage.

Det gav flere store chancer, som Boie tog sig af. Det holdt dog ikke i længden. Et opspil i venstre side gav en god skudmulighed til KIES på kanten af feltet. Det velplacerede skud gik i kassen til 0-1. Herefter prøvede SØS at skubbe spillet frem, og de fik da også fine muligheder til Kristoffer og Jæger, men bolden ville ikke ind. Desværre endte kampen med et 2-0 nederlag, da KIES udnyttede en omstilling til en sidste scoring.


Begge drengehold med flotte comebacks

10-02-2022

Så er coronapandemien overstået på SØS! I hvert fald så meget at fodboldturneringen startede igen.

Onsdag d. 26.1 tog SØS mod Gørlev på hjemmebane. Pigerne vandt den forventede storsejr, og derefter var det hold 2, der indtog banen. Drengene var klar, men manglede den normale cheftræner Mathias Piel Christensen.

Gørlev kom med vinden i ryggen og pressede SØS højt i banen. Gørlevdrengene var hurtige og gav af et godt hjerte i nærkampene. Det gav nogle knubs og en meget arytmisk kamp for SØS.

Konrad stod endnu en god kamp i målet, og han var meget afgørende for kampens resultat. Emil Wichmann og Rosenbak startede i midterforsvaret, hvor der var nok at se til.

Thirup, Rudbøll og Henckel spillede fremme, men måtte i kampens indledning bruge meget energi på at forsvare.

Gørlev kom på 1-0 efter ca 20 minutter, da en omstilling med manglende returløb fra SØS gav en god chance, der blev udnyttet.

Kampen bølgede frem og tilbage. SØS fik et par fine muligheder bl.a. til Stryhn og Rudbøll.

Det var det samme kampbillede i 2. halvleg, hvor kampen var meget lige, men med de største chancer til Gørlev.

Enkegaard og Noah kom ind på kanterne for SØS, og det skulle vise sig at give pote.

Enkegaard viste sin fantastiske speed og satte Gørlevforsvaret under pres ved flere lejligheder.

Det var netop et af disse rush, der skabte en ripost, som Noah sikkert sparkede ind til slutresultatet 1-1.

Det var en spændende kamp, hvor især Konrad spillede stort.

 

Så gjaldt det hold 1. Holdet var ramt af skader og sygdom, men alle steppede op.

Igen kom Gørlev ud med højt pres og masser af fart og fysik. Det tog lidt tid for drengene at få spillet til at køre, men efterhånden begyndte spillet at flyde. Forsvaret stod uhyggeligt stærkt i 1. halvleg, hvor markeringerne sad tæt.

Gørlev kommer dog foran, da et indlæg snyder Boie og sejler ind i det lange hjørne.

Kort efter får Tofte en god mulighed, men loppet går lige over mål.

Kort før pausen lykkedes et opspil fra Terkel til Valdemar, sidstnævnte sætter en mand af og lægger bolden til Tofte, der udligner på fornem vis.

SØS kommer meget stærkt ud til 2. halvleg, kombinationerne flyder og bliver skarpere. Søe og Rød dominerer midten og sætter det ene angreb op efter det andet.

Et hjørnespark fra Søe ender hos Valdemar, der header SØS på 2-1. Kort efter lægger Tobias en flot tværpasning til Tofte, der er tæt på at score. Kristoffer snyder et par mand og spiller Valdemar fri, og så blev det 3-1. Momentum var nu helt på vores side, og det giver MP mulighed for et flot mål.

De sidste 10 minutter slap SØS grebet om kampen, det gav flere store muligheder til Gørlev, der scorede 1 gang til slutresultatet 4-2. Desværre slog temperamentet gnister, og kampen endte med roderi og en udvisning til Albert.

Kampens spiller blev Terkel, der var kampens helt store oplevelse som styrmand i forsvaret. Der var også ekstra roser til RØD, Tofte og Søe.

 

Næste kampe er 21.2, hvor drenge 1 spiller 9.30 og drenge 2 11.00 liga hjemme mod Kies. 22.2 er der inde-sm på SØS, hvor der dystes om pokaler og pladser til DM. 24.2 gælder det kampe i Brøndby i efterskoleturneringen. Det bliver en spændende og lidt hård uge.


Kæmpe sejr til pigerne mod Gørlev

02-02-2022

Dagens kamp endte med en overbevisende sejr til fodboldpigerne på 21 – 2 efter en 7 – 1 føring ved pausen.

Trods det meget ensidige spil mod et mål lykkedes det faktisk Gørlev at komme foran 1 – 0, inden vi fik omsat spilovertag og chancer til scoringer.

Det er ikke altid let at bevare koncentrationen og spille simpelt, når man bliver givet masser af tid og plads, men vi synes faktisk, at pigerne håndterede det fint i dagens kamp.

 

Målscorere:

 

Laura            x 1

Louise           x 1

Rebecca        x 1

Andrea          x 1

Hassing         x 2

Vig                x 2

Leonora         x 2

Jasmin           x 2

Malm             x 2

Malling           x 3

Wroblewski     x 4


Bliv elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole

- en efterskole i bevægelse

Ønsker du eller dit barn at blive elev på Sydøstsjællands Idrætsefterskole? Så send os en ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Alle der sender en ansøgning vil blive inviteret til en infoaften på skolen, hvor der vil være yderligere informationer og rundvisning af skolen.


Næste infoaften er til skoleåret 17 / 18: torsdag d. 16 september 2016

Du vil modtage en indkaldelse til aftenen på mail med yderligere informationer, når tiden nærmer sig.

Vi håber på at se dig!

Top